Stelute de ianuarie-februarie 2007 (39)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

'neata scumpelor.

Chiar am crezut aseara ca m-ati lasat singura de tot, si ca ati tulit-o de groaza paranoiei mele . Am sunat-o si pe mama s-o intreb daca-s dusa cu sorcova, pai da a zis, pe langa anticorpi David poate primi si o mica hepatita, ca tot e plin.

CATALINA, ce-i aia pasta de dinti?

ADINUSH, bine ca s-a terminat ziua asta la voi, clar nu a fost cea mai buna.

LILISOR, pai nu te-am mai putut astepta, poate azi! Auzi, tu intr-o perioada ii dadeai legume cu lingurita lui Adam, mai merge? La mine David urla cand vede lingurita, de zici ca-l tai. Ieri am vrut sa-i dau cerealele, azi am avut o tentativa de piure de cartofi scuipata inclusiv pe nas. Ma consolez uitandu-ma la graficul american de diversificare, ca daca e sa ma iau dupa cum se face la noi, e JALE!

Mai DANO, pai cum imi mai faci tu mie nora daca Lucas a zis clar pa-pa? O sa ma pui sa ma reorientez in ultima clipa ! Cat despre pupat, mai ales daca esti obisnuita ca-n Germania, sa vezi ce fete o sa faci cand o sa-l ia toata lumea la smotocit si pupat pe LUcas ca deh, noi suntem popor cu sange cald!

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Ioana,asa e cu Lucas,se joaca mai cu drag cu diferite obiecte ce le vede.Jucariile sunt pnetru copii,nu?
Cind ai timp,poate ne pui si tu filmulet cu Mathi,sa-l admiram si noi.

Lili,sunt asa frumoase filmuletele,ca eu deja ma uit cu drag la cele din prima lunita.Iti dai seama ca peste un an o sa bocesc cind ma uit la ele de numa.

Cristiana,sa-ti zic faza,aici papa inseamna tata,iar barbatu-meu e mandru foc ca asta mic e neamtz cica.
Lasa fata ca eu fac gemene,daca tot ma bag la bb 2 ca am zis ca trebuie sa fie de categoria lui David si a lui Adam.Iar la cite kg am avut eu in sarcina e loc lejer de 2 buburuze.

Cu pupatul,ai dreptate,ca eu aici m-am obisnuit ca nu-ti atinge nimeni copilul,daramite sa-l mai si pupe.Vorbeste lumea cu el,si rade la el,dar atat,de atins nu.Eu am uitat cum e,dar cred ca in Ro sa-l atinga tzatzele de la bloc de la mama,ca fac spume.Serios,ai toate motivele sa fii asa.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/707998650/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ivona1977 spune:

Danutzo l-am vazut pe Lucas! e MORTAL! hihihi
Si ella pleoscaie din gura dar fara sonor.

Cristiana si eu sunt obisnuita sa nu imi pupe nimeni copilul. Vine lumea si se uita, mai zic 'what a mop of hair!" ce par are ca mopul de sters pe jos rad la ea si atat, fara sa o atinga...O tanti care e prietena mea o gadila la falcute, dar atat, de pupat - doar eu si tat-su...Ca nu rezist psihic altfel...

la fete

Ivona si Ella 12 ianuarie 2007

Poze botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ivona1977 spune:

Mi-am schimbat semnatura ca sa vedeti poze noi, daca aveti chef.

Ivona si Ella 12 ianuarie 2007

www.dropshots.com/new.php?userid=309787&cdate=20070701&cimg=11" target="_blank">Poze noi
Poze botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

IVONA, chiar asa, what a mop of hair! Lasa, fii mandra, inseamna ca Ella o sa aiba un par bogat, cu care o sa innebuneasca deopotriva baietii si coafezele!

Unde ati fost la acvariu, caci eu am niste poze d-alea cu rechini facute la Blackpool acu vreo doispe ani... ce tanara era baba!

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

DANA, la asta m-am gandit si eu, pa-pa egal ta-ta, asa ca prima data vine un baietoi, apoi gemenele pentru mine si LILISOR, ai de lucru, nu gluma! Cred si eu ca i-a crescut lui tati sufletul!

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ivona1977 spune:

Cristiana se cheama Great Yarmouth orasul, e fain acvariul, ci-ca e cel mai mare din zona, da, stiu si eu... Davidutu

Ivona si Ella 12 ianuarie 2007

www.dropshots.com/new.php?userid=309787&cdate=20070701&cimg=11" target="_blank">Poze noi
Poze botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Cristiana, chiar, ce e aia pasta de dinti. La cum pute lumea in metrou dimineata la 6 jumate ... iti vine sa versi nu alta ... cred ca habar n-are nimeni ce e aia. Bai sunt cate unii, ma uit la ei, barbati nene, altfel aratosi. Dar au un damf, si mai au si verigheta pe desht. Ma gandesc cum o fi femeia aia de doarme langa ei daca ii suporta asa?

Dana, si io si tati de Matei ne-am distrat copios cu Lucasu tau mic si scump. E mortal!!!
Imi pare rau pt tati de Lucas dar eu sunt de parere ca atunci cand zice PA PA e roman si cere de mancare.
Noi acuma facem variatiuni "dla-dla"

Io facui branzica azi (era sa o mananc io pe toata tot gustand ca era buna :)) ). Si piure de legume.
Cristiana, nu te demoraliza fato, nu uita ca ma ai sora de compatimire cu legumele? Pe Matei il pacalesc cu vreo 10 lg pana incepe sa urle. Azi pun branzica in ele. Sa vedem. Bine, mai mult de 2 lg de branzica nu pun ca abia e la inceput.

Am luat oricum si un borcanel, e in frigi de urgenta. In orice caz, vorba mamei, nu capitulam, chit ca mananca 5 lingurite ... tre sa inteleaga ca masa de la 2 e de legume cu carnita si altele.
ZIc io optimista ...

Acu va las ca am baut un pahar de bere si deja tastez mai greu. Pupici




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

daconst felictari pt "pa-pa"
ivonna-am vazut pozele noi,arati foarte bineeee!!Si Ella frumoasa si grasunaa!!(pestii aia nu arata bine deloc hehe)monu- vaaaaaai ,faci infarct,nu alta,sa iti plece cu bebe in masina !!!
ioana,repara-ti laptopul si mai vino pe la noi!
ma bucur ca ALINA lupta,ca e tare intoata suferinta prin care trece,ca se duce la psiholog,asta e un ajutor nemaipomenit.


fetelor,azi ar fi fost o zi mare pt Alina daca....
azi e o zi crunta pt ea.
cred ca era azi ...


liuda- daca o ia unn picut raceala,si e iritata doar pe gatutz,tuseste ca o deranjeaza,dar nu se da tratament si trece de la sine atat timp cat nu face febra.
e posibil sa fi fost asta,sa nu se fi prostit,ca asa era si a mea,si am mers cu ea la medic,si era doar iritata,au zis sa avem grija cu aerul condi.

mirandolina-mor pe lumea care se uita asaaa ca boii si nu dau o mana de ajutor!

adinush-nici acum nu am ajuns la banca...trebuie sa fac cumva,e deschis doar dimineata si trebuie sa ies cu masina si mereu e ceva de facut..sper sa ajunga barbatu-.meu inaintea mea,dar si el cand s-a dus a uitat datele acasa...of..imi e greu cu bancile astea,mai ales ca eu nu merg niciodata ,toate facturile sunt luate direct din banca,din salariu.cred ca ar fi si vreo metoda pe net..dar habar nu am daca nu am facut chestii de-astea.
o rezolvam noi cumva.
sper ca am inteles eu bine care erau fara spatii,intre literele si cifrele alea...

eli-multumim si tie pt vestile de la Alina,sa o intareasca dumnezeu in continuare! e o femeie puternica!
ma rog pt ea sa i se implineasca ceea ce isi doreste !!! ii doresc din tot sufletul!
fie ca lovitura asta sa ii duca viata pe un drum bun si fericit,sigur se poate sa mai fie fericita candva ! viata iti ofera multe sanse,si numai dumnezeu stie ce ne rezerva viitorul!
Robertzica va fi principala ei sursa de bucurie ,va fi principala ei lupta!
Spune-i ca o iubim mult !!!!
pitilache bine ac nu s-a intamplat nimic!! dar te omoara sperieturile astea!!
foarte frumusel Seba !
mirandolina

quote:
Mey fetelor, Maya mea e razna de tot. Nu mai avem niciun program, suntem varza, miriite, isterice... si nici macar nu avem ciclu inca
hahaaaaaaa
daconst
inseamna ca am bagat eu ca vaca 4 luni!
o sa ii iau rochita flamenco ,cand va merge in picioare,si o invat sa danseze .
dianamizzi smekera rau Thea cu tusea ei!!
lilimic hahah da unde sa-l pupe? in cur !! hahaaa


cu displasia de sold- noua si acum ne-a spus pediatra ca nu are simetrice pliurile..dar eu zic ca daca iAm facut ecografia la 3 luni nu mai e problema,nu?

vorbiti de laptele de vaca- nu doar ca nu e la fel de bun ca cel praf,care e facut sa semene mult cu cel matern,dar ESTE INTERZIS!
laptele de vaca e interzis pana la cel putin un an.
hai ca unele,mai treaca mearga,se mai dau ca la 4 luni,ca la 6...dar LAPTELE E INTERZIS !
stiu ca pediatrii romani dau ok,mai ales la derivate din laptele de vaca,dar daca in lume e interzis,de ce ,fetelor,sa riscati??
intrati la subiectul cu alergii sa vedeti cati copii alergici la proteina de vaca...De ce sa riscam? doar pt ca au trait toata romania cu lapte de vaca?
eu ,slava domnului,am fost alaptata de mama mea care era mai buna decat o vaca.ca au fost copii sanatosi si alimentati cu lapte de vaca,DA,e adevarat,dar sunt si care au probleme mai tarziu.
plus ca se formeaza niste carente de fier pe care le veti vedea abia cand vor fi adulti poate.ytoata lumea spune: i-am dat cutare lucru si e foarte bine,gras,frumos.un aliment interzis nu provoaca niste bube asa mari pe corp ca sa ne avertizeze ca nu e bine.alimentatia incorecta in general,nu da semne.
se pot forma carente de fier care nu se mai dreg nicodata.
branzica,am inteles ca faceti in casa ,nu stiu cum,fara lapte de vaca.aia cica e buna.
iaurt,am inteles ca ar avea danone o gama de " primul meu danone" daca exista in romania.deci nu tot danone.si daca nu,de ce sa nu continuati cu lapte praf ,decat sa riscacti cu apa chioara de lapte de vaca -lapte care e doar pt vitei !?
cum zice si daconst, ne indarjim la pupat,la sterilizat,la cate si mai cate,si sa nu avem grija la un aliment absolut interzis in lume? ca inca se mai practica in romania,da,dar acum siti.
sincer,aici numai la romance am auzit ca le da lapte de vaca,si cand ele le spun pediatrilor aici,raman astia fara cuvinte!! aici nu sar cu gura cum fac medicii romani,dar raman MUTZI!pt ca nu auzi in alta parte sa dai la copil mic lapte din comert .stiu si eu ca e de zeci de ori mai ieftin,dar totusi pt copii nostri facem un efort si le dam lapte praf pana la un an macar,ca oricum nu mai beau ei mult.
asta e,sariti-mi in cap,voi faceti ce vreti si dati ce vreti,eu ma simt datoare sa va informez.


criss,am mai auzit si eu " nu crwesc dupa caret"," a crescut dupa carte si era vai de el copilul"..adica dupa ele,"carte" e ceva rau,nu stiu exact ce,un fel de dieta de slabire(nu ca dieta in sine ar fi rea,hehe).ca le-am auzit mereu " cutare creste dupa carte si copilul nu sta in fund la nu stiu cate luni" .
ele numesc " caret" cam la tot ce e anti romanesc sau diferit de ceea ce se stie din strabuni despre alimentatie.adica daca una da GRESIT,dar diferit de cum se stie,inseamna ca da dupa carte.

vorbiti de prins intre usi...aici au prins in usile de la metrou un carut de copil,iar mama era pe peron,s-a agatzat in disperare de carut si metroul A PORNIT !!!!!!!! au sarit oamenii si se agatatse alta persoana de ea,in disperare,pana la urma a vazut boul de conducator inainte sa intre in tunel...unde ii faeca praf...
eu as muri de frica sa intru cu carutul in metrou!sunt boi care nu se uita si nu stiu dca au sau nu senzori..se pare ca nu au! sau nu sunt atenti.


LYME-MA SPERIATI CU CAPUSELE VOASTRE!!!
vad ca acolo spun sa luam in calcul boala,la analize,dar citesc si ma minunez ca NU SE DESCOPERA CU UNA CU DOUA !!!

despre ce vaccin e vorba??
fetele de pe-afara,voi faceti cand va duceti in Romania? ce solicitati?
dreaq,ce sa le spun astora aici ,ca nici nu stiu cum se zice la capusa draceasca!!!



statisticile alea cu detergentii in romania...hai,ma,ca nu or fi romanii asa nespalati..zic si eu...dar daca se face statistica pe intreaga populatie..tinand cont ca un mare procent traieste la tara,aia ,da,se spala la saptamana in albie.
daca ii scadem pe aia din calcul,cei de la oras cred,SAU SPER ,ca se spala des.

si aici in metrou,tren,cand ridica mana la bara puteeeeeee cate unul de cobori la prima fortat! sa va zic natiile ?? marocan sau roman.(cel mai des roman,destul de rar marocan)





moaaaaaa,maine e ziua lu' MESSA!!SA NE TRAIESTI,SA INFLORESTI,SA FII FERICITA ALATURI DE FAMILIA TA !SA AI TOT CE ITI DORESTI!
sa fiu "cea mai prima" care-ti da cu uraturi!


suntem si noi cu diversificarea in primii pasi.
eu ma declar multumita.nu mananca mult,dar atat cat mananca,o face cu pofta ,casca gura singura,clampane de placere,si cand s-a saturat ,gata,inchide buzele.
nu am de gand sa ma stresez,mananca atat cat poate si cat vrea.
o zi mananca de ma sperie,alta mai putin..E NORMAL,si eu mananc la fel!cateodata se tine de orar,alteori nu.ii dau mai tarziu,cand vrea ea.
ce mai,ma declar multumita.a meritat asteptarea !
ma fac ca mananc din mancarea ei si rade si casca gura sa ii dau.
cand mananc eu din mancarea mea,se uita la mine,si atunci iidau din piureul ei si mananca de rupe.
de-asta nu inteleg de ce unii dau din sosul lor...cand o pot pacali cu piureul ei.
cu fructele nu am de gand sa trec prin toata gama fructifera,imi e de ajuns cu cateva traditionale.
legumele ii plac mai mult decat fructele ,desi intr-o zi a mancat para de a rupt !
lapte,in functie de zi,400-500ml.uneori mai putin.






Alina,suntem alaturi de tine ! Ne rugam pt sufletul lui ROBERT !



S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Ai dreptate Aelita, si eu m-am gandit dar am uitat sa zic. Azi e o zi cumplita pentru Alina. Sper sa continue sa fie puternica!

Mergi la inceput