Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (14)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

neata fete!
azi o iau mai devreme de coada ca am ceva de lucrat.

alexia3 humana la 173 mii este cel mai bun pret la care il poti lua. noi il gaseam la selgros cu 180 mii, fata de 230-250 cat e in farmacie.
parca tu ziceai ca stai la malcoci? (sper sa nu incurc borcanele) cumva aseara pe la ora 21 carai ceva de lemn la o masina? semana cu un patut.
si eu vroiam sa va intreb de ceva pret la huggies, ca am ramas putin interzisa: huggies superflex (cu desene disney) - 30 buc = 550 mii???? mi se pare cam mult. oricum am fost cam dezamagita de huggies normali, asa ca revenim la happy. ca veni vorba de pret/bucata, noi luam din selgros, megapack happy cu 90+13 la 450 sau 480 mii. (asta pt cine foloseste happy cu succes).

acum despre matei:
de sambata noapte nu se mai trezeste decat dimineata pe la 6-7, papa si de cele mai multe ori se culca la loc. ieri i-am dat suc de portocala , i-a placut f mult si a iesit si singurel afara, fara probleme . URAAA!
aseara a adormit la plimbare, adica pe la 21 si s-a trezit la 21.30 cand l-am bagat in casa. de-atunci a inceput chitaiala. pana l-am spalat, i-am dat sa pape si l-am pus in patut, ma trecusera toate caldurile ... parca era pe arcuri (in momentele astea ma gandesc la eliana). in patut, nici gand sa doarma. facea exercitii sa se intoarca de pe spate pe burtica si nu vroia decat cu suzi. l-am pazit eu pana pe la 23.30, ca trebuia sa-l tot intorc ca sa aiba de unde repeta pe burtica, iar apoi l-a pazit sotul, pana am facut si eu un dus. deci una peste alta a adormit pe la 00.30.
va pup si ma apuc de trebi, dar va urmaresc!

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElenaGiulia spune:

Imosibil sa tin pasul cu voi mi de scuze.
Intram sa va anuntam ca am facut si noi primul vaccin sambata si daca tot va e mila de bebicii care fac o singura intepatura ce sa va mai zic de Arthur ca a facut 18 intepaturi deodatavai imi venea sa ma iau la bataie cu doctorul noroc ca el nu a plans mititelul a fost asa de cuminte,mi sa terminat cardul la aparatul foto dar o sa cumpar saptamana asta si o sa va arat pozici cu acest vccin tampit.
La cateva ore dupa vaccin a dormit bebe al meu 6 ore sa trezit doar 5 minute a supt putin si iar a bagat somn.
Dianacasa de piatra si numai fericire va doresc!!
Ane daca tu simti ca nu e totul pierdut si ai pentru ce lupta atunci LUPTA si eu am trecut prin ce treci tu si socrii mei sunt niste scarbe le place sa puna bete in roate si eu ii injuram si vb urat de ei in fata sotului(avand motive intemeiate)dar cant am vazut cum se ataca sotul cand vb urat de ei am lasat o mai moale sti cum e cat de rai ar fi sant parintii lui,nici sotul meu nu-i are foarte mult la inima dar de ce sa faci ei l-au adus pe lume si asta conteaza pentru el,deci eu zic sa incerci sa lasi socrii naiba si sa incerci sa-ti recuperezi sotul.
Si inca ceva care cred ca te poate ajuta punel sa se joace cu Raul aratai mereu ce face nou daca gangureste daca zambeste orice face aratai dar fi mai prezenta si cu el nu-l lasa chiar singurel eu asa am facut si acum sotul deabia il vede pe Arthur dar el nici nu a avut probleme cu adaptarea ca mai avem doua puiute,deci in alta ordine de ideei fa-l sa-si iubeasca copilul dar iubestel si tu pe el cat de des poti asa relatia nu se va racii si cel mai important COMUNICATI,te pup si sper sa fie totul bine .
Adelinasincere condoleante frunte sus si multa forta .
Madybulanceamulta sanatate la pitic si tie
Am vizionat filmulete si pozici cu bebici frumusici foc Ioanaradu mi se pare mie sau Matei isi ascude comoara ori i-ai acoperit-o tu cu manuta ca e tare scumpicpe copanele.
Roxanici mai pune una pe listuta lui Rares ne inscriem si noi ca e tare scumpic www.onetruemedia.com/shared?p=3218d8450545f2ff6ffd91&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">uite-o aici pe zana

Raresul
Acum fug putin cu piticii pe afara ca o sa inceapa ploaia mai tarziu si daca nu iesim la o scurta plimbarica dupaia nu ma mai inteleg cu ei.
fetele si piticutii!!!

Elena fericita Mamica a Alexandrei(2000)Giulia(2004)si Arthur 28-3-2007
http://b1.lilypie.com/fUZKm3.png
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=19c88ab550e89067185257&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia3 spune:

ELENAGIULIA...VREM EXPLICATII!!!!!!!!!!!!!!1cum adica 18 intepaturi odata? ne-ai bagat in ceata si nu vrem sa comentam pana nu stim amanunte
da ioanaradu eu eram mergeam la un nounascut si cum bryan nu mai incape in leganut il donam...iar noi dormim in tarc acum si seamana cu al vostru tot cu ursuleti...zvapaiat baiatul vostru daca sare tarcul si vine peste voi in pat...am vazut ca mai mult pe la voi prin pat decat prin tarcul lui. tare as fi vrut sa ma tragi de maneca sa imi spui cine esti si sa-ti vad mandretea...poate data viitoare

http://community.webshots.com/user/alexiabryan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

neata,
am citit parerile voastre despre filmulet si recunosc ca am si bazait.Parca mi-a trecut si oboseala si deznedejde si tot.Mi-ati incarcat pentru a nu stiu cata oara bateriile(sa vedem cat ma tin)Mai pot apela la voi?

Ieri cand am postat filmuletul nu am apucat sa citesc mesajul Anei.Apoi mi-a parut rau.Ea avea o problema si eu ii dadeam cu filmuletul.Acum insa i-as spune asa:

Ane-Nu vreau, de fapt refuz, sa ma gandesc ce este in sufletul tau.Crede-ma ca daca as mai avea probleme si cu sotul chiar as pleca pe campii.Mor de oftica atunci cand aud ca oameni care inca se mai iubesc se despart din cauza parintilor,prietenilor.Este nedrept!De aceea imi permit sa-ti spun ce as face eu in locul tau.Asa cum ai mai fost sfatuita as ramane singura cu el si as reincerca sa purtam o ultima dicutie pe aceasta tema. Eu nu cred ca daca tu il iubesti sincer nu ii poti recunoaste ca ai gresit (vis a vis de parintii lui) ca iti pare rau si ca vei incerca sa nu se mai repete.Eu sunt sigura ca ai fost indreptatita sa te porti asa cu ei insa exista aceea vorba romaneasca" te faci frate cu dracul pana treci puntea" Poate gresesc eu insa din mesajele postate de fete multe am recunoscut ca ne-am cam neglijat sotii in primele luni de viata ale copilului.Unii au fost mai rabdatori altii mai putin.Ideea este sa COMUNICI.Exact cum scria si Elena Giulia apropie-l cu delicatete de copil.Povesteste-i progresele si tot ce ai tu pe suflet despre el.Gaseste pretexte prin care sa-i lasi impreuna.Ajuta-l sa-si iubeasca copilul,sa-l cunoasca .Eu cred ca in proportie de 70% ca mingea se afla la tine.Te-ai gandit ca poate doar a vrut sa vada cum reactionezi?Poate nu mai este sigur ca-l iubesti! Dovedeste-i!
Un barbat chiar daca realizeaza ca ai lui parinti gresesc nu o va recunoaste public niciodata.Este la mijloc si-l doare.De aceea te sfatuiesc ca atunci cand mai ai probleme cu ei sa te descarci mamei tale,prietenelor,oricui numai lui nu.Parintii ti da Dumnezeu nu-i alegi.Buni ,rai nu ii poti renega.Stiu.vei zice "ce usor ii este sa vorbeasca"! Nu imi este usor insa ma gandesc ca este pacat ca atunci cand iubesti sa renunti sa lupti! Cuvantul cheie in problema ta este "DIPLOMATIA" .Eu iti doresc mult succes si sunt alaturi de tine! Astept vesti bune din parte ta.Te si iti tin pumnii stransi!

Voi revenii dupa ce imi linistesc gogoasa infuriata!

loradin
poze cu albinuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

alexia3 am zis ca mi se pare si ma gandeam sa nu ma iau de lumi pe strada.
pe matei il mai luam noi in pat, dar destul de rar, mai mult in week-end, cand vrem si noi sa dormim mai mult. se mai intampla si dimineata, daca-l pun pe patul nostru sa-l schimb, pana ma intorc eu de la baie/bucatarie, el deja doarme.

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

quote:
Originally posted by diana_jors

Hihi, Rebiana, avem carucioare la fel... si Alex tot ceva in genul acela doarme doar ca se inclina spre dreapta lui.

Sa-l parasc pe Alex: si-a descoperit deget bun de supt, si abia ii mais cot mana din gura Mai aveti careva problema asta?

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Carutzul l-am primit de la nasi si mi-a placut. Despre dormit... ehehei... nu avem o pozitie anume... ba spre stanga, ba spre dreapta... cu picioarele cat mai cracanate si, mai nou, si cate unul ridicat (ca a descoperit ca poate sta cu ele indoite astfel incat sa atinga cu talpa locul pe care sta).

Degetul supt-problema number one!!! Pana mai ieri isi indesa pumnul cu totul pe gat de ziceai ca vrea sa elimine singur tot ce-a mancat, a trecut la degete (tot toate) si ieri l-am prins cu degetul mare bagat finutz in gura. Am zis ca mor, hai treaba cu toata mana am mai tolerat-o dar asta cu degetul... I l-am scos din guritza si n-a mai avut tentative. Dar acum ca stie... sigur va repeta; stam cu ochii pe ei si le tragem degetelul ca altfel ii vom dezobisnui greu.
O vecina care are fetita de 7 luni (si se confrunta cu problema iesitului dintilor) mi-a zis sa nu-i dau peste mana ca se imbolnaveste de inima, in timp. Nu stiu care e explicatia sau daca are vreo legatura dar eu cu frica in san am luat aminte si acum i-o scot delicat cand si-o indeasa in guritza.

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
Poze, Varsta lui Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

buna dimineata!

sunt o fericita! deseara vine mama! asa pot si eu sa ma ocup un pic de mine inainte de botez. bashca aseara m-am asezat pe ochelari si i-am facut varza! trebe sa-mi fac altii ca sunt chioara rau la distanta! dar am zis ca-mi pun lentile de contact. e greu sa ai copil mic si cu ochelari. daca nu mi-a dat peste ei de zeci de ori si mi i-a mozolit in fel si chip.

Luca a fost un bebe model ieri si aseara. nu a mai vrut numai in brate, a adormit singurel dupa baie si s-a mai trezit la 6 sa pape si iar somn. si acum doarme. mi-a fost teama ca va avea o aversiune fata de baie dupa experienta de sambata seara dar nu a avut. i-am pus oricum apa mai putina in cadita si am schimbat tactica de imbaiere. si scoate niste chiote si gungureli de ma zapaceste. acum a invatat grrrrr, grrrr si o tine asa toata ziua plus ambii pumnisori bagati in gurita amandoi o data! e mortal.

pup fetele si bebeii!

Raluca si Luca(8 aprilie 2007)

Luca, dragostea mea

Poze Luca
http://photos.yahoo.com/ralucamoise2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Neatza,

Din cauza nenorocitului de deget in gura, Alex nu s-a trezit azi noapte sa manance! A dormit de la 10:30 pana la 8:30, cand m-am trezit eu si l-am pus sa pape (inainte se trezea la 5, apoi la 7)... el statea linistit cu degetul in gura, si cum i-l scoteam si-l baga nervos inapoi. Deja il gaseste din prima!

L-am pus fortat sa pape, a mancat de parca n-ar fi mancat 2 zile inainte! Uf... i-am pus niste manusele ieri, a udat jumatate dintr-una, tot incercand sa gaseasca degetul... dar e criminal sa-l tin cu manusi pe caldurile astea

Cum sa-l dezvat oare?

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

diana, si luca a avut o perioada in care si-a supt degetul. acum isi suge pumnisorii. eu zic sa nu te ingrijorezi sau sa te stresezi prea tare. poate va renunta. suzeta nu vrea? baiatul meu a avut o perioada in care statea tot timpul cu suzeta si daca nu i-o dadeam era cu degetul. acum o azvarle cat colo. rareori o primeste. doar daca e foarte nervos si vrea sa doarma. parerile sunt impartite si la chestia cu suzeta sau cu degetul. dar cica e un mod de autolinistire.

Raluca si Luca(8 aprilie 2007)

Luca, dragostea mea

Poze Luca
http://photos.yahoo.com/ralucamoise2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElenaGiulia spune:

Am uitat sa va spun Arthur are 6 kg si 500 de grame 65 de cm la 3 luni si 1 saptamana pana la 4 luni sigur isi dubleaza greutatea de la nastere(3425)deci sant super multumita.
Alexi3 o sa incerc sa-ti expilic:e un dispozitiv ca o stampila care are 9 ace lipite pe ea doctorul pune un gel pe manuta si il inteapa cu cele noua ace de doua ori una sub alta asta e asa zisul BCG aici in Japonia de cine naiba ma pus sa vin tocmai aici la nebunii asti

Elena fericita Mamica a Alexandrei(2000)Giulia(2004)si Arthur 28-3-2007

Mergi la inceput