*** LA REDOUTE (34)***

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Fetelor multumesc ptr urari, sunteti tare dragute toate

N-am comandat nimic azi, ca n-am avut timp sa ajung la posta..dar maine nu mai scap ocazia

Nu mai stiu cine intreba de cadoul primit de la sot...am primit ceea ce imi doream de multisor...si anume o , plus un tort si un buchet mare, mare de trandafiri (ca-s florile mele preferate)

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by lavi02

Am dat comanda; am pus ca si cadou geanta frigorifica (Feli, e geanta frigorifica chestia aia cu 61441 glaciere camping bleu ?)

da

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Pentru Maria-Alexia si Alinus25 :

Drap = cearceaf normal
Drap-housse - cearceaf cu elastic de jur imprejur
housse de couette - cearceaf de pilota (plic)
taie d'oreiller ou de traversin - fatza de perna sau de sul (din ala lung cum au ei pe pat)
Parure cuette - set ptr pilota (include cearceaf de pilota si 1-2 perne)
Parure drap - set cu cearceaf ( 1 cearceaf si 1-2 perne)

Am primit azi 2 comenzi din 28.06

Am primit azi mail de la Sabine.Zice ca inca n-a primit coletul Osaka si ii da inainte ca o moara stricata cu placa pe care o stie :
"Hi,

Thank you for your attached file. I forwarded your file to our accounts in order you receive a bank transfer of 24,73 EUR. We have not received yet the parcel. I think I already informed you but as I am not sure I prefer to retell you that we do not ship anymore in your country. So do not place any other orders online because in case of lost parcels we will not reimburse anymore.

Best regards.
For next claims, thank you to make them online by clicking on top of our home page in "Aides et Services".
By going down the page, click on "Autres demandes" just under : Mes autres questions.
Sabine Ghysels.
Service Relation Clients. La Redoute."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelacarmen spune:

Multumesc;maine merg sa-mi fac!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

eu n-am primit inca comenzile din 28, astept zilele astea...

am fost pe la posta, ma cunosc cu fetele, nu primisera externe de 2 zile....

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Am ajuns si eu la posta in seara asta, mi-au spus ca ajung cam greu coletele si corespondenta in general in perioada asta. Offf, nu mai am rabdare

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Jasmine, mii de multumiri pentru traduceri!

Am gasit un set de pat din "tissage serré", asta inseamna oare material creponat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Nici eu n-am primit 28 , aseara chiar l-au cam usuit alea la posta pe sot, ca daca vine ceva primim aviz....

Bulgaria, 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

fetelor azi am primit inca un colet din 28 de acum mai am de asteptat 2din 29, 2 , 3 si 9 iulie

sa vedeti ce am patittrebuia sa primesc cadou la comanda asta un service table transparent(nici nu stiu cum trebuia sa arate)si nu l-am primit, am zis asta e bine ca a ajuns coletul

cand ma uit mai bine in cutie vad un prosop de baie(pe langa cel comandat de mine,unul de la benison) unul reebok foarte fain si marisor ala e cadoul meu ca eu n-am comandat asa ceva

m-am scos mai bine ca setul ala de masa sigur ar fi fost din plastic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Vlada cand vrei sa te combini cu cineva sa ma ia in vedere.

Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput