Stelute de ianuarie-februarie 2007 (39)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Aelita, eu inteleg ce spui cu laptele de vaca si nu te contrazic. Oricum, recunosc la orice ora ca stiu mult mai putin despre diversificare decat multe, multe fete de pe aici.
DAR daca nu ai norocul sa poti alapta ce faci, pana la un an ii faci branza si iaurt din lapte Humana? Pe mine ma indoaie la pret de pe acuma, ca e 40 RON si ceva cutia si ma tine fro saptamana chiar mai putin -asta in situatia in care are 4 mese pe zi de lapte. Azi dintr-o juma de kil de lapte mi-a iesit o mana de branzica ... . Sau nu ii dau deloc iaurt si branzica de vaci?
Deci astea nu, ou nu ... carnita asa si asa ... ce le dam pana la un an?

Mergi la inceput

Hai ca iar postez cum imi aduc aminte. Aelita, sa nu ma intelegi gresit, si eu sunt pt pastrarea formulei cat mai mult si neinlocuirea ei cu lapte de vaca. Eu ma refeream strict la branzica de vaci din ce o facem si la iaurt.
Messa uite zice ca e ok cu ala gras prodlacta. Eu una nici nu cred ca ma pricep sa il fac in casa. Desi cred ca mi-a explicat Adinush de vreo 3 ori. :)))

Gata, am terminat masa de pranz. Si eu si el avem masca de piure de legume. Dar nu ma las, ori eu ori el. :)))
Ce viteaza ma dau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura ionescu spune:

Adinush - mamaaa, ce zi ai avut! mi-a stat inima...

Laura si Eva
11.ian.2007
poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Alina,inca o data iti doresc sa fii tare si sa treci cu bine si peste ziua de azi.Ne gindim la tine,sa stii!

Messa,la multi ani mamico!

Ivona,v-am vazut pozicile,chiar ca are parul mare tare Ella si din cauza asta pare mai mare,adica mai matura.

Catalina,cite mese diversificate are Matei de mai bea 4 de lapte?Nici fructele nu le vrea?sau dupa legume mai bea laptic?
Intrebai ce dam pina la un an?Pai eu mi-am imaginat asa de luna asta:o masa fructe,una legume cu carnita,una de brei(cereale sau gris) si 2 de lapte.Asta pina va renunta el la o masa de lapte.
Cum v-am spus,aici branzica aia nu exista,iar calciu si fier isi iau copii destul din formula si carnita.

Bai,n-am inteles eu bine,sun capuse sau paianjeni?Ca acum citesc altceva si sunt in ceata.
De capuse sunt speriata ca aici in zona mea cam sunt multe si sunt periculoase.Boala data de ele,borelioza e naspa rau.Te poti vaccina insa.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/707998650/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Dana, in total Matei are 5 mese. 3 de lapte numai, una de fructe, lupta de legume de la 14 si apoi lapte ca n-o sa il las cu alea 10 lg de piure scuipat pe ma'sa. Deci astea sunt mesele. Eu cereale nu ii dau pt ca e deja mare. Ii pun doar nitele in fructe. Alea le mananca cu mare placere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Ce fac mamicile???

Maine venim si noi acasa, dar doar pt 6 zile ,ca decolam cu toata gasca in grecia.Snt tare curioasa ce o sa iasa ,cu 2 copii dupa noi, dar ii luam si pe bunici sa mai respir si e.
Imi pare rau s avad ca unele dintre voi aveti probleme cu diversificarea, mai bine zis cu mofturile bb.Noi incep diversificarea saptamana asta ,dupa vaccin, si eu incep cu piure simplu doar cu un pic de ulei de masline ,legumele o sa le fac la steamer, sper sa-mi iasa faza si nici Iarina sa nu fie mofturoasa,mai ales ca incep cu pastarnac fiert.

O sa va pun pozele de la botez si poze noi cu Iarina.

Apropo lili unde trimit poza cu Iarina??

Altceva cat doarm copilasii vosrii ziua?? ca a mea doar 2 somnuri mai ura..da scurte..unul dimineata pe la 11 pana la 1 jumate si dupa aia 1 ora.
Azi mi-a urlat toata ziua ..ii sparg caninii de sus...

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Si io-s p-aci, va citesc, dar bb a stat treaza toata dupa amiaza si nu am putut posta.

Alina - esti meru in gandurile mele, sa dea Dumnezeu sa iti reuseasca ce iti doresti, sa fii tare si ambitioasa, caci ce nu te doboara te face mai puternic.

Dana - pe litoralul nostru de vreo 2-3 ani se tot gasesc paianjeni vaduva neagra, anul asta s-au semnalat pe plaja dintre Constanta- Agigea, mai nepopulata, caci prefera locurile astea.
Cat despre capuse, eu stiu cum arata, avem si noi, caci animalul nostru Lisa (altadata pe moarte - acum vesela) mereu aduna dar ne mai scapa vaccinul ala de se pune in ceafa la caine. Oricum, desi a adus si in casa, nu le-a lepadat, si nici nu am patit nimic, insa e bine de stiut despre boala declansata de capuse. Eu habar nu aveam, ca sa nu mai zic ca aici nu cred sa existe vaccin.

anis - ma bucur ca sunteti bine si va doresc concediu placut! cat despre poza o astept la ylilimic@yahoo.com.

acum iar bag viteza, ca ai mei baieti au plecat deja la o avanpremiera a festivalului ce debuteaza maine si tre sa ii ajung din urma.

www.rockyou.com/show_my_gallery.php?source=ppsl&instanceid=75663790" target="_blank">colectia de stelute 2 sau www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=311b8bfd46865c52b577a6" target="_blank"> sau "large collection"

Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 , www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Cata,pai si al meu e marisor si am evitat cerealele pina acum,dar asta a fost valabil in primele luni,dar din luna a7a mi se pare foarte importante si o sa i le introduc ca masa,mai ales ca el de acum e va misca mai mult si sigur nu mai pune asa mult pe el.Mi se par mai importante cerealele decit branzica aia sau oul ala plin de colesterol pe care si Spock il evita.

Anis,pai ce te faci cu diversificarea in Grecia?Sau incepi cind te intorci?
Distractie faina si concediu placut!

Lili,borelioza e o boala mortala,daca nu e descoperita din timp,nu e de gluma cu capusele.Nici eu nu le-am dat importanta pina nu am ajuns aici si am vazut si citit despre multe cazuri.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/707998650/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamizzi spune:

salutare fetelor! sunt pe la mamaie :) si are net . am zis sa vad ce faceti oleaca cat mai sta ea cu thea. suntem bine.

va pupam si sa va emarga bine la toate, mancaruri, fara mofturi, numai bine ...

DANA-- faaaata!!! mor de dragul lui lucas cu papa lui. bravo
vad ca vorbiti de lapte alea alea, iar discutii.da cu treaba cu pupatul nu pot sa ma abtin sa zic si eu ca fac tocmai invers. eu o las pe thea sa se duca la toata lumea, o pupa toti, i iau de toate alea, mainim , e mereu la picioarele goale si normal ca se cer pupate cu cel mai mare drag... si nu ma gandesc la microbi ca o sa vina in contact cu tot felul de microbi toata viata,. cand incepe sa mearga pe jos o sa bage toate alea in gura, cand mai intorc spatele cine stie ce mai apuca de pe jos. si atunci nu o sa se imbolnaveasca de la prima gura de praf. asa sunt copiii, asa am fost si eu ca adunam cu frati-mio chistoace de tigari si le "faceam mancare |" si adunam toate porcariile si ne jucam cu ele... eu o las sa se intareasca cu toate alea. si e bine. o pupa toti. si mie mi-e drag sa vad asa. sa nu ajung cu ea sa planga cand se apropie cineva strain de ea.

de dimineata a papat combinatie super\; caise, pepene galben, avocado, branzica dulce (o lingurita) si o lingurita de orez cu roscove. buuuun

va pup fetelor, o seara frumoasa! stati relaxate

Mergi la inceput

Anis, bine ai mai venit pe la noi. Mama ce vacanta super! Sa va odihniti!
Ce steamer ai? Papa copiii facute acolo?

Am inteles Dana rationamentul tau ... Si cum ii dai cerealele? Ou nici eu nu vreau sa ii dau pana mult mai incolo iar la cata branzica a "mancat" azi ... chiar nu are nici o importanta in dieta lui Matei deocamdata. :) Nu stiu ce sa zic, deocamdata Mateiashu e destul de dospit, doarme noaptea bine dupa 200 ml maxim de laptic ... nu prea vad de ce sa i le dau. Mie imi pare bine ca mananca fructe ca pe caldura asta eu cred ca sunt importante si mai vedem noi cu legumele. O sa ii dau si iaurtel sapt viitoare candva ... vedem. Ma rog, iar zic, asta e planul. Ce se va intampla, Dumnezeu cu mila.

Aelita, vroiam sa te intreb, sper ca n-am mai intrebat odata, ca la cat sunt de ramolita ... ce creeaza carente de fier? Laptele de vaca? Daca da, cum asa, in situatia in care noi le dam carnita si chiar si fier picaturi?

Dianamizzi bengoasa mamaia ta cu netu' bravo ei. Bine ca mi-ai amintit de fructele astea exotice gen papaya mango ca uitasem de ele. Eu n-am mancat niciodata, poate incep acuma daca ii dau nitelus si lui Matei. Si intrebarea zilei: ce sunt alea roscove? Sorry ... io sunt crescuta mai in cotetz asa.
Fato pai la cat de frumoasa e fita ... vezi sa nu ti-o manance careva. :)

Lili distractiune placuta la festival. Ce misto!

Mergi la inceput