*** LA REDOUTE (34)***

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Nici la BRD nu se primesc cec-urile la orice sucursala,m-am plimbat si abia la a 3-a am reusit sa-l depun.

Astept si eu cu interes noul catalog Quelle.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

aissa, jasmine si corap multumesc mult , ati votat in unanimitate 46-48, asa sa fie!
Sper sa nu se epuizeze pana apuc eu sa dau comanda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alia_ro spune:

fetelor, comanda mea din 3 iulie e inca 'en preparation'...la voi se modifica statusul comenzii? au trecut cele 8 zile, sa ma duc la posta?

Alia, puiul Alexis si argintul-viu Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelacarmen spune:

Buna!Va rog sa-mi spuneti,daca stiti,la ce banca pot sa-mi fac card pt plati online,care sa mi-l emita cat mai repede.Am fost azi la 2 banci si mi-au zis ca dureaza cam 2 sapt.Eu as comanda zilele astea ceva;se poate plati si in alt mod daca comanzi la"La Redoute"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

Buna fetelor,

V-am tot urmarit zile in sir si bineinteles ca m-am hotarat si eu sa comand de pe laredoute.com. Comanda am facut-o in data de 30, deci sunt cu ochii pe posta. De abia astept sa soseasca coletul si sper sa nu am ceva surprize sa nu apara defel. Cu marimile nu prea m-am descurcat dar am comandat si mai mari si mai mici, acum o sa vad ce o sa-mi fie bun. Intreba aici o fata, cred ca maria-alexia despre lenjeriile de pat, cum se traduc? Nu am vazut nici un raspuns si m-ar interesa si pe mine, ca nici eu nu ma prea descurc cu franceza.

Nusha mii de pupici. Na, ca te-am gasit si in alta parte de cat la mirese

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Vlada pana la urma ai facut comanda aia?
Mada sa traiesti si sa fii fericita .

Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

N-am mai facut-o ca s-a facut rochia 27,90 de la 8,79 cat era....si abia gasisem si persoana cu care sa ma combin...acu asta e...

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by mirelacarmen

Buna!Va rog sa-mi spuneti,daca stiti,la ce banca pot sa-mi fac card pt plati online,care sa mi-l emita cat mai repede.Am fost azi la 2 banci si mi-au zis ca dureaza cam 2 sapt.Eu as comanda zilele astea ceva;se poate plati si in alt mod daca comanzi la"La Redoute"?

mirela

Mie la Raiffeisen mi l-a facut in cateva zile. Cica vreo 4-5 LUCRATOARE!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by Alinus25

Buna fetelor,

V-am tot urmarit zile in sir si bineinteles ca m-am hotarat si eu sa comand de pe laredoute.com. Comanda am facut-o in data de 30, deci sunt cu ochii pe posta. De abia astept sa soseasca coletul si sper sa nu am ceva surprize sa nu apara defel. Cu marimile nu prea m-am descurcat dar am comandat si mai mari si mai mici, acum o sa vad ce o sa-mi fie bun. Intreba aici o fata, cred ca maria-alexia despre lenjeriile de pat, cum se traduc? Nu am vazut nici un raspuns si m-ar interesa si pe mine, ca nici eu nu ma prea descurc cu franceza.

Nusha mii de pupici. Na, ca te-am gasit si in alta parte de cat la mirese

si din partea mea alina ce ma bucur sa vad ca ai devenit redoutista si tu chiar nu am mai scris la miresici ca mi-a cam trecut vremeasi m-am tot gandit la tine

bb ce face?>?are dintisori??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Am dat comanda; am pus ca si cadou geanta frigorifica (Feli, e geanta frigorifica chestia aia cu 61441 glaciere camping bleu ?)

Mergi la inceput