Mamici de iulie-august 2007 (75)
Raspunsuri - Pagina 23
andicu spune:
Agri, sa-ti traiasca Ioana Camelia! chiar ca ai nascut usor! daca as sti ca si eu nasteam la fel, poate incercam natural..
Deni, daca zici si tu, inseamna ca asa este! cu mici exceptii, toata lumea a zis ca bebe seamana cu Vir! eu nu imi dau seama prea bine, decat ca e frumos! zise iar cioara
Jeni, mai ai putin si tu si o sa fii ca noi! nu vezi ce repede trece timpul! pe urma o sa ducem dorul burticilor! eu deja privesc in urma cu melancolie, desi in ultima luna mi-a fost tare greu cu burtoiul, acum parca ii simt lipsa! noroc ca ma uit in patut la ingerasul meu si realizez ca el e cel din burtica!
Va pup si fug ca se cere bebe iar la masa!
Andicu mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
Ultimele poze cu burtik
Camera bebe Filip
Antoanela23 spune:
quote:
Originally posted by arhdy
Ce folositi pentru funduletul lui bebe, crema sau pudra????? Si ce crema sau pudra, ca nu stiu ce sa iau?????
Pupici.
Diana 37+ si Alexandra Maria
mai avem 3 saptamani
Crema, crema, crema (sau nimic, depinde de pielea lui bb)!!!
Pudra nu se mai "poarta" la bb mici.
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siVictor (8 octombrie 2005)
Antoanela23 spune:
Carla, felicitari! Sa fiti sanatoase si fericite!
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siVictor (8 octombrie 2005)
andutzy spune:
Buna seara!
Fetele, ma declar indragostita de juniorii Tudor si Filip! Doamne, cat sunt de dragalasi!
Jadi, cosuletul in care doarme Tudor e din paie? EU am ceva cu o forma asemanatoare, dar fara coviltir si nu stiu cum sa-l imbrac sa arate asa frumos!
Carla, felicitari pt nasterea impecabila (asa m-am nascut si eu, fara ca mama sa se rupa vreun milimetru). Sa-ti traiasca minunea si eu una sincer, te astept sa ne mai scrii! Poate cand trecem la bebici, sa lasam in urma si odiseea si supararea?
Karli si eu zic mereu ca de maine ma apuc de odihna, ca nu stiu dupa nastere dupa ce va trebui sa ma refac mai usor: de oboseala sau de interventia suferita! Dar si azi, am aspirat toata casa, sters praf, spalat pe jos, intins rufe, maine am de frecat baia, sa fac mancare si tot asa! De luni o iau iar de coada cu Dragos singura si iar PAUZA odihna si in felul asta cred ca imi voi dori sa ma interneze astia mai repede sa prind si eu putina odihna si liniste( doamne fereste, deja spun prostii)
De la noi cam atat, ma cam doare burtica si merg in pat. Pe maine!
AndraSapt36 cu Horia Andrei siDragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
cristina_ana spune:
Jadi, multumesc mult!!! Tu tot timpul imi dai sfaturi bune!!! Maine imi cumpar si eu Seba Med si daca gasesc iau si de la Hofigal, sa vad cu care ma impac mai bine!
Jadi si Andicu, aveti niste bebelusi ABSOLUT SUPERBI!!!! In mod sigur o sa faceti pofta de nastere la toate fetele care se vor uita la poze! Mie cel putin imi vine sa imi bag mana prin "gaura cheii" sa il scot mai repede afara, ca il astept de vreo trei ani, va dati seama ca nu mai am deloc rabdare!!!!!
Cristina, 35+ si bebe scump
www.flickr.com/photos/9304217@N08/?deleted=603767135" target="_blank"> POZE
Simo78 spune:
quote:
Originally posted by jadi
Am pus cateva poze noi incepand de www.flickr.com/photos/9219269@N03/749012676/in/set-72157600493489463/" target="_blank">aici.
Deni & Vlad & Tudor
Simona 36+ Matei Hisham
Crash test dummies
ilenutza spune:
Neata la cafea!!Sic ca azi v-am luat-o inainte!
Carla felicitari, sa fiti iubite si cuminti!Bine ai venit SAbina!
Cristina plant intim gel e ff bun.exista si solutie, au aceeasi compozitie dar gelul e mai bun.Eu fol. si sapunul de la ei -cel lichid-si sunt f. multumita.Cele de la alte firme sunt facute din chimicale, citeste si tu pe eticheta!
Ile 38 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 02 sapt.
liadorian spune:
'Neata tuturor! Ile, da' harnica ai fost azi! Noi am dormit bustean de pe la 9.30 si acum mi-am clatit ochii cu pozele astea superbe! Jadi, Andicu, parca-mi miroase a bebelush numai cand vad fotografiile.
Andra, ce se mai aude cu raceala ta. Din cata treaba faci, deduc ca ti-e ceva mai bine. Dragos e ok?
Duminica frumoasa tuturor!
LIA si domnita Miruna Demetra
Mai avem 4 saptamani!
jeni71 spune:
Buna dimineata !
Andicu, da stiu ca mai am putin-daca toate merg cum a zis doctorul, peste 3 saptamani sunt cu puiutul in brate. Saptamanaile astea doua pe care le mai am pana ma internez (luni pe 23 iulie) voi fi clar in sevraj pt ca spre rusinea mea, pana acum nu am pregatit NIMIC din bagajul de spital nici pt mine nici pt bebe. Oricum deja ma gandesc si incep sa am stres cu nasterea, cum va fi, sa nu ma chinui mult......stii cum e...
Plus mai trebuie sa cumpar o comoda ceva pt hainitele lui bebe.
Iar apropo de dorul dupa burtica si eu am scris ceva de genul asta acum ceva episoade. Asa-mi place acuma sa mangai burtica, sa-l simt cum se misca, sunt niste senzatii unice, deosebite.
Jeni34+