Piticodromul de sept-oct 2005 (183)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

vera, filicitari!!!

cge, m-ai topit definitiv cu vorbitul ancai si cu negocierile lui victor.

oaana, nastere usoara!

liliana, bine ai venit!

radu merge f frumos de mana. dar folosim si caruciorul cand sunt distante mai mari de mers. e comod sa pun jucarioare si apa si servetele si mai stiu eu ce in cosul caruciorului...

multumesc ca-mi urati bafta in gasirea unui job. aseara eram trista cand mi-am strans lucrurile si cand ma gandeam ca ma atasasem de cativa oameni de acolo... dar nu poate fi de-ajuns ca sa raman... dar as'noapte am dormit ca un bb ghiftuit, iar dimineata imi venea numa' sa cant "freedom, freedom..." am stat cu radu, i-am facut mancare, am iesit pe afara... e grozav. am rams cu cel de-al doilea job si imi caut si unul full time. trebuie sa gasesc ceva. iar mai rau ca aici unde am fost... oricum nu poate fi!

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Kristinutza, nu ai de ce sa fii trista. Sunt convinsa ca o sa gasesti repejor ceva si daca asta nu o sa se intample imediat, tot o sa fie un castig pt. Radu care o sa stea cu mamica lui.

Liliana, bun venit! Va trec imediat pe listuta.

Frunzarind azi forumul am gasit o veste nu tocmai buna. Se pare ca sotul Ioanei (diplodocus) are nevoie de un gand bun si de rugaciunile noastre pt. ca azi a avut o noua operatie. Alte detalii nu stiu. Sper sa fie totul bine si Calin sa se intoarca la familia lui.

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Gata, Liliana, sunteti pe lista.

Oana, nastere usoara iti doresc si sa se acomodeze repede Iosua cu fratiorul lui! Sa ne povestesti despre ei.

Eu tot ma minunez cand citesc de copii mai mici ca al meu cum fac ei pipi la olita si nu mai folosesc scutece. Noi o sa mai cotizam la pampers se pare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Liliana bine ai venit!

Kristinutza si eu subscriu la cele zise de Ruxi!

Si eu am frunzarit ieri forumul si citisem despre Calin ca era ceva mai bine (am inteles ca ar fi la Cluj acum). Si eu spar sa fie bine si Calin sa se intoarca repede acasa. N-am gasit numarul Ioanei pe adresa comuna, dar i-am scris ieri un PM, desi nu stiu daca are timp sa citesca.

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Si eu ii tin pumnii lui Calin sa treaca cu bine peste toate aceste incercari si sa se intoarca acasa la familia lui.

Ruxandra, se pare ca si Anca are o intelegere cu astia de la Huuggies ca tot cotizam la ei.
Cea mai tare faza este ca soacra-mea era convinsa ca o va face sa renunte la scutece in perioada asta, dar dupa ce a facut de cate ori pe covorul ei, s-a lasat pagubasa.
Faza este ca sta pe olita, dar nu face nimic.
Si apoi face pe unde apuca, si spune dupa, de parca nu ar mirosi.

Kristinutza, si eu cred ca tot raul este spre bine, o sa gasesti altceva, si intre timp, profita de Radu.
M-am umflat in pene ca mi-ai laudat sefii.pup]

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Cristina, cum iti petreci ultimele zile la munca? V-ati apucat de bagaje? L-am lasat si eu pe Matei fara pampers in casa si rezultatul a fost ca de fiecare data a facut pe singura bucata de covor, care de fapt este un covor din ala puzzle pe care i-am pus masuta si scaunelele lui. Asa ca m-am lecuit de sportul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Ruxandra, multumesc de intrebare.
La job, am mai avut ceva de lucru efectiv, plus documentatie.

Cu bagajele suntem in toi, de sambata mergem la Olanesti cu parintii mei asa ca fac si bagaje de Olanesti si de Canada.

Suntem pietoni de azi, apartamentul este alb si imaculat fara jucarii imprastiate, fara picturi pe pereti.
Deja nu mai e casa noastra asa impersonal.

In rest avem o groaza de hartogaria de rezolvat.
Oricum mult mai usor rezolvam diverse chestii stand in Romania pentru Canada, decat pentru Romania.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leokris spune:

Catush,si noi suntem pe aceasi faza cu sapunul dar preferatul lui Krisztian e detergentul,am ascuns detergentul sa nu mai aiba acses la el dar il duce mintea si mai nou sta la panda la masina de spalat si de acolo linge. Si noi am scapat de pampers in timpul zilei, dupa duoa saptamini de frecat covorul baietelul a inteles ca e mai bine sa faca pipi in olita si acum se cere singur si zice [pepe]cand vrea sa faca.Nici afara daca iesim nu ne mai trebuie scutec cand zice ca vrea ne oprim la primul tufis si ii dam drumul.Bafta si voua care mai aveti scutec si rabdare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

quote:
Originally posted by codruta_grg
LiaMia -primit colet, stop, azi prestez si eu, stop si maine trimit, stop. Petra nu vrea sa se uite decat la ala care mi l-ai trimis pe mes s....la toate celelelate spune: nu ala, nu ala!

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

hi hi hi
Florin prefera episodul cu oile, dar niciodata nu stiu care este ... a invatat numele sefului de gara, al locomotivelor din diverse episoade, in fine, ii prieste vad asa ca are liber cate o juma de ora la pranz si juma de ora seara la desene cu Thomas-locomotiva. Pana si cand mergem afara tramvaiul, autobuzul, troleibuzul, masina de salubritate etc. sunt Thomashi

petrei si tie si ma bucur ca au ajuns cu bine dvd-urile.

p.s. tie ti-am pus "inchisoarea ingerilor". ai apucat sa-l vezi? sau il stiai?

LiaMia si Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Tufis? am si uitat cuvantul
Am aflat aici ca o chestie care face parte din natura, sta frumos in pamant si n-are nici o utilizare.
Schimbat diaper in public, lasat gol pe plaja, pipi in centrul orasului ? Nu s-a mai auzit asa ceva de zeci de ani.

Petrut inca nu e gata de olita, sta pe ea de cate ori il pun, uneori se nimereste sa faca ceva, alteori nu. Daca il felicit si-i arat ce a facut, arunca un ochi plictisit si pleaca.
Pentru copiii care trebuie sa mearga la olita parintii cara olite portabile, e una care seamana cu o poseta, se deschide frumos si inauntru e o punga de plastic care se arunca apoi.
Pe autostrada nu poti opri, trebuie sa cauti o iesire de pe autostrada, sa gasesti o baie publica sau o parcare aproape goala si sa-ti pui copilul pe olita in masina, bineinteles daca ai SUV (ca Jeep-ul), daca ai berlina nu ai unde.
Cred ca e unul din motivele pentru care stau in diaperi pana la 3-3,5 ani pentru ca se circula foarte mult, copilul vrea pipi ACUM, n-ai voie sa-l iei din scaunul lui si n-ai cui sa explici ca mai ai 10 mile pana la prima iesire.

Cge o sa-ti placa aici. Dintre lucrurile PRO care-mi vin acum in minte: Sa inmatriculezi o masina ia 1 minut sa completezi formularul lor, 2 min. la coada (daca e), 2 min. de vorba cu tanti de la ghiseu si pleci cu nr. de inmatriculare sub brat. Si ai nevoie de 2-3 hartii de bun simt gen contractul de cumparare, actele masinii, carnetul tau de conducere (care tine loc de buletin)
Pentru CONTRA a se citi mai sus

Diplo sanatate multa si recuperare rapida lui Calin

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput