Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (14)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns annmary77 spune:

intru repede sa scriu ceva pt ca sunt in faza de curatenie, demolat si alte alea.Am lipsit de acasa de sambata si am ramas in urma cu cititul,desi aveam net acolo dar nu a fost timp.M-a scos sotul in lume sa mai prind ultimele impresii de la 20+ ani ca de azi schimb prefixul.Pampersii de care zicea o mamica sunt Fippi- 285 mii /56 de bucati si Mommi-230 mii /60 bucati. Asta la 4-9 kg.Mai am o prietena care a luat marimi mai mari si tot asa multumita de diferenta mare de pretera,deci cred ca se aplica la toate modelele.Eu am luat sapt trecuta prima data si sunt foarte buni.si baietelul meu este fff alb si sensibil la fundulet.sunt mai lunguti un pic decat cei de la pampers si mai incapatori pt lichid.Cei de la mommi sunt o ideee mai ieftini pt ca au gelul din interior cu granule putin mai mari,cei de la fippi sunt ceva mai finuti.Dar daca nu te uiti atent diferenta e insesizabila.Mai au acolo si niste servetele ff frumos mirositoare si foarte umede-la 60 mii /80 bucati.sunt destul de groase si ce ma incanta e ca au mai multa umezeala in ele si sterg mai bine. Eu am schimbat firma dupa ce o prietena din cartier, o mamica de ian-feb, m-a auzit ca ma plangeam ca pampersii de la 4-9 kg ii faceau dungi rosii la picioruse la bbdesi el avea doar 6.500 .

Ann mami de Alex Gabriel (29.12.2002) si Denis Mihai (31.03.2007)

POZE CU COPII POZNASI

www.rockyou.com/show_my_gallery.php?source=ppsl&instanceid=76047043" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

annmary, la multi ani! Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de bebe! Nu apari in listuta cu data nasterii.

arissa - mami de Maya(18.03.2007)
pozici

Mergi la inceput

am uitat sa va spun un remediu pt bubitele de la caldura.Pt ca m-am saturat de cremuit una bucata copil din cap pana in picioare toata ziua din cauza de sudamina,dr. lui mi-a dat doua solutii: una medicamentoasa cu un praf care in apa se facea movuliu, ceva potasiu parca nu mai tin minte bine ,pt ca nu am luat-o in considerare din cauza ca avea o deficienta majora: tb pus f putin in apa cat sa se faca apa din cadita rozalie altfel in concentratie mai mare ardea pielea,iar eu ca eu, dar sotul nici sa nu auda.A doua solutie a fost sa ii fac baita o sapt. intr-o solutie de clatite cum am denumit-o eu.Adica se pregateste baita pt bb. Intr-un ibricel se pune o cana de faina alba peste care se toarna apa clocotita cat sa ser faca ca o pasta mai groasa. chestia asta se pune in cadita,apoi se sparge un ou in albiuta. Apoi se adauga copilul.Dna dr a zis sa fac asa o sapt la baia de seara, sa-l spal si pe cap si pea corp cu amestecul asta si sa nu il limpezesc .In cursul zilei il spal normal in chiuveta.Dar din cauza problemelor care le-am avut cu ochisorul in prima sapt mi-a fost frica sa ii dau pe fata cu ea.Concluzia in afara de fata, toate bubitele de caldura de pe corp (gat, pliulete) au disparut cu desavarsire si nici parca nu au mai aparut deocamdata(avem o sapt de la terminarea tratament,si nu a mai fost asa canicula sapt trecuta, inca mai astept ca sa ma pronunt asupra efectului pe termen lung).Pt fata ii dau in continuare cu mustella

POZE CU COPII POZNASI

www.rockyou.com/show_my_gallery.php?source=ppsl&instanceid=76047043" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

KARLA super dulce Luca...ce mutritza face la pozat..... si pe el...

Carmina de MARIA CRISTINA 8 martie 2007

Luna 5

Luna 4
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Criss

Mergi la inceput

multumesc mult.Stiu ,parca am spus-o odata (demult)inainte sa nasc. nu a mai avut importanta ca nu apar asa ca nu am mai scris ca sa apar in listuta.Fug ca bb are un soricel in burtica care rontaie rau si il face sa tipe tareeeeeeeeeee.cred ca revin (intr-o pauza) ca in ritmul asta vor veni prietenii si ca meniu le voi servi o portie de dc.Asta dupa ce le dau aspiratorul in brate si telepuful(cum zice alex) de praf

POZE CU COPII POZNASI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

annmary

A propos de listuta: annmary si alexia3 sunt in listuta de "Asteptam vesti de la..." Candva o sa invat si eu sa operez in lista, dar deocamdata nu ma bag

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

La multi ani sarbatoritilor zilei de azi si zilelor in care nu am intrat! Sa fiti sanatosi si sa creseti frumos!

Intru si eu pe fuga ca acu' se trezeste pitica si e cam terorista ca i-am schimbat patutul si pozitia lui si e un pic nedumerita.
Am pus aerul conditionat duminica si a durat patru ore si alte sase sa facem si curat. Acum alta distractie cu usa de la intrare, joi. Sper sa nu ne deranjeze zgomotul prea tare nici la operatiunea asta.

Felicitam si noi proaspata nevasta si puiutii crestinati!

Am vazut pozici, slideshowuri si ne plac tare mult. Din cauza lor nici nu mai apuc sa scriu ca se trezeste micuta.

Imi pare rau de povestea cu divortul, dar, ca sa te mai inveselesc, sa stii ca aici e un club al norocoaselor, Chiar daca trecem prin etape grele, totul se rezolva cu bine pana la urma, nu-i asa fetelor? Asa ca nu neglija sotul din dotare, vorbiti, lamuriti lucrurile si mai alinta-l un pic (de parca ar fi usor). Lasa-i in pace pe socrii si axeaza-te pe familia ta. Ar fi pacat sa se destrame tocmai acum cand e implinita print-o micuta minune cereasca. Pupici si mult curaj!

Mady ! Si reacomodare usoara cu comoara mica!

Loradin doar stii ca aici se reincarca baterii non stop si nu se epuizeaza stocul niciodata.

Nici nu mai tin minte ce s-a mai discutat, asa ca ma iertati, nu?

Am si eu niste intrebari:

Voi la cate grade tineti AC cu bebe in camera? Si ii puneti ceva pe cap? Ca mi-e teama sa n-o imbolnavesc acum.

Si mai aveam, dar am uitat ce. Daca-mi amintesc, revin.

de la Thea-Ioana - 26 martie 2007 - si mami pentru intregul !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

tot eu,
multumesc pt raspunsuri!

Asa am facut Kara ,pana sa citesc mesajul tau.A mers! Dar nu prea e normal! Oare cand o sa-i pot face si eu un program?

Mai fetelor am nevoie de inca o parere de a voastra.De cand am adus-o acasa pe Ana,noii mei vecini de jos lucreaza la apartament.(de fapt de cand eram gravida in 8 luni)Va dau cuvantul meu de onoare ca de 6 luni si jumatate in fiecare zi baga bormasini(2).Faza e ca respecta programul.Insa nu mai pot.Ana se pune pe un urlet de nu o mai pot opri.Oare nu asta e cauza de am asa un copil agitat? Ce ma sfatiiti sa fac? Am vorbit cu ei si i-am rugat sa ma anunte ca sa pot iesi cu ea afara..dar...nimic.Va spun sincer ca acum Ana a adormit pe niste baraituri infernale.Nu poti sta in casa? Ce sa fac? Nu ii distruge sistemul nervos?

loradin
poze cu albinuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina.todor spune:

Buna di nou
Am pus si eu poze cu flacaul meu !

in semnatura ( sunt cam ghips la PC asa ca nu stu sa dau nume la link) si sper ca se vad

Doina & BB Radu (23 Martie 2007)
Poze Radu http://community.webshots.com/user/doinatodor
http://b1.lilypie.com/sJbup3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Felicitam si mamicile care zilele astea au ma adaugat un an la firul vietii! Sa dea Dumnezeu sa fie luung-luung si lin, fara prea multe noduri sa va vedeti si stra-stra nepotii!

Annmary, oul se pune cu albus cu tot? Ca ma gandesc ca se coaguleaza in apa calda si ramane copilului prin par.

Loradin, da' ce, Doamne, iarta-ma, fac aia acolo cu bormasinile de 6 luni? Pai, bineinteles ca d-aia e agitata Ana! Da-i in judecata! Sa-ti dea daune si pentru copil stresat si pentru parinti stresati de copil stresat de ei! Glumesc, dar nu e normal sa va tina atatea luni in asa zgomot. Or avea autorizatie pt ce demoleaza pe-acolo? Habar nu am care e solutia.

de la Thea-Ioana - 26 martie 2007 - si mami pentru intregul !

Mergi la inceput