Regimul Scarsdale-7 kg/2 sapt CAP. 4

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olive spune:

bits multumesc frumos.Stiu meniul.Intrebam doar daca mai tine cineva in perioada asta.oricum am vazut ca mai este o fata-dumitrulaura care a inceput zilele astea. multumesc pentru intentia buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dumitrulaura spune:

Olive daca intri la dieta Sambata trebuie sa ti dieta de Luni. Adica Sambata manaci ce scrie la Luni. Mult succes caci eu am avut cu dieta asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olive spune:

quote:
Originally posted by dumitrulaura

Olive daca intri la dieta Sambata trebuie sa ti dieta de Luni. Adica Sambata manaci ce scrie la Luni. Mult succes caci eu am avut cu dieta asta.

multumesc Laura.zi-mi te rog carnea de miel se poate inlocui?Ca in dieta zice sa nu se inlocuiasaca nimic.

Mergi la inceput

Daca te referi la meniul de Miercuri, carnea de miel se poate inlocui cu peste, fructe de mare, pui sau curcan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

buna vreau sa ma inscriu si eu......

am 1.72m si 78kg.....sper sa ajung undeva la 67 kg cat aveam inainte de sarcina si mai apoi la 63-65 cat aveam cad m-am maritat...acum 2 ani jumate deci urati-mi bafta....

Amincep de azi ca ieri am fost plecata si nu aveam cum dar am incep cu ziua de luni.

Va pup si sper sa functioneze....

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Luna 8

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Sal'tare la toata lumea !

Avem ceva activitate....asa ca...m-as cam baga si eu la inca o tura !

Am mult de citit...dar daca aveti intrebari deocamdata fara raspuns, promit sa revin !

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”

POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...

Mergi la inceput

Recunosc ca am dat pe langa cu dieta dar nu am exagerat. De exemplu a trebuit sa gust dintr-o prajiturica si dintr-o mancare cu cartofi. In rest, am respectat cu strictete meniul. In paralel am facut exercitii Pilates. Si se vede deja rezultatul. Nu resesc sa dau mai mult de 3-4 kg jos cu dieta asta. Dar important e ca le dau jos. Mai greu e cu mentinerea.
Sunt multumita in momentul de fata de cum arat. Se poate si mai bine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

ura...am inceput de marti si am reuit pana azi....3 kg...................super si nu am facut miscare daca mai tin inca o data o sa fac si aerobic si atunci cred ca va fi si mai bine.................astept sa vad la sf dupa 14 zile cate mai dau jos..........

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Luna 8

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinush_77 spune:

Ceau fetelor, ma numesc Alina si asi vrea sa tin si eu aceasta dieta.ma puteti ajuta cu un raspuns,in prima zi la pranz este scris :felii de carne rece asortate la alegere.ce vrea sa spuna?
Si inca ceva,ananasul trebuie sa fie proaspat sau se poate si cel din conserva? dupa ce fac dieta nu risc sa pun la loc kilogramele pierdute, cum mi-sa intamplat cu alte diete?
Va multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinush_77 spune:

dumitrulaura: La multi ani si pentru toate care sarbatoresc sf. Dumitru

Mergi la inceput