Mamici de septembrie-octombrie 2007 (43)
Raspunsuri - Pagina 21
![](images/user_woman.png)
devylla spune:
Vad ca v-ati trezit si ati si inceput sa turuiti.
Eu am terminat munca pe ziua de azi.
Curat am facut intre picaturi tot azi...ce bafta am cu munca langa casa...ca altfel m-ar manca gandacii.CAnd vin seara de la munca,numa' de curatenie nu-mi arde...deabia prepar cina
Aici hainutele pt bebei sunt ambalate,dar chiar si asa tot le-am bagat la spalat.Roxana ce bine ca mi-ai povestit cum ai spalat tu si cat...ma tot gandeam pana la ce varsta e necesara toata treaba asta,acum m-am lamurit.
Iuli felicitari petru carnet!!Si aici e mare probema de deplasare...magazinele mari sunt cel putin la 30 min de mers pe jos,15 cu bicla...supermarketul il am langa mine,insa la magazinele mari rar mai ajuns...acum si dupa ce vin de la munca,nu ma simt in stare sa merg atat pe jos.
Danielle mi-ai facut o pofta mama cu varza calita...ma duc sa-mi i-au varza,insa o fac maine.Pt azi am dezghetat carnea pt snitele.
Annisia doarme n-are treaba ea.Cine stie pe la ce ora s-o mai fi trezit azi-noapte
Maine ajung la doctor,deabia astept sa o vad pe bebelina.
Sabina Y. 30+
bebelina Erika
japonia prin ochii unui amator
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Happiness_4_us/Happiness_4_us.jpg)
Happiness_4_us spune:
Roxule, daca sunt spalate la 90°, iar pe ele scrie 40°, nu intra la apa hainutzele? Eu am o mare dilema in legatura cu temperatura la care trebuie spalate, de-aia intreb. Si programul, il folosesti pe cel de bumbac, daca suntd e bumbac, sau folosesti un program mai usor insa le pui la 90°?
Vreau sa ma apuc si eu de spalat hainute de Razvanel, insa sunt tare in ceatza cu temperatura.
Referitor la clatirea suplimentara. Asta cum s efac? Se termina programul normal, dupa care mai pun masina inca o data dar doar sa le clateasca si sa le stoarca? Sau cum?
Sarumana mult de sfaturi!
Nana,
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
In asteptarea lui
![](copilas.gif)
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
aeperju spune:
quote:
Originally posted by myral
Emma Felicitari pt bebe! De ce nu-ti pui si tu la semnatura nr. de sapt. ca eu mai intai am cautat cate sapt ai, eu fac comparatii la greutatea bebeilor.
Myral31+
Multumesc!
Emma 29+
mandarinutza spune:
Nana, tot la asta ma gandeam si eu. Pe majoritatea hainutelor de bebei scrie 30-40 grade, ce se intampla daca le spalam la 90? Cu clatirea suplimentara depinde de masina de spalat. o sa ma uit in cartea cu instructiuni a masinii.
Sim, da ramasese pe 12 ca pot veni si Andreea si Roxana. Eu pot veni pe 12. Trebuie sa gasim locatia. Pentru Andreea era bine in Floreasca. Dar alta mamica dorea ceva aproape de metrou.
Mandarinutza 31+
Antonia Maria
Poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Happiness_4_us/Happiness_4_us.jpg)
Happiness_4_us spune:
La asta ma gandesc si eu, ca fie intra la apa fie se labarteaza hainutzele.
Poate ne ajuta si pe noi burticile care au deja un copilas, sa ne impartaseasca din experientele lor.
Tomasa, tu cum ai procedat? Vreo idee ceva?
Nana,
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
In asteptarea lui
![](copilas.gif)
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
aeperju spune:
quote:
Originally posted by gema
Aha stati ca am si eu cu ce ma lauda, am uitat...........
Am primit o perna pentru gravidutze si bebei ..............este fenomenala si fetele care au deja stiu treaba asta.
Imi vine sa o iau cu mine si la servici asa de bine ma simt cu ea oriunde as pune-o (la cap, la mijloc, intre picioare).
Deci daca aveti de umde cumpara sau imprumuta eu zic sa o faceti pentru ca sincer merita mai ales pentru fetele care au burtici mai mari si nu se odihnesc atat de bine.
Si mai am si eu o intrebare.........pana la urma bem bere fara alcool sau putina cu alcool? Voi cum faceti? eu accept ambele variantedoar ca din cea cu alcool nu ma satur pentru ca beau doar o juma de pahar max 1 pahar la 3-4 zile. Voi cum procedati? Cele care beti bere normal..........
Eu sunt pentru bere fara alcool!
Emma 29+
ramonarosca spune:
Ce fac gravidutele?
Eu mor de plictiseala, din casa nu pot iesi ca sunt peste 50 de grade afara.
Imi place ca ati deschis subiectul cu spalatul hainutelor. Asta o sa fac si eu , dar trebuie sa tai intai etichetele din interior sa nu deranjeze la gatutz.
Apoi nasica mea care are un bebelin frumos de 4 luni mi-a zis ca cel mai bun pt spalat (si credeti-ma ca a incercat cam tot) ar fi detergentul lichid Persil Gel Senzitiv, foarte bun ptr hainutele bebeilor. Nu stiu daca eu o sa-l gasesc aici, dar am zis ca ar fi bine sa va zic si voua, ca acasa il gasiti. Se pare ca detergentul pudra nu se dizolva calumea in apa si chiar dupa clatire tot ramane in hainute, de aceea ar fi mai bun cel lichid.
Eu va pup si va citesc in continuare.
Ramona 28+
Bee spune:
Buna fetele.
Adhnana La multi ani!
Vorbarete la prima ora, deci am de recuperat.
Despre spalat haine bebelushi. Eu le-am spalat la 60 pe toate cred. 90 mi se parea prea mult pentru ele, mai ales ca nu erau albe. Cu dubla limpezire evident (o perioada, cred ca 3 luni?), detergent normal (in cantitati ceva mai mici decat la hainele noastre), fara balsam. Nana, parca tu intrebai cum se face cu dubla clatire? EU am la masina o optiune speciala pentru dubla clatire. Daca nu ai optiunea respectiva, selectezi programul normal, si la sfarsit mai dai o data drumul la un ciclu de clatire. De calcat? Recunosc ca daca nu le calca mama, taiata pe burta, cu bebele numai dupa mine si cu pompa de muls mereu in mana, nu le-ash fi calcat! Sau mai stii? Cert e ca 2-3 luni au fost calcate hainutele de corp. Apoi......mai nimic. Sau ce era vizibil sifonat.
Vreau si eu pe 12 la intalnire! Orice ora e ok pentru mine. Si cam orice loc, desi sincer ash prefera ceva pe langa un metrou (Acuma nu va ganditi la ceva de genul ies din metrou dau de locatie. Un pedalat pe jos 20 de minute e ok). Din punctul de vedere al omului care sta in Bucuresti, ideal ar fi asa: semicentral (nu chiar in buric, pe motiv de parcare), terasa, locuri de parcare, metrou. Poate pe langa vreun parc? Herastraul are ceva terase (partea dinspre Aviatorilor?)? si sa aveti o saptamana minunata!
Bee 25+
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
sim_stoian spune:
Andreea, nici aia din Floreasca nu are terasa. Parca stiam ca terase sunt la Trattoria Herastrau si Delea Veche. So? Cum ramane? Nu e neaparat sa fie Trattoria, am propus si eu o locatie.
Sim 31+
Stefan
Asa creste bebe
Poze
myral spune:
Se vede ca a trecut WE ca ati scris nu gluma.Eu ca si Dana cred ca am adormit pe la 2 (desi nu beau cola) ca imi trecuse ora de culcare si acum ma simt zombie dar nici nu pot sa dorm cand sunt prea obosita. Of si ati prezentat atatea feluri de mancare, cine imi gateste si mie ca vreau din toate.Gema eu sunt pt berea cu alcool am inteles ca e mai sanatoasa dar daca nu iti ajunge, totusi un pahar la 3,4 zile nu mi se pare mult. Eu mananc la greu bomboane cu alcoool si contin destul la cate mananc eu.Ramonaiani si eu stiam ca magneziu e bun pt contractii dar mie mi-a fost frica sa iau ca la analize mi-a iesit f putin crescut mg. si dr. zicea ca asta se intampla rar. Ce sa fac acum ca as lua si eu, daca iau o doza mai mica oare e bine? (ca m-am saturat de amaraciunile de no spa
am ajuns sa prefer injectiile.Fetele eu as folosi detergent din asta senzitive sau dermalin si pt noi, credeti ca e eficient?Myral
31+