Gravidutze si mamici de CLUJ - 7

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Salut feletor, io la datorie la lucru la PC, mor de ciuda, mi-e somn, ma doare spatele, iar am tensiunea 8 jumate cu 5, si nu cred ca termin nici dc nu dorm deloc pana maine la ora asta. O sa ma stradui.

Carrie, ma bucur ca e mai bine la voi, nu mai fii stresata, stii si tu ca starea ta se reflecta si asupra celor din jur

Ramo crec-o plecat la Belis, asa zicea.

Gabi, insomniile sunt si la mine la ordinea zilei, insa ale nabii se manifesta cand am timp de somn, cand ar trebui sa lucrez ma loveste somnu ca leuka.

Raluca, sper ca e mai bine cucuiata. Trimite-i doar pe tati si fata, ai mei au fost ieri cu gasca la Tureni si s-au distrat fte bine. Io pe calduri din astea nu ies nici sa cada ceru. Despre greoi, io nu ma simt, insa am impresia ca ma tarshai cu totul, asa ca o placinta.

Alex, nu ti-e activat PM-ul. Tot de la optiuni personale trebe sa bifezi. Iti va aprea cum am eu, de ex, sus pe bara unde ai mailul, uita-te la mine acum la postare.

Kitzy, va fi bine, ai sa vezi. Tinem pumnii si asteptam vestile.

Monico, lasa mama ca tu ai scapat de burta cu greutate, iar zmeura io n-as refuza, ca doar in 15 min la congelator e numa bunutza :)

Asiza, ai si tu grija de bb mic, sa aiba confort termic. Stati pe la racoare.

Meli, creste bine si cu lapte praf, si nu o faci de placere ci ptca trebuie. Eu iti recomand Lactana de la Topfer, e fte -fte bun, formula moderna, nu umfla, nu da colici, etc. Eu am trecut-o pe Ana direct de la completarea cu Nan la Lactana si n-am avut pb. Amu te mai sfatuiesti cu pediatra.

Am citit de Sosonica si eu, e cumplit prin ce trec cu totii pt sufletul ei mic si neprihanit.

Dpop, nu te speria, Irisuca mea are o preferinta pt datul in col, vezica si mai nou colon... si e pozitionata fte bine. Junghiuri, dureri, etc. sunt firesti pe masura ce creste sarcina si se intind toate cele, stai linistita.
Ripley 26+ Iris Maria si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Salutare burtici!!!!!!

Meli,felicitari pentru fetita!!!!!!!!!Sa fie sanatoasa si sa creasca mare!!!!!!!!

Imi pare rau ca ai probleme cu sanii.Ne-a spus doamna Mitea la curs ca ai nascut,ca nu stiam nimic de tine si ne faceam griji.Si ne-a zis ca ai probleme cu alaptatul.Sper sa se rezolve.Cum a fost,a durut????Te-au ajutat cursurile si respiratiile????

Fetelor,vineri n-am fost la servici ca am avut ceva de lucru acasa.Am vazut ca ati intrebat de mine.Sunt bine,azi am venit la socrii si am intrat putin.La Belis ma duc saptamana viitoare.

Va pupacesc si duminica placuta in continuare!!!!

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel23+ Beatrice Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

sal

Ma fetelor cum se activeaza PM ul asta ???
am intrat in contul meu -la profil personal ,nu vad nicaieri activare PM

HELP PLEASE :)

ALEX29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Alex, in coltul din stanga de sus, sub Profil personal ai Mesaje private, si acolo optiuni. Deci activezi si trebuie sa mearga.

Ripley 26+ Iris Maria si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

fetelor , un nou strigat de ajutor de la Diplodocus, postat la Cluj Rulz , il copiez si aici ca poate nu a gasit topicul

"CLUJENCELOR, pic si eu ca musca-n lapte la topicul vostru...dar din disperare face omul orice... E vorba despre sotul meu care de 2 luni e in terapie intensiva in urma unui accident rutier...Daca aveti citeva minute, cititi aici
http://lucamihneacelvoinic.piczo.com/?preview=y&g=41625554&cr=6&rfm=y
Va multumesc din suflet pentru intelegere

P.S. Suntem ( ca stau si eu cu el mai tot timpul)la chirurgie 1, la Terapie intensiva, in Cluj.."

eu vreau s-o ajut ma voi gandi prin ce mijloace!

noapte buna

ps .si o veste buna:Soni a respirat azi singurica

Luca-Mihnea Cel Voinic

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

buna dimineata si de la noi!
sa aveti o saptamana frumoasa si daca se poate cat mai racoroasa!

OanaAlina

http://bd.lilypie.com/pI4rp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Neata!
Fetelor, maine ma duc la eco, va rog sa-mi tineti pumnii ca am o frica....

Mergi la inceput

kitzy, de ce ti-e frica? va fi asa de frumos cand o sa il vezi pe bebe!

OanaAlina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

OanaAlina mi-e frica ca poate nu s-a prins unde trebuie, poate nu e bine, poate e prea mic, ufff! Atatea ganduri negre imi fac, dar cred ca oricine ar fi asa nelinistit.

Mergi la inceput

Kitzy, o sa vezi ca va fi bine si ca iti faci griji degeaba! ai ceva motive de ingrijorare sau doar asa??? pupici pentru bebe inca de acum!

OanaAlina

Mergi la inceput