Mamici de septembrie-octombrie 2007 (43)
Raspunsuri - Pagina 25
sim_stoian spune:
Mai Rodica, de ce vrei tu sa iti faci rau singura? Parerea mea este ca fiecare suporta diferit durerea. Eu una m-am operat la un deget acum un an si in timpul operatiei ma uitam linistita la dr sa vad ce face pe acolo si cum taie . Nici eu nu vreau epidurala, prefer varianta clasica. Oricum, epidurala te ajuta im timpul travaliului din cate stiu, nu in momentul expulziei.
Sim 31+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
Happiness_4_us spune:
Cu calcatul recunosc ca mie nici prin gand nu-mi trece sa calc rufele. Cel putin nu la inceput dupa ce nasc. Adica, o sa le spal acum si sigur o sa le si calc, dar dupa ce nasc nu o sa mai am timp, avand in vedere ca nu o sa ma ajute nimeni cu bub.
Nana, 30+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by tomasa
Nana, eu in general am respectat ce scria pe eticheta, apropo de temperatura. Doar pe cele albe le-am bagat la 90, sau body-uri deschise la culoare, scutece, lenjerii de pat. Si nu-mi amintesc sa fi intrat la apa. Oricum zic ca e suficient sa le speli asa cum scrie pe eticheta lor.
[
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
27+Maria
Perfect. Exact asa ma gandisem si eu sa fac, deci e clar ca asa voi proceda!
Sarumana mult, Tomasa!
Nana, 30+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
ancasilv spune:
Banuiesc ca stiu cit ar trebui sa fie tensiunea normala, dar s-o fi trezit vreun Dorel sa faca experimente. Ca sa nu-ti mai zic ca nu vin ei sa faca constatarea, trebuie sa am eu chitante si adresa din buletin sa corespunda cu adresa unde s-au produs stricaciuniele. Si daca eu am primit ceva cadou si astia mi l-au prajit eu ce naiba fac. Sun omul si spun "Domnule, chiar daca mi l-ai facut cadou, eu vreau chitanta! Cum, n-ai chitanta??? Vai, cita nesimtire!!!" Acum, spuneti si voi, daca astia sint normali????
E bine oriunde, ca vad eu cum fac si vin. Merci oricum!
Poze nunta...
anca +26Bb Vladut...
ancasilv spune:
Apropos, fetele, ma pot conversa cu cineva ref la problema mea cu admin. financiara? Pe PM, ca nu vreau sa plictisesc lumea. Daca e cineva, please, da-ti-mi si mie un semn!
Poze nunta...
anca +26Bb Vladut...
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by rodicamaries
fetelor, eu folosesc Persil Gold, am spalat toate hainutele, s-au apalat foarte bine, iar mana nu mi-am simtit-o unsa cand le-am intins, insa la programul de limpezire eu dau intotdeauna optiunea extrawater, nu stiu dca-i necesar, dar am eu fixul asta...
Vezi ca Persilul Gold are inalbitor mai mult decat are un detergent obisnuit!!! De-aia si in reclama arata ca scoate si cele mai dificile pete, precum vopseaua de par. Eu i-am luat mamei mele cand am fost acasa si intr-adevar spala excelent.
Nana, 30+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
rodicamaries spune:
SIM, banuiesc ca la operatia la deget erai anesteziata, dar aici fara epidurala e "pe viu" , incerc sa nu ma gnadesc la asta, dar fara sa vreau imi vine in minte si ma apuca groaza... eu cand nu mai pot,ma enervez, si nu mai cooperez cu nimeni, in plus mi-e frica de reactii, sa nu-l lovesc pe medic, pe asistenta sau cine-o mai fi pe langa mine, de nervi...
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev259pr_.png
Happiness_4_us spune:
Indiferent cate contraindicatii ar avea, eu optez ptr epidurala! Nu ma poate convinge nimeni sa renunt la ea! Cum mi-o fi norocul acum!
Nana, 30+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
rodicamaries spune:
Nana, dar asta afecteaza rufere colorate cumva? , eu il am cam de o luna jumate, dar n-am vazut ceva decolorat...inca
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev259pr_.png
andrruzza spune:
Sim, jucarii faine gasesti la Casa Retro, http://www.casaretro.ro/contact.html
La capitolul spalat, fiert, calcat hainute, eu la Rares doar le-am spalat cu clatire dubla, fara fierbere. Detergent am folosit Ariel pana la 1 an, apoi am trecut la Persil. De calcat, le-am calcat doar prima oara.
Iar la capitolul kilograme, cred ca-s cea mai grea de aici, 16 kg la 25 de saptamani. Atata am sperat ca nu ma fac iar cat Titanicu', dar am ramas doar cu speranta :)) Si zau mai fetelor daca mananc mult, nici dulciuri. Dau vina pe lasatul de tigari :)) Ca doar cand sunt gravidoasa ma las de tigari si tot atunci ma umflu vazand cu okii.
va
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"