*** LA REDOUTE (34)***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

lavi din cate vad eu bluza asta nu mai este disponibila decat 46/48 la marimi mai mari asa ca n-ai de alesia 46/48

eu i-am luat mamei bluza asta si am luat tot 46-48 si cred ca are vreo 70kg ...nu a ajuns inca sa-ti zic daca e mare sau buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Gata, fetele, azi a fost zi plina de succese
Am activat internet bankingul la cardul Raiffeisen si am depus cecurile la BCR. Comisionul a fost de 6 euro Banii ii primesc pe 24 septembrie la cursul de atunci care va fi probabil de 2 roni Dar nu mai aveam nervi sa mai corespondez cu Sabine.
Culmea e ca la BCR (banca de care ziceam eu ca n-o suport) nu era nimeni iar la Raiff am asteptat o ora, ca la persoane fizice nu era decat o angataja Ei, s-a rezolvat! Si am mai dat o comanda ieftine (de 40 euro) dar voluminoasa, sigur va veni colet.

Dordia exista posibilitatea ca produsul cerut de tine sa nu fie in stoc, asa ca mai sunt sanse sa vina costumul. Daca se pierde, nu CERE CEC ci sa deschizi repede un cont in valuta sa-ti verse banii in el. Dar poate nu va fi nevoie

Si hai s-o pup si aici pe Madau LA MULTI ANI, LA CAT MAI MULTE COLETE SOSITE

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Nushu, multumesc de raspuns, dar este si 42-44, desi cred ca e cam putin pt soacra mea.
Oricum, daca fetele estimeaza mai mult de 48, n-o comand si gata. Ca nu vreau s-o comand decat daca sunt sanse maricele sa-i vina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Lavi uita-te tu la poze cu mine, am in jur de 90 la 1,60 si mi-am luat 46-48 ca 50-52 e prea mare. Estimeaza daca socrela ta seamana cu mine.

Posta a venit cu 2 cataloage quelle dar nu si aviz

Bulgaria, 2007

Mergi la inceput

Aissa, multumesc! Soacra-mea e mai inalta, are 1.69. Hai ca-ti trimit PM cu poza.

Oscilez intre 42-44 si 46-48. Adica intre 44 si 46.

Corap scuzati indrazneala dar tu cat ti-ai comandat? Parca as asemana-o pe soacra mea cu tine. Hai, da-ti cu parerea ca ai vazut-o si live

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Lavi,trimite-mi si mie mail cu poza soacrei tale ca si eu comand masuri mari si cred ca pot sa-mi dau cu parerea.

Aissa,ce cataloage Quelle ai primit?Cumva si cel de toamna-iarna?
Iti spuneam la bulgari ca am comandat la Quelle un costum de baie care n-a ajuns pana pe 2 iulie cand am plecat din Bucuresti.Nici n-o sa mai ajunga,ca am primit niste chestii intr-un colet si pe factura scrie la costumul de baie "stoc epuizat".

Mergi la inceput

aissa, frumoase pozele de la mare, iar aia mica e minunata! Tare, tare dulce! sa va traiasca si sa fie sanatoasa!

Jasmine, am trimis PM, multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Felicia ms mult!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

mi-a mai venit un avizzzzzzzzzzzzzzzzzz nici o zi fara mersul la posta, care intareste muschii si, mai ales, nervii

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Jasmine am primit 2 cataloage de toamna-iarna, la fel amandoua, ma si miram dar a sesizat sotul ca la unul am trecute ambele prenume iar la altul doar unul din ele, asa ca probabil figurez la ei de 2 ori in baza de date.
L-am trimis si eu pe al meu acum intr-un drum aiurea la posta...sa vedem daca imi aduce vreo surpriza sau nu. Oricum, la dimensiunea coletului din 28 sigur e colet nu punga asa ca sper sa nu dispara in neant, fie intarzie fie sa vina pe adresa Andreei (in ideea ca parca s-a intamplat la cineva sa vina colet pe adresa prietenei care fusese aleasa la alta comanda).
Am uitat, a fost in sfarsit si sa depuna cecul de 57 sau de cat era, la BCR nu i l-au primit, au zis ca la ei dureaza cca 75 zile si il primesc numai anumite sucursale??(), l-a dus la BRD unde i-au zis ca dureaza 30-45 zile. Sa vedem cand l-o incasa.

Bulgaria, 2007

Mergi la inceput