Regimul Scarsdale-7 kg/2 sapt CAP. 4

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns otilica74 spune:

E bun regimul!
Subscriu si eu, am dat jos in doua saptamani doar 3kg dar nu l-am tinut cu sfintenie, asa ca Miru stai linistita de slabit slabesti oricum, fiindca o schimbare este, nu mai mananci zahar, fainoase, grasimi,si asta e o mare schimbare.
Trebuie in schimb sa mananci numai pana nu iti mai chiraie matele, nu sa te umfli, ideea e sa iti si micsorezi stomacul.
Eu cred ca o sa o tin asa tot timpul fiindca regimul se tine doua saptamani si doua pauza dar eu daca nu l-am tinut ca la carte cred ca pot sa o tin asa.
Eu aveam 68,7kg la 1,74m, dupa concedii , acum am 65,5kg, daca mai dau pana pe la 63kg, sunt super incantata, oricum e super regimul, nu degeaba a studiat omul acele saracu toata viata ar trebui sa ii ridicam o statuie.
Si nu mai manca mere alea iti fac o foame de zile mari, mananca gref tocmai ptr ca te satura au fost alese fructele astea

Mergi la inceput

AAA si eu am o metoda incercati sa nu mancati f mult o data fiindca vine iar foamea si trebuie sa rabdati, mai bine asa in decurs de 1,5 ore ciuguliti ce aveti in schema, dar puneti in farfurie, nu da-ti iama in frigider, eu ciuguleam din farfurie.
Am inlocuit branzeturile lor cu branza de vaci 0 grasimi, care nu se inghite, da am amestecat-o cu iaurt light si sare, si cu 2 rosii sau ardei gras.Am facut spanac cu rantas si mirodenii, marfa, carne de vita(rasol de vitel) uns cu mustar si pus intr-o cratita cu apa minerala, 1,5 ore dupa care pui sos de rosii si lasi inca 1 ora, e belea.
Chiar si fara grasimi se mananca bine, mi-am cumparat Egual pun in cafea, da v-am zis ca ma mai delectez cu cate o prajiturica duminica sau mai bag in gura cate ceva de la fimiu, dar nu sa ma satur doar sa gust, si am dat jos 3kg, nu stiu daca de acum incolo mai dau la fel da nu ma grabesc, eu iarna oricum slabesc.
Succes la slabit dar nu uitati si miscarea, eu nu prea am facut miscare ar fii buna totusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIRU0102 spune:

buna fetelor
este deja vineri si nu am abdicat. parca s-a mai potolit si foamea asta, am mai ciugulit si altceva pe langa, da parca se simte ca sunt mai usoara. oricum ma cantaresc duminica. si maine am o sfanta Marie dar nu voi ceda sub nici o forma, ca la mine e suficient sa cedez putin ca gata....s-a terminat si cu mama regimului. eu raman la ideea ca vointa este cheia succesului. daca vrei, poti.
am inteles Otilica, am sa evit merele, pe astea le aveam atunci la indemana, ca nu mai stiam ce sa fac.
bafta si mai vb va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina_Anca spune:

Buna
Sunt la a doua zi de dieta
E in regula sa maninc masline ? Si cam cit -10-12?
As putea as pun si ceapa verde in salata ?
Multumesc...
Si cu brinzeturile ...de care sa fie?
Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dumitrulaura spune:

Am inceput si eu dieta de ieri. Am mai tinut regimul asta si am avut rezultate spectaculoase. Acum vreau sa mai dau jos ceva kg.
Otilica, rantasul nu se face cu faina? Cum ai facut spanacul -mai exact?
Astazi am salata de fructesi la cina gratar de pui cu salata. Pentru mine regimul de marti e cel mai bun.

Masline poti manca , cate vrei.Important e ca dupa ce mananci sa nu te ridici cu burta arhiplina.

Mergi la inceput

dumitrulaura, eu am calit ceapa cu bulion sau rosii si am pus peste spanacul fiert, un pic de delikat, eu de obicei nu prea ingros sosurile cu faina, prefer sa rad un morcov sau mai mult ardei gras si ceapa, sau un cartof fiert depinde de mancare, dar si cu faina nu e un capat de tata o lingurita de faina ca doar nu mananci tot spanacul odata!
Spoe la slbit eu am ajuns target-ul l-am si depasit am 62,8 kg, si m-am si educat in urma acestui regim am eliminat multe din alimentele interzise...definitiv...nu toate dar mare parte care acum constat ca nici nu imi placeau dar pur si simplu le mancam din obisnuinta.

Mergi la inceput

scuze.. la scris nu ma lasa BB trage de mine sa ne jucam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olive spune:

buna fetelor,
intru si eu de maine la scarsdale si incep exact cu ce scrie in meniu la ziua de sambata.
mai sunteti care tineti dieta asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olive spune:

adica de azi-sambata vroiam sa zic. :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Sambata

Pranz:
- salata de fructe, cat vrei;
- cafea, ceai, apa (minerala, plata).

Cina:
- friptura de pui sau curcan la gratar;