Regimul Scarsdale-7 kg/2 sapt CAP. 4

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramona71 spune:

Astazi nu m-am cantarit caci mi-am propus sa nu o fac in primele 3 zile
Este marti si deci avem salata de fructe la pranz.Eu voi inlocui cu pranzul alternativ(branza de vaci)caci nu stiu daca fructe pana diseara ma satura caci am sarit si micul dejun.Sper ca e ok.
Briana vroiam sa te intreb daca atunci cand avem carne de pui se pot manca ficatei de pui la gratar?
Iar cafea se poate bea intre mese?cu un pic de lapte?
Mersi mult de sfaturi si de sustinere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mutunel spune:

Fetelor nu vreau sa va dezamagesc, dar din experinta va spun ca nu sunt bune curele de slabire. Eu dupa nastere acum 3 ani am tot tinut acest regim si am fost f. incantata de el. Slabeam in jur de 8 kg pe luna si pe urma in decurs de 3 luni puneam totul la loc si chiar in plus. Mai mult sotul meu care era grasut bine l-a tinut si el de cateva ori si rezultatele in timp au fost dramatice. A inceput sa se ingrase f. tare si am apelat la medici endocrinologi care ne-au spus ca aceste cure de slabire nu sunt bune, ca trebuie sa ne schimbam stilul de viata, sa eliminam cat se poate dulciurile si grasimile, iar seara dupa ora 18 doar fructe. Am fost cu sotul meu la D-na Dr. Man -medic endocrinolog la Pliclinica din Grigorescu si dupa ce i-a facut un set de analize, i-a recomandat sa nu mai tina nici o cura de slabire de niciun fel. Din decembrie 2006 sotul meu a renuntat la paine, dulciuri, fainoase, grasimi si pana in prezent a slabit 20 kg de la 145 la 125 la o inaltime de 1,85. Mancam mai mult carne alba,legume multe, ciorbe si seara multe fructe (fara banane si struguri). Eu am slabit doar 4 kg acum am 55 la o inaltime de 1,64.Daca am face si miscare un sport, un pic de alergare ar fi minunat si mult mai usor de mentinut sau de dat jos kg. Sa stiti ca si eu am recomandat la multe prietene acest regim acum 3 ani, dar acum dupa ce am tot discutat cu medicii de specialitate am ajuns la concluzia ca trebuie sa-mi schimb stilul de viata, sa mananc mai sanatos (nu asa cum am fost obisnuiti cu multe grasimi) ca slabitul brusc nu este bun ci cel in timp adica cateva kg in luni de zile. Orice hotarare ati lua va urez succes

florea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura72 spune:

buna seara,eu dupa prima zi am dat 500g jos.mi se pare fantastic mai ales ca ieri am mancat tot din meniu.astazi la MD am mancat doar painea ca eram intarziata rau.la pranz branzica si o banana,seara la 21 pui cu salata si 500ml cola 0.azi am avut de munca tare mult si teren si chiar nu ma vedeam numai cu fructe,de cadeea am apelat si la cola.si nici apa n-am baut prea multa.da ma stradui acum.
Briana ce-ti mai face maseaua?
Iuliana bravo,felicitari.tine-o tot asa.
Ramona cafea este dupa fiecare masa fara zahar si fara lapte.dar eu marturisesc ca am pus zaharina.si ieri am uns pestele cu un fir de ulei de masline.

LAURA SI GEORGE-STEFAN(22 04 2005)

Poze:http://new.photos.yahoo.com/grgsc_laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Fetelor, maseaua mea e rau ~

Dimineata m-am dus la un cabinet sa mi se faca interventie chirurgicala pentru a scoate 2 masele...maseaua cu pricina si maseaua de minte .

Am dat de un nebun de chirurg care dupa ce mi-a facut o anestezie si o adrenalina, a fost foarte suparat ca am spus ca ma doare ( am infectie la radacina.....si probabil de asta ma durea su b anestezie). DUpa ce m-a facut ca pe o albie de porci spunandu-mi ceva de luptatori si lasi in viata....a hotarat el ca e cazul sa imi coasa incizia din gingie si sa ma trimita acasa.

Nu vreau sa va spun cum sunt acum.........

Am plans dupa ce am plecat de nu va spun....de nervi...de durere....habar nu am cum de mai profeseaza dobitocul asta !

M-a tratat de parca eram un copil mic si handicapat !

Evident toata ziua a trebuit sa beau supe cu paiul si ma chinui in continuare ...cam degeaba...pentru ca de fapt problema nu e rezolvata. O sa iau antibiotic si probabil dupa ce imi scoate boul asta firele o sa merg la alt cabinet !

Aveti mare grija unde va duceti ! Aveam gura amortita si eram foarte socata,sa mai reactionez in vreun fel !

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”

POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...

Mergi la inceput

Mutunel...eu nu as fi asa categorica ca si tine...

Eu am slabit 40 Kg cu cure de slabire si CREDE-MA nu am pus la loc nimic. Este adevarat ca daca tii cura de slabire si imediat dupa ce ai terminat te duci si mananci o portie de spaghete sau o pizza cu vin....si o tii tot asa inca o saptamana .....doua.....pui la loc.

De aceea se recomanda 1-2 sapt de mentinere !

Insa daca dai cautare pe google, regimul scarsdale se tine in clinici specializate !

Acum, totul depinde de organism.... clar ! Si de obiceiurile alimentare.

La mine a dat rezultate bune aceasta cura. Asa ca o sustin ! Am spus aici tot timpul ca am avut grija ce mananc si dupa cura. Insa nu reauseam sa slabesc asa de repede fara ea ! SI MA MENTIN !

De cand am terminat ultima data scarsdale (acum vreo 2-3 luni) stationez la 57 kg---plecata de la 98 kg.

Asta nu inseamna ca la toata lumea prinde la fel, sau ca daca unii se ingrasa dupa cura...nu este buna. Evident ca trebuie schimbat stillul de viata. Asa este si la Montignac. Cine crede ca termina cura azi si maine mananca 2 paini cu unt si nu se ingrasa...e un visator.

Oricum iti multumim pentru opinia ta !

Eu una, daca nu am un regim scris nu reusesc sa traiesc asa...doar din teorie..adica nu paine, nu dulciuri doar carne alba etc. Mie imi trebuie ceva concret...dimineata la pranz si seara. Un meniu. De asta nu am putut tine montignac...sau altele.

Si tocmai de asta am ales scarsdale...diversificat si totusi cateogric ! Facut de un medic si aplicat in clinici !

POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona71 spune:

Buan fetele!
M-am cantarit dimineata 73.5 deci am dat josMa bucur enormmmm!Am sa continui tot asa(sper)
Briana imi pare tare rau ca suferi asa de tare cu maseaua.Schimba doctorul imediatttt!
Iar in ceea ce priveste opinia despre dieta sunt 100% de aceeasi parere cu tine
Daca ai timp poate imi raspunzi si mie Briana la ce am intrebat in celalalt mesaj.Daca ai timp bineinteles

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura72 spune:

buna,buna eu si in a 2-a zi tot 500g am dat ,dar astazi am 300 la loc banuiesc ca din cauza menstruatiei.sper sa mearga snur in continuare ca azi am calcat putin pe alaturi.
fetele care a-ti inceput saptamana trecuta cum stati?nu ne mai spuneti nimic?
spor la slabit .

LAURA SI GEORGE-STEFAN(22 04 2005)

Poze:http://new.photos.yahoo.com/grgsc_laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaviB spune:

Neata feteleeeeeeeeeeeeee!!!

Mi-am papat grafruit-ul, painica si....hop sa va scriu pana sa ies la plimbarica cu ale mele cocoline.
N-am mai dat pe la voi pt ca s-a facut vreme buna si aici (Doamne ajuta) si am fost tot pe afara.

Cu dieta imi mere bine.Tot dau si eu jos si in plus azi mi-am probat costumele de baie si nu mai inchid asa repede ochii cand ma privesc in oglinda (sapt viit o "toiota" la Italia - initial motivul principal in a ma apuca de dieta )

Deci o dam iniante!!

Mutunel subscriu si eu la ce a spus Briana.E normal sa avem un mod cat mai sanatos de viata/alimentatie pt a da randament orice in viata.
In familia mea de ex nu exista sucuri (bem doar apa), ne-am profilat pe mancarea asiatica-una din cele mai sanatoase si usoare, zic eu insa tot nu am reusit sa dau kg de la sarcina jos.
Deci eu zic ca nu e cu nimic gresit sa incercam si un pic o altfel de interventie (mai ales ceva ca si "scarsdale" unde nu tre sa flamanzesti etc)
Multimim oricum ca ne-ai impartasit experienta ta, un motiv in plus sa avem grija si dupa dieta cat si cum mancam

Briana draga de tine prin ce treci.Uite pt astfel de medici sunt destui oameni in ro care nu se duc cu placere la dentist.
Ai grije de tine

Ramona incerc sa-ti rs eu la intrebare.INitial e unul din lucrurile pe care si Briana l-a facut clar de la inceput: nu se inlocuieste nimic in dieta.Eventual se sare ceva insa de inlocuit, nika.
Daca te uiti un pic mai sus la descrierea curei scrie exact unde si cand ai voie cafea.CA nu o bei imediat dupa masa...zic eu ca nu ar avea nimic.Parca am citit ca si laptic degresat e voie asa ca....dar pt siguranta mai citeste o data listuta facuta de Briana de la inceput

Laura multam ca ai intrebat de noi astea "de sapt trecuta".Eu ai vazut ca am lipsit din motive "construcive"

Va pup si la cat mai multe kg jos!!!

Lavinia, mami de doua "cocoline": Hanna (16.04.2004) si Thea (22.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaviB spune:

Laura vazut poze.ADmirat baiatul frumos (ai unul sau doi ca intr-o poza erai cu doi)?

Draga mea mi-a lasat si gura apa la pozele de la "culinare" dar ....cred ca tre sa o lasam o perioada balta.

pt tine si familia ta frumoasa

Ca tot vorbeam de poze: am vrut sa vad si "cucuietele" Brianei insa nu se deschide nika la mine (sunt pe privat?)

Lavinia, mami de doua "cocoline": Hanna (16.04.2004) si Thea (22.10.2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ramona71

Astazi nu m-am cantarit caci mi-am propus sa nu o fac in primele 3 zile
Este marti si deci avem salata de fructe la pranz.Eu voi inlocui cu pranzul alternativ(branza de vaci)caci nu stiu daca fructe pana diseara ma satura caci am sarit si micul dejun.Sper ca e ok.
Briana vroiam sa te intreb daca atunci cand avem carne de pui se pot manca ficatei de pui la gratar?
Iar cafea se poate bea intre mese?cu un pic de lapte?
Mersi mult de sfaturi si de sustinere

Rramona....iertareeeeeeee !!!!!!!!! Sunt tuta rau de cand cu maseaua mea !

NU se pot manca ficatei ! Imi pare rau...... Daca citesti atenta prima pagina unde e postat regimul scrie clar ca NU SE POT INLOCUI ALIMENTELE...!!!!!!! Iar ficateii sunt chiar contraindicati in orice cura !

POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE

Mergi la inceput