Gravidutze si mamici de CLUJ - 7
Raspunsuri - Pagina 20
carrie spune:
n-am vrut sa va intristez cu ultimele mesaje deznadajduite ale lui kay dar se pare ca Sonia respira numai cu ajutorul aparatelor..
e atata durere in sufletul lor, si kay e atat de tanara...
sa nu ne pierdem credinta...
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
antoni spune:
buna seara fetelor!
am si eu o secunda sa va scriu. cu sanii incep sa fiu mai bine, dar din pacate am primit medicament pt ablactare.sper sa fie de aia sanatoasa pitica si cu laptic praf.
gabriela-nu-ti fa griji, si eu am avut intepaturi la fel, te-ai gandit bine, apasa pe un nerv. la sfarsitul sarcinii poate o sa simti si mai tare. eu cel putin asa am patit.
va pupic, va doresc numai bine si incerc sa scriu mai des
pupici la burtici
Meli+Timea-Larisa
OanaAlina spune:
ce activitate intensa a fost pe aici!
Meli, ma bucur ca esti mai bine!
Cristina, e bine ca ati trecut cu bine peste hopul asta!
Raluca, ma bucur ca Ilinca s-a ales numai cu un cucui! Bine ca nu e ceva mai rau!
Gabriela, te invidiez pentru timpul liber pe care il ai!
Duminica placuta!
OanaAlina
http://bd.lilypie.com/pI4rp3.png
asiza spune:
Alex, si eu stau in Manastur...poate ne intalnim intr-o zi si-ti povestesc mai multe ...(activeaza-ti PM...in stanga sus la MENIU, mergi la PROFIL PERSONAL si bifezi casuta corespunzatoare activarii PM)
Dpop, e normal sa simti miscari si in parte de jos a burticii...asa cum ti-au spus si fetele, daca sunt miscari ritmice inseamna ca bb sughite...
Duminica frumoasa va doresc!
Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
ALEX29 spune:
Neatza
Asiza am intrat in contul meu ,am dat clik la profil personal dar nu am gasit nici un PM :(
Iti las adresa mea de mail sanda252003@yahoo.com
te pup si vb ,poate iesim la o plimbare cu burticile
ALEX29
Raluca spune:
Neatza buna si de la noi,
se arata o zi fierbinte....asa ca ma grabesc sa dau un tur pe afara, cu sigurantza pana spre seara nu mai ies!
Am senzatia ca sunt tot mai greoaie, familionul ar vrea sa iesim spre baisoara la cautat zmeura da' nu simt in stare de off road! Poate-i trimit doar pe ei .....
sa aveti o duminica placuta!
Raluca , mami de Ilinca si...
http://bd.lilypie.com/nrPOp3.png
kitzy spune:
Neata!
Azi mergem la nunta, cred ca o sa ne topim de cald.
Marti ma duc la eco, am niste emotii.... initial am vrut sa ma duc joi, dar nu mai am rabdare asa ca ma duc marti. Sa dea DD sa fie bine, mi-e tare frica.
O zi buna tuturor!
Gabriela77 spune:
Cristiana, Offf, nu mai steam nimik de Kay si Sosonica! Ce trist! Doamne!
Meli, sigur va fi bine pitica ta si cu laptic praf! Ma bucur ca esti mai bine! Cand mi gasesti timp liber pune poze cu printesa! Multumesc ca m-ai linistit!
Oana, in curand o sa ai si tu mai mult timp liber, nu?
Raluca, sincer nici eu nu m-as incumeta la cules de zmeura si drumuri …pe caldura care se arata! Asa si eu, tot mai greoaie, noaptea dorm tot mai putin…Dar ma consolez ca nu mai e mult!
Kitzy, distractie frumoas la nunta si success la eco!
Asiza, Monica, si voua o duminica frumoasa!
Va pup!
Gabriela 30+ Sara
asiza spune:
'Neatza si de la noi in miez de zi......
Atentiune gravidutze...toata sapt. viitoare (pana vineri) se anunta calduri insuportabile...aveti grija de voi! ...
Alex, da, puem iesi la plimbare cu burticile, ca nici eu n-am dat-o pe a mea jos dupa nastere......mi-am notat mail-ul tau...
Raluca, lasa zmeura, stai la racoare ca-i dezastru afara...
Gabriela, te pup cu drag...
Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
arghirmonica spune:
hi,hi Oana zici ca iesi sa-ti plimbi burtica?Io acu am plimbat-o si e teroare afara...am fost la central cu carutu ..eram numa noi si vanzatoarelee care cascau de numa
Gabi ti-am trmis Pm aseara ..ai primit?
Raluca zici cules zmeura??oioi pe caldura ast nici sa mi-o aduca la gura nu mi-ar trebui da s-o culeg
Cristiana stiu ca esti stresata ..mari pr cu bbeii astia mici.Io m-as duce la mai multi dr sa vad.
Meli saraca de tine..in final creste el si cu lapte praf nu-i pr.
Oana??Ramonla fata asta pe unde ii???