Piticodromul de sept-oct 2005 (183)
Raspunsuri - Pagina 8
locca spune:
Simona
stiu ca nu e de ras, dar nu ma pot abtine. Cam toate chestiile astea le face si Matei, iar in ultimul timp parca s-a intetit frecventa. E drept ca al meu nu a iesit in strada inca, dar l-am gasit pe scari, cobora voios spre usa de iesire in strada.
Alina, felicitari pt. "taci" ![]()
Kristinutza, bafta!
Eu sunt plina de draci azi, bona m-a anuntat ca trebuie sa se mai duca si maine si poimaine sa-si rezolve niste treburi legate de pensionare, copilul ma oboseste pana plec de acasa de nu mai sunt buna de nimic. Are un stil de a miorlai care ma seaca.
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
b_irina_c spune:
neatza,
Kid trebuie sa recunosc ca si eu m-am amuzat teribil
. E clar ca nu-s 2 copii la fel.
Mie mi-e lene de mor azi. Al meu copil se lipeste ca scaiul de mine dimineatza, dar ii trece repede. Pe afara e relativ cuminte, ma irita la culme ca aduna toate gunoaile de pe jos
.
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
kid2003 spune:
Irina, cunoastem si asta...e enervant rau! Pana de curand le testa si cu gura, acum doar le culege de pe jos si vrea sa le puna bine la pastrare, in buzunarul din spate.
codruta_grg spune:
Noi nu umblam cu caruciorul, dar cand mergem pe o distanta mai lunga, il luam cu noi si sta foarte cuminte in el, asa ca il vom lua cu noi in Italia.
Noi suntem fara papmersi de 2-3 saptamani. Ieri am fost sa ne facem pasapoartele si mi-a zis in centrul Clujului, "mama pishi!" Am oprit masina si ne-am postat la un pom si a prestat Petra pipi-ul. Voi cum faceti cand sunteti in oras si ii trec pishu'? Sa am un papmpers la indemana, sa imi car olita cu mine....cum?
LiaMia
-primit colet, stop, azi prestez si eu, stop si maine trimit, stop.
Petra nu vrea sa se uite decat la ala care mi l-ai trimis pe mes
s....la toate celelelate spune: nu ala, nu ala!
Locca, voi tantumul verde, care il aveti? ca al meu e de gargarisme-il poate inghiti?
Codruta &
Petra Alexandra
asa crestem noi
locca spune:
Da da, si al meu e gunoier, dar aduna gunoaiele si pe urma cauta un cos ca sa le arunce. Ar trebui sa ne plateasa cineva pt. curatenia pe care o face copilul in parc ![]()
Codruta, de-ala de gargarisme am si eu, cu puf atasat. Iti dai seama ca nu scuipa, dar cred ca nici nu trebuie sa scuipe. Mie mi-a zis dr. ca pot sa-i dau inclusiv la gingie cand trebuie sa iasa dinti si e durere mare.
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
oaana spune:
Buna tuturor,eu nu am mai intrat de mult timp,dar v-am mai citit pe sarite.Nu prea am mai avut timp,acum ma pregatesc de nastere.
Sa va spun si eu cate ceva de Iosua-cioara-![]()
face la olita de mult timp,se cere,dar noaptea ii mai pun scutec,caci inca ma tem sa nu faca,desi pana acum s-a intamplat de putine ori.
Intelege tot,dar nu leaga decat fraze mici mici.Bea lapte mult de tot,trei bibi pe zi,cu mancarea ,cam rau,mananca doar ce-i place,si mai mult fructe.Nu stiu cum o sa pape mancare cum trebuie.
Si nu stiu ce-o sa facem cand aducem bebe acasa,e tare mamos si nu ma lasa sa iau alt bebe in brate.Om vedea,usor nu va fi...
Va pupik si pe pitici la fel.
oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) +bb AARON
poze Iosua
MAI SUNT 12 ZILE(TEORETIC)
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
liliana_28 spune:
Buna,
Vrem si noi in clubul vostru.
Am un baietel pe care il cheama Calin Florian. L-am nascut pe 14 septembrie 2005 la ora 11.45 cu 3.300 kg si 48 cm.
O zi bunuta.
Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici
www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut
catush spune:
Fetelor multumesc de sugestii,raspunsuri si exemplificari Kid![]()
Si Briana are ceva cu adunatul si mancatul de pe jos,fructe de alea naspa cazute din copac,mucuri de tigara... si in top sta "punul" .... sapunul... , care e delicatesa preferata,si orice crema care-i sta in cale 

Catush &
Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos
cge spune:
Bine ai venit Liliana!
Povesteste-ne despre Calin.
V-am vazut ce familie frumoasa sunteti in poze.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005