Regimul Scarsdale-7 kg/2 sapt CAP. 4

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramona71 spune:

Buna fetelor!
De luni incep si euSau terminat vacantele si nu mai am nici o scuza
Trebuie sa reusesc.Pe 2 sept am botezul lui Dario si vreau sa dau ceva jos.Ultima data cand m-am cantarit aveam 74Kg dar am sa ma cantaresc maine dimineata ca sa treci pe lista Briana.
Am fost in Italia in vacanta si erau discount de sf sezon.E groaznic sa ai bani si sa nu intri in nimicSau daca intri sa iasa peste tot
Deci la lupta cu odioasele kg.
Intru maine sa va spun kg.
Bafta multa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura72 spune:

fetelor de maine m-as incumeta si eu.ma cantaresc maine sa va spun exact cum stau.de 3 sapt sunt la cura dar nu una anume si am dat cam 1,5 kg jos,dar marturisesc ca am mai sarit calul cate un pic.pe langa cura beti ceva ceaiuri de slabire,faceti vreun sport?
maine seara este peste,ce fel de peste a-ti folosit? stiuca e buna ca e peste alb si sec?sau sa-mi iau ton?
cel mai greu mi se pare marti cand sunt fructele.
eu as vrea sa dau inca 3-4kg jos pot tine numai o sapt. si apoi mentinere?

LAURA SI GEORGE-STEFAN(22 04 2005)

Poze:http://new.photos.yahoo.com/grgsc_laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina78 spune:

dragelor, merge si pentru barbatii nostri regimul asta?
mi-e mila de sotul meu,ca el e cel care a ramas cu kg in plus dupa nastrea bebeblusului, si e tarte necajit ...

au incercat si baieti sau il fac pe al meu deschizator de drumuri?
multumesc

Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaviB spune:

Neatza buna fetele!

Intram in saptamana cu nr doi!!! URAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! Azi de dimineata pana sa´-mi iau micu`dejun, m-am pus pe cantar (am zis hai sa vedem ce a adus o saptamana?) ....
Sambata am fost toata ziua tentata sa ma cantaresc insa mi-am propus ca pana azi de dimineata sa o las balta iar azi de dimineata minunea: 3,2 kg mai putin fatza de lunea trecuta

Nu-mi vine a crede fetele. Pai de o duc asa inca o saptamana, lunea viit pot avea cu cel putin 6 kg mai putin.Fenomenal!!!

Asa ca celor care venit acu, va spun ca M E R I T A !!!!!
Celei care ne-a dezvaluit experienta ei , ii multumim (Briana )
Iar noua celor care am rezistat prima saptamana F E L I C I T A R I !!!

Briana ce bine ca ne vi alaturi

Laura bine ai venit"! Eu deseara am somon (filé) la gratar.(pun piper,sare,salvie si putin usturoi pe el sa aibe un gust mai bun)

Madalina eu cred ca Briana poa´sa-ti rs la intrebarea ta desi eu una cred ca daca un barabat ar face fatza (corpul lui) la felul asta de mancare, ar fi ok.Initial asa cum s-a mai spus aici,acolo unde nu scrie cantitatea se poate manca pana simti ca ti-a pierit foamea -nu satul!!

Gata va las , ma duc sa-mi pregatesc carnitza de la pranz.

paaaaaaaaaaaa

Lavinia, mami de doua "cocoline": Hanna (16.04.2004) si Thea (22.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura72 spune:

buna fetelor,pana acum am rezistat cu bine,asa cum va spuneam pranzul de maine mi se pare cel mai dificil.

acum am 48,800kg la 151cmiar tinta e de 45kg.

Lavi ms pt raspuns,la noi la TL mai greu de gasit somon dar incerc sa mai caut.daca nu iau stiuca.

spor la lupta cu kg fetelor.sper sa le invingem repede si usor.

LAURA SI GEORGE-STEFAN(22 04 2005)

Poze:http://new.photos.yahoo.com/grgsc_laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Struguri pot sa mananc?

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Si eu sunt ff multumita: am cu 3 kg mai putin decat lunea trecuta

Nu o sa mai ma cantaresc in fiecare zi pt ca ma simt mai bine cand vad cat mai putin pe cantar

Am observat ca ma incap niste blugi pe care de abia ii bagam pe mine si azi-dimineata imi veneau bine

Este super acest regim deoarece nu este un regim de infometare si chiar se pierd kg.
Multumim mult Briana ca ne-ai spus de el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

FELICITARI FETELE !

Eu lupt cu o durere de masea de nu am ...."aer" ! Asa ca azi nu am mancat nici juma din ce trebuia ! MOORR de durere !

Regimul nu este facut pentru femei sau barbati !

De ce nu s-ar potrivi tuturor ?

cat despre struguri...hmmm..........nu sunt prea indicati !

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

“Întelegerea trecutului ne determinã abilitatea cu care intelegem prezentul.”

POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona71 spune:

Buna fetelor!
Asa cum am spus de azi am inceput dieta.Am vazut ca toate ati avut rezultate bune asa ca sper sa reusesc.
Am 74,5 kgla 1,64 cm.
Va salut pe toate si spor la slabit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Fetelor eu am slabit 3 kg,nu am tinut dieta drastic pt ca nu imi permit sa fac asta si totusi am slabit,deci e bine.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput