Mamici de septembrie-octombrie 2007 (43)
Raspunsuri - Pagina 6
Roxana_G spune:
Fetelor fetelor ce ati mai scris. Am ceva de citit, dar acum sunt pe graba, ca vine sotul meu si vreau sa fac ordine pe aici. Pitica e cu ai mei la plimbare si eu cica am ramas sa fac ordine si misun pe net.
Azi am fost in Cta, la sat vacanta, in Tara piticilor, la rezervatie. Am distrat fata si am ajuns la 5 jumatate, iar Alex a adormit pana la 8. M-am cam enervat la Delfinariu, coada se face cu 2 ore inainte ca sunt doar 120 locuri, insa nu se dau bilete pana inainte de spectacol. Adica trebuie sa stai acolo 2 ore. Alex bazaia ca vrea la delfini, dar nu puteam sta, era crunt. Asa ca o sa vad cum fac sa il trimit pe tati.
Hai sa dau o raita macar la capitolul vechi si sa fac ordine.
Rox 31+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
Roxana_G spune:
Danielle, cam greu sa gonesti familionul, dar daca esti suficient de acra poate o lasa si ei mai moale.
Tomitza, habar nu am care mai sunt preturile acum, dar eu zic cam asa:
- anestezist 2 mil;
- moasa 2 mil;
- doctor 200 euro.
Nu stiu de restul, ma mai gandesc.
Prisi, a fost f cald, si soare la un moment dat, apoi iar a inceput vantul. Cred ca e cam schimbator. Nu stiu de apa, nu am fost azi la plaja.
Gema, nu pica, e robinet, si dureaza mult.
Mada, si pe mine ma mai dor oasele, dar nu cred sa fie vreo problema.
Gata, fug la dus si ordine si revin la capitolul asta imediat.
Rox 31+
aniast72 spune:
Hop si eu dupa cateva zile (aproape o sapt) de pauza. Am recitit din urma si vin la raport. Am facut urocultura si sumarul de urina si au iesit bune. Am facut culturile din col dar am uitat sa ma duc sa iau rezultatul.
Fetelor, n-am citit nimc despre vaccinul antitetanos. Voua vi l-a recomandat medicul de familie? Il faceti? Eu, dupa ce am aflat ca e o practica invechita de pe vremea cand nasteau femeile in fan si li se taia cordonul ombilical cu coasa, am decis sa nu-l fac. Am inteles ca dau o semnatura ca nu vreau sa-l fac si oricum nu ma poate obliga nimeni.
Vis a vis de intalnire...primiti si provincia? Daca va hotarati pentru saptamana viitoare, eu vin joi pe 12 iulie la echo morfo-fetala de 32 sapt, am programare la ora 17. Ori inainte, ori dupa aceea mi-ar face mare placere sa ne intalnim la o terasa. Iata ca am incercat sa stabilesc si ziua... Cine subscrie?
Inca o rugaminte pentru fetele din Bucuresti: Scrieti-mi si mie ceva magazine (cu adresa) din Buc unde pot gasi mobila de bb, dar seturi complete cu patut, dulapior, servanta, masa de infasat...nu luate pe bucati. Tot joi cand vin in Buc as vrea sa le vizionez si sa decid asupra mobilei. Multumesc anticipat.
Gema, tu de unde faci cumparaturile de bb? Nu vrei sa-ti activezi PM-ul sa vorbim putin? Sau sa-mi scrii un mail cu un eventual ID de mess? Eu am acelasi ID de mess ca si userul de aici de pe DC.
Pupici tuturor,
Andreea 31+ cu
georgi_ana25 spune:
Aniast eu deja am facut vaccinul diftero-tetanic inca de saptamana trecuta, mi l-a facut medicul de familie inainte de a ma duce la control la gine si spre surprinderea mea si acesta m-a intrebat de vaccin daca l-am facut. Mi se pare ca este obligatoriu pentru toate gravidutele oricum stiu ca in aceasta perioada este cam criza de acest vaccin il mai au doar doctorii care si-au facut provizii din timp pentru ca stiu ca se administreaza si bebelasilor dar nu mai stiu la ce varsta...oricum eu cred ca e bine sa-l faci pentru ca nu se stie niciodata...parerea mea...
Roxana_G spune:
Georgiana, nici eu nu am avut voie sa iau la Alex, dar poti lua cateva si mai vezi ce si cum.
Andries, povestea ta despre furie si puturosenie e deja vu pentru mine. Mai vorbiram noi de asta. La mine nici cu electica nu a mers, m-a muls pediatra care venise la Alex, manual. Eram la dus, cu apa pe sani, si plangeam de mama focului. Iar eu credeam ca baietii sunt mai harnici la supt...
Si cum de data asta nu am nici picaturile care mai apareau in ultimele 2 luni la sarcina cealalta, cred ca o sa aduc osanale lui Nan HA si gata. Nu vreau stress deloc deloc cu alaptatul, asta este, o sa am un copil mai sensibil si pace. Apropos de treaba cu anticorpii, militantele infocate pentru alaptare va rog nu ma omorati ca e genocid, eu am citit ca anticorpii din alaptare se pastreaza 6 luni dupa intarcat, adica doar atat. Nu pe vecie. Nu stiu daca asa este, insa pentru mine a fost acel ceva ce mi-a luat sentimentul de vinovatie pentru problemele cu Alex.
La prenume nu va pot ajuta...nici eu nu am avut cine stie ce imaginatie.
Nici de toale nu ma pricep, voi bagati sfaturi fetei ca tot umblati mereu prin magazine. Eu am luat din conced atunci ce era de luat si gata norma.
Rox 31+
Roxana_G spune:
Pe 12 si 13 iulie sunt si eu in Bucuresti, asa ca poate ne vedem. Daca nu, ma vad sigur cu Andreea, ca am ramas datoare de ultima data.
Gata, fug ca vine sotiorul si ii pregatesc ceva de mancare. Pupici. Noapte buna.
Rox 31+
Annisia spune:
Offf, acusica am intrat in casa. Fusei la Metro, ca acolo e deschis non stop. Trasei si o cearta eleganta cu patronul meu. Al meu e din ce in ce mai nervos si mai obosit. Saptamana viitoare cred ca il opereaza iar si e mai rau ca un copil mic.... Lasa ca am inceput si eu sa ma vait, ca daca am tacut malc, sa il protejez pe el, nici nu a stiut ca are gravida in casa. Acum ma aolesc mai rau ca el, numai ca sa ii mai taca gurita.
In legatura cu prenhumele, el a vrut la inceput Dnte si nu mi-a placut mie. Apoi eu am ales Edmond, dar toata lumea stramba din nas... Ca sunt prea dure amandoua, ca o fi, ca sa ma pupe-n... Ma gandsc ca nu ii va spune nimeni Edmond si ca mai bine i-as gssi unul care sa ii si fie de folos nu doar asa sa aiba prenume cat mai uschite... E tare grea alegerea...
Mami25_7 eu zic sa te duci prima data la Mini Prix. Acolo costa o rochie doar 2-300 de mii de lei. Cea pe care ti-o recomandam a costat 145 de mii de lei. Adicatelea un caca de pret. Eu nu iti recomandam in niciun caz rochii de nu stiu cate milioane. Sunt de acord ca e un eveniment extrem de important, dar o sa ai mare nevoie de banuti pentru bebe. Plus ca rochita nu stiu cenad o sa o mai porti. De asta ziceam cs nu are rost sa faci ditamai investitia... La magazinele din Cocoru sa te astepti la scoruri cu zerori... Mai poti incerca si la magazinul din Piata Moghioros. Acolo o rochie costa in jur de 360 de mii. Mai este magazinul de la Pasajul Lujerului, unde o rochita e 400 de mii (cam totul aici e la acest pret). Ai incredere in gusturile mele ca nu te trimit sa fac misto de tine!!!! Te poti uita la pozele mele si ai sa vezi ca nu sunt chiar tarancuta...zic eu ca le am cu toalele... Numai ca sunt genul care prefer sa imi iau 10 prodise mai ieftine, decat unul foarte scump...
Bebe Yannis Edmond in evolutie
mihailescu teodora spune:
Vin si eu pe 12 la intilneala!!!!!!!!
Teodora 25 + Mihnea Andrei
http://bd.lilypie.com/cr1Qp3.png
http://community.webshots.com/user/teodora_mihailescu
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
aeperju spune:
Noapte buna fetele! Maine plecam de dimineata la Iasi ca programarea e la ora 9. Doamne ajuta sa ne dea tanti dr numai vesti bune!
Emma 29+
devylla spune:
Neata gagici din Japonia,
Vad ca aveti neica spor nu gluma...am stat cu ochii in monitor sa va citesc sambata dimineata,ahhh...ce va fac
Annisia mama dar ai idei de nume o tona...cand vine bb2 sa vezi ce te trag de fusta.
Acu' yo's in pana de idei cu numele de botez...n-am habar si n-am idei...care ma ajuta...bineinteles sa rimeze cu Erika...sa de-a bine acolo.
Yo am absolvit cursul de japo...am primit si diploma...ce stiti voi...plus un teanc de carti...cica sa bag nasu' sa invat sa scriu pana in septembrie...zicea profa'...asta inseamna peste 1500 de heroglife
Sabina Y. 29+
bebelina Erika
japonia prin ochii unui amator