Mamici de septembrie-octombrie 2007 (43)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

Iuli, imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat.

fetelor, eu folosesc Persil Gold, am spalat toate hainutele, s-au apalat foarte bine, iar mana nu mi-am simtit-o unsa cand le-am intins, insa la programul de limpezire eu dau intotdeauna optiunea extrawater, nu stiu dca-i necesar, dar am eu fixul asta...

cat despre vitamine eu iau Elevit pronatal, nu stiu de la ce sa fi aparut simptomele alea, poate de la altceva, sa vad azi cum ma simt, ca nu am luat inca, am zis ca nu risc sa pic pe-aici pe la birou...

fetelor voi ce ziceti de epidurala??? eu am fost vineri la ginecolog si l-am intrebat, o zis ca nu mi-o recomanda, ca in cele mai multe cazuri mai mult incurca decat ajuta, o zis ca o sa mai discutam despre asta data viitoare, am inteles (din surse neoficiale)ca exista riscul sa nu mai poti impinge si daca iti trec contractiile sunt nevoiti sa apeleze la cezariana...

Pupici ... Rodica

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev259pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

quote:
Originally posted by tomasa
Sim, poate sa-i cumperi o rochita frumoasa. Eu in we viitor merg la o turta si i-am luat o ie rochita care mi-a placut la nebunie si o jucarie de impins (sunt la varsta jucariilor de tras/impins).

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
27+Maria

Ceva dragut de imbracat as vrea sa iau. Si pe langa asta sa vad ce. Zici ca jucarii de tras/ impins, da? Ei stau la curte si are loooooooooooc de joaca berechet. Chestia e urmatoarea: finii ceilalti au venit la noi la nunta, dar noi am sarit nunta lor care a fost pe 30 iunie pentru ca au facut-o la cort si nu prea erau conditii sa bananai pe acolo o noapte intreaga. Nasii au inteles si nici nu ne-au mai chemat la nunta, dar vreau sa spal din pacate acum la turta. Asa ca neaparat trebuie sa iau ceva. Oricum, o sa ma duc singurica cu nasii pt ca sotul iar e pe la cursurile lui la Codecs. Pe el poate il recuperez pe seara.

Sim 31+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Bee, unde gasesc jucarii de la Fisher Price?
Multumesc pt idei, fetelor! Ce m-as face fara voi?
Nu stie nimeni sa imi explice si mie care e chestia cu detergentii astia compacti?

Sim 31+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

sim, eu cred ca singura diferenta e ca trebuie sa pui mai putin detergent din asta compact decat de ala obisnuit, eu la inceput puneam la fel de mult dar nu mi le-a limpezit bine, si de atunci pun cam 60% din cat punea de ala obisnuit, deci daca de ala obisnuit puneam o cutie, acuma pun un pic mai mult de jumatate din asta compact, alta diferenta nu cred ca e...

Rodica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_ spune:

La detergentii compacti continutul este acelasi, doar in concentratie mai mare cu ~20-30%. Deci trebuie sa folosim o cantitate cu 1/3 mai mica decat cum am obisnuit pana acum.
Atat am aflat si eu.

29+ Sasha Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasilv spune:

Ce faceti, burtici? Am aparut si eu la prinz, ca pina acum am citit din urma (ati avut ceva mincarici la degete). Ma bag si eu la intilnire, ca pe aia de data trecuta am ratat-o. Terasa actorilor e si in parcul Tineretului, mare, frumoasa si pe malul lacului. In rest eu nu am decit 2 obiectii: sa fie cit de cit aproape de un metrou si sa fie mai dupa amiaza, ca eu abia la 4.30 ies de la servici si sint pe la gara. Oricum, voi stabiliti ceva si vad si eu cum fac.
Sint suparata fleasca, se tin ghinioanele de mine scai. Sa va spun: sapt. trecuta primesc un plic de la adm. fin sa ma prezint ca nu am depus niste declaratii in dec (in cond. in care eu am deschis firma pe 22 dec).Concluzia:amenda. Acum ma suna soacra-mea ca au facut astia de la electrica reparatii, au bagat 380 pe fir si mi-a iesit fum din televizor, calculator. De restul nu stiu, ca inca e lumina intrerupta si nu se stie. Bai, frate, s-au strins toate de nu mai stiu ce sa mai fac. Si ma gindesc cu groaza ca luna abia a inceput. Sper totusi sa se opreasca aici ca mi s-a cam luat. Sorry ca va fac si voua capul calendar, dar simteam nevoia de o descarcare. Merci de intelegere!!!
Va pup si astept sa vad ce se intimpla cu intilnirea!

Poze nunta...

anca +25Bb Vladut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Rodica din acelasi motiv am renuntat si eu la epidurala.DAca nu este facut la timpul potrivit,de ex:daca e facuta mai tarziu decat ar trebui,muschii nu mai ajuta copilul sa iasa si sunt nevoiti sa apeleze la alte metode:cezariana(daca mai autimp),forceps,vaccum.Si eu am vazut un bebel scos cu vaccum,la 6 luni inca mai avea o umflatura maricica pe cap...
Unele fete spun ca le-a ajutat f mult,Roxana asa zicea...ca a fost f multumita.

Sabina Y. 30+
japonia prin ochii unui amator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

gataaa mancaricaaaa
pana la urma am facut varza calita,ciuperci cu smanatana,capsuni cu smanatana si o mamaliguta de m-am lins si uns toata
devylla scuze draga daca ti-am facut pofta

eu una am spalat hainutele la 40 si 50 grade cu ariel si clatitor normal.le usuc pe sarma in gradina si apoi ma dau pe calcat.noroc cu soramea ca ei ii mai place sa se joace cu fierul si are cine ma ajuta dupa ce vine bebe.

danielle 29+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici

Mergi la inceput

Devylla, cand ai zis ca ai renunta la epidurala te referi la ideea in sine sau au renuntat la o nastere anterioara?

Apropo, poate eu is mai fricoasa(nu poate. SIGUR sunt mai fricoasa), dar mie tare imi e frica de nastere. Vineri cand am fost la eco, dr a zis ca vrea sa-mi verifice si secretia, mi-a bagat o "lingura" in vagin sa ia un pic de secretie, cred, am urlat de numa... eu sunt foarte sensibila, la care imi trage replica, "gandeste-te ca pe-aici trebuie sa iasa un copil"... o my god, numai cand ma gandesc ma ia cu fiori..

Mamici care sunteti la a doua nastere, poate ne incurajati voi pe astea mai fricoase(ma gandesc ca doar n-o sa fiu singura)
e suportabila durerea? cu ce o puteti compara???

Pupici... Rodica 30

Mergi la inceput

Aha, deci asta e singurul avantaj al detergentilor compacti.
Anca, te-am trecut pe lista. Pai astia de la electrica nu stiu care e tensiunea normala? Cred ca poti sa le faci o plangere si sa ceri sa iti plateasca stricaciunile. Daca ramane la Herastrau, putem sa te luam de la metroul fie eu, fie Andries sau cine mai vine cu masina.

Sim 31+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput