*** LA REDOUTE (34)***
Raspunsuri - Pagina 21
Jasmine spune:
Nici la BRD nu se primesc cec-urile la orice sucursala,m-am plimbat si abia la a 3-a am reusit sa-l depun.
Astept si eu cu interes noul catalog Quelle.
lavi02 spune:
aissa, jasmine si corap multumesc mult
, ati votat in unanimitate 46-48, asa sa fie!
Sper sa nu se epuizeze pana apuc eu sa dau comanda.
alia_ro spune:
fetelor, comanda mea din 3 iulie e inca 'en preparation'...la voi se modifica statusul comenzii? au trecut cele 8 zile, sa ma duc la posta?
Alia, puiul Alexis si argintul-viu Vladut
mirelacarmen spune:
Buna!Va rog sa-mi spuneti,daca stiti,la ce banca pot sa-mi fac card pt plati online,care sa mi-l emita cat mai repede.Am fost azi la 2 banci si mi-au zis ca dureaza cam 2 sapt.Eu as comanda zilele astea ceva;se poate plati si in alt mod daca comanzi la"La Redoute"?
Alinus25 spune:
Buna fetelor,
V-am tot urmarit zile in sir si bineinteles ca m-am hotarat si eu sa comand de pe laredoute.com. Comanda am facut-o in data de 30, deci sunt cu ochii pe posta. De abia astept sa soseasca coletul si sper sa nu am ceva surprize sa nu apara defel. Cu marimile nu prea m-am descurcat dar am comandat si mai mari si mai mici, acum o sa vad ce o sa-mi fie bun. Intreba aici o fata, cred ca maria-alexia despre lenjeriile de pat, cum se traduc? Nu am vazut nici un raspuns si m-ar interesa si pe mine, ca nici eu nu ma prea descurc cu franceza.
Nusha mii de pupici

. Na, ca te-am gasit si in alta parte de cat la mirese![]()
acina spune:
Vlada pana la urma ai facut comanda aia?
Mada
sa traiesti si sa fii fericita .
Anca mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/
vlada spune:
N-am mai facut-o ca s-a facut rochia 27,90 de la 8,79 cat era....si abia gasisem si persoana cu care sa ma combin...acu asta e...
Andreea si Vlad
Iubirea mea
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by mirelacarmen
Buna!Va rog sa-mi spuneti,daca stiti,la ce banca pot sa-mi fac card pt plati online,care sa mi-l emita cat mai repede.Am fost azi la 2 banci si mi-au zis ca dureaza cam 2 sapt.Eu as comanda zilele astea ceva;se poate plati si in alt mod daca comanzi la"La Redoute"?
mirela
Mie la Raiffeisen mi l-a facut in cateva zile. Cica vreo 4-5 LUCRATOARE!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
nushulica spune:
quote:
Originally posted by Alinus25
Buna fetelor,
V-am tot urmarit zile in sir si bineinteles ca m-am hotarat si eu sa comand de pe laredoute.com. Comanda am facut-o in data de 30, deci sunt cu ochii pe posta. De abia astept sa soseasca coletul si sper sa nu am ceva surprize sa nu apara defel. Cu marimile nu prea m-am descurcat dar am comandat si mai mari si mai mici, acum o sa vad ce o sa-mi fie bun. Intreba aici o fata, cred ca maria-alexia despre lenjeriile de pat, cum se traduc? Nu am vazut nici un raspuns si m-ar interesa si pe mine, ca nici eu nu ma prea descurc cu franceza.
Nusha mii de pupici. Na, ca te-am gasit si in alta parte de cat la mirese

si din partea mea alina ce ma bucur sa vad ca ai devenit redoutista si tu
si m-am tot gandit la tinebb ce face?>?are dintisori??
lavi02 spune:
Am dat comanda; am pus ca si cadou geanta frigorifica (Feli, e geanta frigorifica chestia aia cu 61441 glaciere camping bleu ?)![]()