Mamici de septembrie-octombrie 2007 (43)
Raspunsuri - Pagina 23
![](images/user_woman.png)
mandarinutza spune:
sau City Grill Aviatorilor-Primaverii/Lipscani
Belloni - Universitate
Mandarinutza 31+
Antonia Maria
Poze
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
sim_stoian spune:
Eu fac lista, da' hotarati-va unde ne vedem ca sa stie tot poporul. Mie imi convine la Herastrau la Trattoria. Probabil ca o sa vin si eu cu masina (daca nu ma suna astia de la sevice sa o duc sa imi schimbe proiectorul de ceata), asa ca mai pot lua pe cineva daca mergem acolo.
Sim 31+
Stefan
Asa creste bebe
Poze
sim_stoian spune:
Myral, Dermalinul vreau sa il folosesc doar pt bb. Pt noi am luat Ariel si e OK. Apropo...Am luat o punga noua recent si e din aia compacta. M-au bagat putin in ceata astia cu detergentul lor compact. Care e treaba cu el?
Eu vin la intalnire unde va este comod. Doar sa spuneti.
Sim 31+
Stefan
Asa creste bebe
Poze
sim_stoian spune:
Am nevoie de niste idei. Ce cadou ar fi potrivit sa cumpar pt o fetita de 1 an? E fetita celorlalti fini ai nasilor nostri si sambata e petrecerea pt taiatul motului.
Sim 31+
Stefan
Asa creste bebe
Poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Happiness_4_us/Happiness_4_us.jpg)
Happiness_4_us spune:
Ramona, sa stii ca si cumnata mea tot cu Persil gel spala hainutele Biancai si era tare multumita de el.
Din pacate noi aci nu avem, abia am gasit o singura data Persil gel normal. De atunci ioc. Spal in continuare cu Ariel lichid, iar pentru bub am luat Sensitive, m-am gandit ca e special pentru bebelusi si nu are inalbitor.
Nana,
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
In asteptarea lui
![](copilas.gif)
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
tomasa spune:
Eu vin la intalnire, mi-e super si ora si locatia, singura mentiune ar fi sa-mi sustin pana atunci lucrarea. Deci nu confirm ferm decat maine dimineata, cand se afiseaza graficul de sustinere.
Va pup cu drag pe toate pt. incurajari.
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
27+
Maria
Bee spune:
Tomasa, bafta la dizertatie!
Iulli, felicitari pentru carnet si plimbari placute in continuare!
Sabina, super reducere la scaunul de masina. Sa-l stapaneasca cea mica sanatoasa!
Despre kilograme........EU am luat vreo 8-9 pana acum. Desi mi-am propus sa fie 9 la sfarsitul lunii a 6-a. Deci sunt in plus fata de grafic (si in plus la kilograme e de rau!). Cu Ana am luat 9 kg in mai putin de 3 luni (ultimele), deci jalnic. Acum sper la mai bine (mai putine kilograme), desi am crema de zahar ars la cuptor.
MAi am o propunere legata de intalnire. Hai sa vedem cate suntem care am veni. Nu de alta, dar sa ne incapa locatia. Ca din acest pdv, terasa de la Cafeneaua actorilor e cam inghesuita(din ce stiu eu de n-shpe mii de ani de cand n-am mai fost acolo).
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
tomasa spune:
Nana, eu in general am respectat ce scria pe eticheta, apropo de temperatura. Doar pe cele albe le-am bagat la 90, sau body-uri deschise la culoare, scutece, lenjerii de pat. Si nu-mi amintesc sa fi intrat la apa. Oricum zic ca e suficient sa le speli asa cum scrie pe eticheta lor.
Sim, poate sa-i cumperi o rochita frumoasa. Eu in we viitor merg la o turta si i-am luat o ie rochita care mi-a placut la nebunie si o jucarie de impins (sunt la varsta jucariilor de tras/impins).
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
27+
Maria
sim_stoian spune:
Tomasa, mult succes la disertatie.
Am fost si eu o data la Cafeneaua Actorilor si parca asa imi aduc si eu aminte.
Hai sa fac o listuta provizorie:
Andreea (Aniast)
Andries
Sim_stoian
Tomasa
Bee
Mandarinutza
Tomitza
Cecilia (parca ziceai ca vii; daca gresesc, scuze)
Deci, cine e in plus pe lista si cine mai vine?
Sim 31+
Stefan
Asa creste bebe
Poze
Bee spune:
Sim si eu zic de rochita frumoasa sau jucarii de tras/ impins. La Fisher Price sunt elefantei/ girafe cu cuburi de bagat in interior. NU stiu cum sa-ti explic. Oricum si formele de potrivit sunt interesante. Sau o papusa. Fata mea a fost tare incantata de o papusa mare si frumoasa.
Bee 25+
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia