Regimul Scarsdale-7 kg/2 sapt CAP. 4

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda spune:

va pup fetele.
ramasesem datoare cu raportul.
povestea pe scurt este urmatoarea. aveam odata 55 de kg :)..acu 6 ani.
am nascut, edi al meu deja are 5 ani. in sarcina am luat 28 de kg. si de-atunci ca nebuna is tot in cure de slabire. yo yo....fac cura, minca cite o luna ca sparta...le pun la loc...si tot asa.
acuma am 1.70m si 67 de kg. am inceput marti regimul asta si s-a dus un kg. o sa-l tin in masura in care pot. eu nu l-am respectat strict pentru ca nu pot, gatesc acasa...la munca nu totdeauna pot sa mananc dupa lista, am amestecat meniurile...nu am pus nimic in plus, adica am mincat cina la amiaza s.a.m.d.
targetul este 10 kg si mi-am propus asta in 10 saptamani. in ideea in care m-am apucat de tae-bo. o ora pe zi. si da, trebuie vointa, si categoric DA, trebuie schimbat stilul de viata. suna cunoscut, am ignorat kestia asta si am ajuns tot la concluzia universala...dupa 5 ani de chin.
Iuliana, de cind tin regimul am scapat de gastrita, eu zic ca poti sa te apuci linistita. am avut o gastrita asa de rebela incat ma ardeau si amigdalele...paradoxal de marti nu m-a mai deranjat deloc. adevarul este ca am renuntat aproape de tot si la cafea...doar una mica dimineata dupa micul dejun.
cam asta-i treaba pe la mine, va tin la curent, spor.

anda & iedutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankutzica spune:

buna fetelor! de luni ma alatur sji eu. am 60 kg. si 162cm. tinta 53kg. shi se poate exclude carne la gratar?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_h spune:

De luni vreau si eu sa ma apuc. Am 1.68 si 65 de kg. Ar fi minunat sa ajung la 60 pt inceput. Ca apoi sa fac 57. Dar eu am o singura problema: nu reusesc sa elimin rontaitul intre mese. Aveti o "reteta" magica pe asa ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georgia2 spune:

Rontzaitul intre mese nu e o problema de loc atita timp cit rontzai ce trebuie (morcovi cruzi in loc de cipsuri) iar cele trei mese principale sunt mai mici cantitativ. 6 mini-mese pe zi sunt chiar recomandate in slabire atita timp cit mananci sanatos.

Daca vrei sa tii regimul Scarsdale (l-am tinut si eu - functioneaza), problema rontzitului nu se poate rzolva decit cu multa apa.alta solutie eu nu am gasit.

Mergi la inceput

stiti cum am scapat de rontzaitul dintre mese si mai ales de pofta de dulciuri? cu garcinia. iau 4 tablete pe zi inainte de amiaza si cina cu juma de ora. taie foamea si poftele.

anda & iedutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIRU0102 spune:

BUNA FETELOR!
ma alatur si eu voua
am 1.67 si 92 kg enorm oribil dar asta e
sper sa ma tina
va pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIRU0102 spune:

ESTE DEJA A DOUA ZI
ASEARA SIMTEAM CA O IAU RAZNA, NU STIU CAT IMI ERA FOAME DARIN CAPUL MEU ERA IDEEA CA TREBUIE SA MANAC, SI AM MANCAT DOUA MERE CU TOATE CA NU TREBUIA SA MANAC NIMIC DUPA CINA CU PESTE SI SALATA. SPER CA NU AM GRESIT PREA MULT. SA VAD AZI CUM MA DESCURC CU SALATA DE FRUCTE... OFFFFFFFFFF
VA PUP FETELOR

Mergi la inceput

nah am incheiat cu bine prima saptamana cu minus 2kg si ceva...nustiu exact ca n-am cintar electronic, am dinala vechi mecanic.
incep tura a doua. sunt multumita pentru ca n-am respectat cu sfintenie regimul. oricum targetul era 10 kg in 10 saptamani. deci sunt in grafic :).
spor

anda & iedutz

Mergi la inceput

feteleee...hai mai cu talent..
ce faceti, v-ati ascuns in frigider? mai tine cineva regimu' sau am ramas singura pe-aici? ca n-am cui sa ma plang

merge? merge?

anda & iedutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

io...dar am ratat startul din cauza a ceva aniversari si botezuri asa ca am inceput de luni. Sunt constiincioasa 100% si mai astept cateva zile sa dau raportul exact pe kg

Mergi la inceput