Regimul Scarsdale-7 kg/2 sapt CAP. 4

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Buna fetelor!
Vreau sa ma alatur si eu voua "pentru ca merit"!. Am 1.76 m si 87 kg. Da stiu....monstruos. Impresia mea despre mine este cam asa . Nu am copii, dar vreau sa fac cat mai repede. Insa si doctora mi-a spus ca trebuie sa mai dau jos ceva.
O sa-mi fie greu deoarece eu nu mananc decat pui si vita si foarte rar ton din conserva sau macrou la gratar. De spanac sau stevie sau alte chestii verzi nici nu poate fi vorba.
Asa ca va astept cu sfaturi si de luni ma apuc de treaba.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Lavi, sa stii ca nu a fost chiar asa rau ! Adevarat am tinut cura dar nu tot timpul. Primele 2 ture le-am respectat cu sfintenie inclusiv cele 2 saptamani de mentinere . A fost cam asa 2 saptamani cura+2 saptamani mentiere dupa care 2 saptamani pauza (mancat aproape normal...am scos doar painea si zaharul)...in rest..LIBER !

Dupa vreo 2 - 3 luni dadusem cam 20Kg.

Si tot asa....a doua oara la ultimele 20 nu am mai fost atat de stricta. Am tinut doar o saptamana mentinere.....

Crisis ...ne bucuram sa te avem alaturi de noi !

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”

POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaviB spune:

Neatza fetele!

Si eu am scos spanacul de ieri si l-am inlocuit cu fasolica verde (ca scrie ca avem voie) insa nici aia nu mi-a placut in mod special. Am oparit-o si amestecat-o cu usturoi, sare si putin otet insa....la juma de portie am lasat-o balta.
Nu mi-a fost insa foame si am rezistat fara morcovelul dintre mese

Briana sunt ceva mai linistita. Nu de alta insa.....eu vreau vreo 10 kg sa dau jos si pt ca sunt "kile" puse in sarcina ma gandeam eu acolo ca n-o sa se mai puna asa usor inapoi.Nu de alta insa eu am papat tot timpul normal (paine, zahar, praji alea alea) si nici n-am dat nici n-am pus pe mine.
Tocmai de aceea am considerat ca tre sa intervin cu o cura de slabire pt ca la sport nu prea am timp (merg eu cu fetele cu bici si sunt inscrisa cu fi-mea ai mare la un club-sportiv -ea la pici eu la mamici) insa.....tot "dejaba".
Faza naspa e ca pe 5-6 sept plecam in Italia la niste preteni si la mare si....se pare ca tre sa uit de bunatatile gatite de pretena mea si gustoasele pizze si spaghetti.
O sa fie perioada de mentinere sau vad eu, in orice caz de da randamentul inchipuit cura asta o reiau cand vin din concediu sa ma "fac faina" pe cand merg acasa in ro (la iarna)

Cristiana bine ai venit!Hai ca nu-i asa tragic sa stii cu kg tale.Zic asta fara sa te stiu insa la 1,76 ma gandesc ca sunt permise kg mai multe.
Oricum te asteptam luni si....asa cum ne-a spus Briana, nu tre sa inlocuim nika in meniu (deci....) eventual putem sari dar inlocui sub nici o forma (am invatat bine lectia Briana?!)

Iuliana somnorico....ca n-ai mancat nu-i bai numa`sa nu pici ca eu sunt momente cand ma ia putin cu ameteala.Bag niste apica in mine si-mi trece.
Hai cumpara-ti cantar ca tare-s curioasa si la tine cum a evoluat totul.

Aaaaaaaaaaaaa! ce vroiam si eu sa mai intreb.Credeti ca daca mi-as lua niste tablete din alea efervescente de multivitamin, fac rau la cura?? (nu de alta dar citisem undeva de vitaminizat sub felul asta in astea doua sapt)

Va pup si.....azi avem branzica si peste cu salatica, (spanacul e scos deja de pe lista )

Lavinia, mami de doua "cocoline": Hanna (16.04.2004) si Thea (22.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Am slabit 2,200 kg si sunt f multumita

O sa mananc si eu branza... Avem voie sa mancam si cascaval?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Inca nu mi-am luat cantar dar cand imi voi lua va voi da de veste imediat cat am dat jos.Sper sa dau mai multicel ca mai fac si pilates o data pe zi.

Oricum sunt mandra de mine ca nu am mancat dulciuri si ca am rezistat si nu am calcat aiurea pe alaturi.Daca o sa se obisnuiasca c orpul meu asa nu imi mai fac probleme.Sa trec cu bine cele 2 saptamani.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput

Lavi, sunt chiar indicate multivitaminele in curele de slabire! Eu am cam luat...

Vreau si eu pilates........cum ?

POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alot spune:

Buna fetelor,
De luni ma alatur si eu voua.Trebuie neaparat
Am 69 de kg si 1.60m.Da stiu.. e grav.
Intotdeauna am fost eu mai grasuta dar anul acesta m-am ingrasat de numa.Mananc dezordonat tare ce-i drept si dulciurile nu mai zic... ma termina(adica eu pe ele).
Bun, ma duc sa-mi fac provizii si intru luni sa va zic cum e.
Va pup

Ana

http://community.webshots.com/user/analamontp?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Fetelor clar am slabit pt ca acum incap in niste pantaloni pe care ii aveam eu mai larguti si inainte sa incep cura nu numai ca nu puteam sa ii inchid dar nu incapeam in ei.Deci am slabiiiiiiiit.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaviB spune:

neatza fetele!

Cam chiauna va salut si eu azi.(m-a trezit cocolina ai mica si....a trebuit sa ies din pat)

NOrmal ca slabim fetele, e normal. Pai nu "dejaba" tinem cura asta, nu?!

IUliana felicitaari! Suntem curioase cat ai dat jos. Si eu am luat ieri niste blugi care imi veneau mie inainte de sarcina si ....am intrat cata in ei insa ca sa-mi stea cum vreu eu mai tre niste kile jos.Deci....continuam , avem toate motivele

Briana deci pe la tine am citit de multivitaminele astea.Ma duc luni sa-mi cumpar.
De luni te asteptam printre noi ?

Alot te asteptam de luni. Nu cred ca o sa fi singura ca mai vroia si Cristina sa vina....asa ca.....bine ai venit!!!

Fetelor si eu sunt tare mandra de mine. Ieri am fost invitati la niste prieteni la gratar.Unii dintre ei chiar venisera de acasa , din romania cu fel si fel de bunataturi , care logo ca le-au pus pe masa.
Au avut pogagele cu jumeri, strudele cu cirese, cascaval afumat (dupa care-s eu inebunita) , paté Scandia sibiu (pe asta-l ador) ..... ce sa mai multe multe bunatati si eu......mi-am mancat cumintica puiul la gratar cu salatica si asta fu.
Toti acolo:"hai lavinia, gusta putin, alea alea" eu : "nu si basta" si .....n-am murit, n-am visat urat azi noapte, ba acu mi-am mancat cu placere toastul de dimineata

O duminica faina fetele si.....pe luni

(mai avem doar o saptamana, a fost greu?)

Lavinia, mami de doua "cocoline": Hanna (16.04.2004) si Thea (22.10.2006)

Mergi la inceput

Sal'tare !

Pai da...de maine intru si eu in hora ! TREBUIE !

Asa incat ieri am bantuit si mi-am facut aprovizionarea.
Am si mancarica, si vitamine......si vointa ...sper sa inu imi strice nimic cheful de cura !

Nici nu va imaginati ce ma bucur cand va vad multumite. Cunosc atat de bine multumirea asta gen...incap in niste pantaloni....cantarul e mai amabil cu mine...incat ma bucur nespus de mult !

Asadar, eu o iau de luni impreuna cu .....??? Cine mai doreste ??

POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE

Mergi la inceput