Mamici de septembrie-octombrie 2007 (43)
Raspunsuri - Pagina 22
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Andries/Andries.jpg)
Andries spune:
Buna fetelor!!
La Multi Ani! Adhnana, sa fii sanatoasa, fericita si sa ai noroc!!
Daca tot ne vedem la ora 18, hai sa ne vedem la Trattoria din Herastrau, au terasa mare, mancarea este foarte buna si este si un pic mai racoare in Herastrau. Pe Calea Floreasca majoritatea carciumilor nu au terasa pentru ca functioneaza in case vechi, fara curte.
Daca e cineva care nu pote veni decat pana la metro, sa spuna si ne vedem la 17:30 la metrou la Aviatorilor si o iau/le iau eu cu masina mea si gata.
Deci Sim, faci o lista?
ps: despre haine, eu le-am spalat la 40- 50 de grade, le-am caltit de 2 ori, le-am uscat pe balconul plin de praf si mizerie, smog si fum de la masini si apoi le-am sterilizat prin calcare la o temperatura mai mare. In principiu eu nu am avut decat bumbac si nu am avut probleme cu calcatul. Si chestia asta a durat pana pe la 3 luni ca pe urma m-am plictisit.
Andries
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
sim_stoian spune:
Myral, eu am luat detergent Dermalin si o sa folosesc de ala. Mai cate ceva de cumparat si dupa aia ma apuc de spalat. Probabil ca saptamana asta o sa termin cumparaturile si ma pun pe treaba. Cu calcatul ma va ajuta mama spre sf lui iulie cand vine la noi.
Sim 31+
Stefan
Asa creste bebe
Poze
slippers76 spune:
Tomasa, bafta muuuuulta la disertatie!
Ana 31+
Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
BB din burtica
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Andries/Andries.jpg)
Andries spune:
Apropos' de alcool... l-am serbat sambata pe fi-miu si am scapat cam mult Campari , la un moment dat ma ametisem, da' a avut si o parte buna alcoolul asta, am scapat de constipatie!!
Andries
devylla spune:
Dar chiar este necesar sa le calcam hainutele?Nu se poate evita cumva partea asta...ca asa am o oroare de calcat
Sabina Y. 30+
japonia prin ochii unui amator
myral spune:
Sim ma refeream daca sa folosim si pt noi nu numai pt bebei dermalin(seperat binenteles) sau o fi mult mai scump?Myral31+
myral spune:
Sabina Y. cu calcatul depinde de fiecare ce ajutor are dupa nastere ca numai de calcat rufe nu ai timp singura
Myral
31+
iuli8700 spune:
Alinus_25, al meu sot nu si-a mai gasit verigheta dar pana-si face alta poarta una care a fost a bunicului lui(desi e din aur galben... a noastra e din aur alb). Se obisnuise mult cu ea pe deget si de-asta a preferat sa o poarte pe asta ca tot avea impresia ca ii lipseste ceva.
Azi am facut o trasnaie... m-am oparit cu aburul de la cana de fiert apa. Am zis sa-mi fac si eu o cafea ca nu mai bausem de mult timp si m-am lecuit. Acum am o pata rosie pe mana destul de maricita care ma ustura de innebunesc. Il astept pe sot sa vina acasa sa ma doftoriceasca.
Iuli30+
Iuli graviduta
Lucruri bebe
Nunta noastra
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/toma_lly/toma_lly.jpg)
toma_lly spune:
Tomasa multa bafta !
Hai ca nu e asa de greu, eu am dat dizertatia prin martie
Fetele, mai exista terasa de la Cafeneaua Actorilor, la Universitate...
Tomitza 30+
Natalia Ioana
Poze cu mine gravidutza
Lucruri pt Natty
Nunta-11 iunie 2005
iuli8700 spune:
Nelamurirea cu spalatul hainutelor de bebe o am si eu... cele de corp care nu sunt albe nu se decoloreaza la 90 grade? De calcat stiu sigur ca e indicat sa fie calcate in primele luni, mai ales hainutele de corp.
Iuli30+
Iuli graviduta
Lucruri bebe
Nunta noastra