Gravidutze si mamici de CLUJ - 7
Raspunsuri - Pagina 19
dpop spune:
fetelor, rogu-va sa-mi raspundeti repede
la voi bebe cand misca, da numai in burtica? nu stiu cum, dar de ieri pe mine ma loveste si in zona de jos a uterului, si m-o apucat o teama ca poate vrea sa iasa . sper ca sunt eu nebuna, si ca e asa la toate. cred ca loveste chiar langa col, e o senzatie asa ciudata! nu stiu ce sa fac.
Gabriela77 spune:
Raluca, inteleg ca si tu esti cu insomniile???? Groaznic...Nu stiu de cand nu am mai dormit k lumea...Si cred ca de-acum asa va fi...Eu nu ma plang ca macar recuperez ziua, acum ca nu mai merg la serviciu, dar tu...Si mai e si Ilinca care te ia ca buna, sigur!
Gabriela 30+ Sara
Gabriela77 spune:
Dpop, hooooooo, nu te panica! Loveste bebe si acolo jos si e ciudata intr-adevar senzatia, da' stai linistita ca nu iese nicaieri. Apoi mai e senzatia aceea de pulsatie ritmica, atunci cand bebe sughite. Te-ai linistit?
Gabriela 30+ Sara
dpop spune:
of, gabriela, multumesc!
zau ca deja ma vedeam in patu' de spital...
si exact, chestia aia ritmica... da' sughit des, saracutii ?
Gabriela77 spune:
Dpop, ce sa zic? te inteleg, ca nici eu nu sint mai breaza, imediat intru in panica...Cine stie ce poztii gasesc si bebelusii nostri acolo...Eu acum ma tot intreb in functie de cum da, daca si-a schimbat pozitia, tare as vrea sa nasc natural!!!! Da, sughita des micutii...
Pup fetele
Gabriela 30+ Sara
ALEX29 spune:
Dpop ,eu zic sa stai linistita si pe mine ma loveste (cu manautzele sau piciorutele) mai jos ,nu ti face griji, e ok
te pup pa pa
ALEX29
Raluca spune:
Dpop- si bb meu se joaca jos....si nervii mei sunt intinsi la maxim la genu asta de miscari. De aceewa vreau neaparat sa vad lungimea colului
Raluca , mami de Ilinca si...
http://bd.lilypie.com/nrPOp3.png
ALEX29 spune:
Ce bine de tine GABRIELA ,bravo tie ,asa m as duce si eu undeva ,mai ales la Mare ,dar mie cam frica sa merg asa departe de casa ,oricum in week endul asta se pare ca o sa stau mai mult in jurul casei ,sotzul meu e f ocupat :( dar asta e ,weekendul viitor sigur vom merge undeva
DISTRACTIEEEEEEEE PLACUTAAAAAAA
ALEX29
carrie spune:
azi vad si eu viata mai roz, Carina a dormit super bine azi noapte, a avut si o feliutza de 5 ore...suuper!
pina la urma sper din suflet ca nu avem nici reflux si ca ramane sa ne distram cu aceasta salivatie abundenta, care sper sa nu fie nici un simptom patologic.si ca agitatia era de la colici, trebuie doar urmarita.
dar avea un plans ieri...cred cu numa mamicile cu Davidutzi pot sa-mi confirme daca erau colici
ideea e ca probabil sunt si eu paranoic de panicoasa, desi am promis ca la al doilea n-o sa mai fiu asa
azi am fost cu fetele la aer la Tauti si la niste prieteni in Floresti si dupa masa mergem la petrecere de pici cu Thea.
pupicei
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
Gabriela77 spune:
Cristiana, tare ma bucur ca e mai bine Carina!Distractie frumoasa in weekend!
Alex, chiar e bine in concediu, pacat ca nu pot merge nicaieri!
Meli, sper ca esti mai bine cu sanii! Ce iti face printesa?
Azi am experimentat in Cora ceva intepaturi ciudate pe la burta, ca si cum ceva apas un nerv...M-am cam speriat, sa fi fost pozitia lui bebe??? Acasa am luat un No spa si m-am intins. Sa ma ingrijorez?
Va pup, weekend frumos!
Gabriela 30+ Sara