Mamici de iulie-august 2007 (75)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

Uitasem sa schimb semnatura. Avem 35 saptamani, desi la eco dupa masuratori a zis ca e dezvoltat pt 37 saptamani. Of sa-l vad ca e intreg si sanatos. Doamne ajuta !
Pupici si zi buna la toate maicile, bebicii si burticile

Jeni35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

carla felicitari,sa-ti traiasca micutza!
jadi si andicu sunt adorabili!subscriu filip a vrut sa semene numai cu tati.iar cand o vad pe deni cu amandoi ma gandesc deja la bb doi...vlad e tare dragastos,parca-l aud cum vorbeste cu fratele lui .

in ungaria chiar am intrebat de ceiuri pt stimularea lactatiei,imi si cumparasem o cutie.mi s-au spus ca ei nu recomanda,cea mai buna stimulare este sa dai cateva pompe chiar daca laptele nu s-a format,stimuleaza glanda mamara sa produca.si decat ceai mai bine o bere fara alcool.la doua zile cand beau una,noaptea sar ca mingea de frisoane in pat daca nu ma mulg
ceaiul de colici ei nu-l recomanda,dupa studiile lor ,are efect de moment,dupa aia durerile sunt si mai mari.mie mi-au dat INFACOL,ii dau o picatura inainte de masa.sincer de durere de burtica nu mi-a plans inca,nici nu e genul plangacioasa,se mai strage ea saracutza si cracneste dar in 5-10 min da partzul si s-a calmat.eu sunt multumita de picaturi deci.

acum intrebare grea pt cele care sunt la bb 2 sau 3:voi in cat timp v-ati revenit fizic cat de cat dupa cezariana?eu inca ma simt si sunt asa umflata...

alina si bb elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danis spune:

buna dimineata tuturor,

felicitari carla si lorina!

jadi, ti-am vazut pozele, ai o scumpete de baiat!

eu am baut deja cafeaua cu lapte si cu caimac, dar imi este inca un somn de cred ca ma mai culc un pic... ieri am umblat mult de dimineata si dupa amiaza m-am invartit cu treburi prin casa...asa ca sunt inca obosita...

partea buna este ca mi-a ajutat DD si m-am impartasit, ca nu stiam daca apuc sa fac asta inainte de a naste...

apoi am facut piata impreuna cu sotul... eu cu alesul el cu caratul, iar dupa amiaza am gatit un pic... nu va zic ce ca sa nu va fac pofta :)

seara am spalat rufele bebelui, ar mai trebui sa le si calc, dar le luam incet-incet...

in casa inca mai sunt maruntisuri de facut, asa ca vor veni mesterii si saptamana viitoare, dar deja incepe sa arate a casa, si as gasi atatea de facut, de pus la loc...

insa deocamdata o sa imi fac elan cu un pic de odihna in pat si planificat treburile...

andra, mai tii minte ca vorbeam de obsesia controlului? la mine din asta face parte si faptul ca lucrez cu listele... ma tot gandesc si imi fac liste cu ce mai am de facut, in ce ordine, ce mai este de cumparat, ce mai am de pus in bagajul de maternitate etc.
chiar daca mai dau treburile altora sa le faca, eu stau cu planul in fata si urmaresc realizarea lui :))

va pup pe toate si va doresc o zi frumoasa in continuare... mai revin spre seara cred...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Neata fetele ca florile!

In week-endul asta o sa absentez motivat pt ca am terminat de zugravit in casa si incepem sa punem lucrurile la loc. Nu va imaginati ca fac cine stie ce treaba, dar macar cu indicatiile pretioase sa fiu, ca daca il las pe sotz sa le faca singur cu sigurantza nu voi sti de pe unde sa le iau.

Carla, felicitari pt micutza Sabina! sa va dea DD sanatate si tot ce va doritzi!

Karli, ma bucur ca te-ai relaxat si ca te-ai odihnit. Asta inseamna ca acum esti "pregatita" fizic pt marea intalneala. Si uite ca bebe iti da de veste ca mai e putin....asa ca baga somn acum cand poti...

Andutzy, cum mai stati cu raceala? V-a mai trecut? Chiar ma gandeam ieri la voi si sincer imi trecuse prin cap sa iti dau un PM sa vad daca sunteti in regula.

Deni, Andicu, m-am uitat la pruncii vostri si tre' sa va spun ca e prea putin daca spun ca mi-au facut pofta sa nasc. Sunt niste dulci si niste scumpi amandoi.

Cand l-am vazut pe sotul lu' Andicu cum isi tine odorul in brate am realizat ca si tati lu' Mara va fi primul care isi va vedea pitica....

cat despre pozele cu Vlad si Tudor, zau Deni ca ma gandesc sa ma tin de plan cu bb 2 si in 2 ani sa ma reapuc de treaba...ca tare mi-ati facut pofta

Alina.a, Infacol ti-l procuri din Ungaria sau se gaseste si pe piata romaneasca?

Andra
38s Mara Teodora

"Cere si ti se va da!"

www.flickr.com/photos/9662615@N06/" target="_blank">Mara Teodora

AMR 17 de zile !!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Hop si eu rapid ca vad ca cel mic se foieste de ceva vreme!

Cristina, pontul cu Seba Medul il am si eu de la Alina mama de A-uri!

Am vorbit cu Alina la telefon, m-a rugat sa va trasmit toate urarile de bine fetelor care au nascut si celor care se pregatesc si ca va pupa pe toate! Si ea si Arina sunt bine, cea mica a inceput sa suga, mai timid asa si ca joi preconizeaza ca vor fi acasa!

Fug sa hranesc juniorul!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Andra, danis, spor la treburi, dar spor asa, mai cu incetinitorul ,sa nu deranjati locatarii din burtica!
jadi, o pupam si noi pe Anya iar Arinei ii uram pofta de mancare si curaj! Li se simte lipsa pe forum...

LIA si domnita Miruna Demetra
Mai avem 4 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Felicitari Carla ! Sa te bucuri de micuta Sabina careia ii doresc sa fie cumintica foc ,frumusica si mincacioasa .

Va multumesc tuturor pt urarile adresate lui Bogdanel .La botez s-a comportat impecabil (he,he,uite cioara care-si lauda puiul ) ,nu a plins deloc ,a dormit tot timpul ,iar cind l-a bagat preotul in cristelnita a luat o gura de apa si asta l-a impiedicat sa urle .Nana-sa spune ca a facut febra musculara de la cit la tinut in brate atunci ,si eu abia azi dimineata mi-am dat seama de ce , dupa ce l-am cintarit .Are deja 5 kg dupa cintarul meu .Si inca nu are 2 luni

La petrecere a dormit toata noaptea si toti invitatii au remarcat cit e de cuminte.Un singur lucru m-a deranjat la el :mi-a patat de lapte rochita .Ce sa fac daca productia de lapte e mare ,iar el nu reuseste sa inghita tot fara sa dea si putin pe afara.

Ma bucur sa aud ca Alina va ajunge in sfirsit acasa si ca micuta Arina deja savureaza lapticul mamei ei .

Poze

Mergi la inceput

Lia, multumesc de urari....insa am un spor de zici ca stau pe loc....nu am facut nimic pana acum , mancare nu mai am deloc, nu am cum sa fac pt ca in bucatarie este DEZASTRU .....copilul se agita de foame si i-am dat niste piersici si vad ca s-a linistit....casa mea arata ca dupa cutremurul din '77, iar in sufragerie, daca ai putina rabdare, poti gasi ORICE de la incaltaminte pana la penseta ... sunt distrusa nervos de cum arata casa mea, iar daca nu se termina pana deseara presimt ca voi avea o maaaaare cadere nervoasa.

Deni, multumim despre vestile de la Anya. Le pupam dulce si le asteptam cat de curand printre noi, ca tare le mai ducem dorul!

Andra
38s Mara Teodora

"Cere si ti se va da!"

AMR 17 de zile !!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Andra, imi inchipui cum te simti! Important e sa-ti pastrezi calmul si sa faci si tu ce se poate face. Ca de-acum, asta e...
Gabi, deja 5 kilograme! Bogdanel e un flacau in toata puterea cuvantului , felicitari!

Noi planuiseram pe azi o raita prin magazine sa mai vedem ceva modele de patutzuri si carucioare pentru bebe, dar a trebuit sa amanam pe motiv de burtica foarte contractata. La carucior sunt tare nehotarata. Unul foarte sofisticat de firma nu ne permitem sub nicio forma, iar ce am gasit ieri sunt majoritatea Babycare si GeoBy. Habar n-am daca sunt bune de ceva sau nu... Mai vedem. Cel putin m-am apucat sa sortez lucrurile lui bebe, sa pregatesc bagajul pentru spital, sa mai bifez cate ceva pe listele de cumparaturi. Tot e ceva, macar nu stau degeaba!

LIA si domnita Miruna Demetra
Mai avem 4 saptamani!

Mergi la inceput

Gabi, la cat mai mult kg pt Bogdanel! Deja e baiat mare...si uite ca nu are nici 2 luni. Cand ai timp, sa pui poze de la botez sa-l vedem si noi pe tanar la cea mai importanta petrecere de pana acum.

Lia, faza aiurea este ca nu suntem decat noi doi, eu si sotul, care ne ocupam de aranjat....iar eu sunt cam nula, ca de cand a crescut burtik mai rau ma incurc decat sa ma descurc. sper ca pana la noapte sa aranjam cat de cat, ca sa ma pot apuca si eu de pregatirile necesare pt coltul Marei. am cam neglijat lucrul asta in ultima vreme si uite ca mai sunt doar cateva zile si se naste pitica si noi nu am terminat cu dezastrul....eu patut voi lua un tarc de la primii pasi. Mi-a fost recomandat de catre multi dintre prietenii nostri care au copii, asa ca ma incred in ei. cat despre carucior, vom lua unul de la chicco, 2 in 1, landou/sport plus scaun de masina. nu este scump deloc in comparatie cu ceea ce am vazut pe piata. este pana in 900 ron si poate fi folosit pt 0-2 ani....deci eu zic ca se merita, mai ales ca se poate folosi din prima zi. eu l-am vazut, l-am testat, mi-a placut si o sa-l cumpere tati cat vom fi noi in spital, ca deocamdata nu vrem sa ne impiedicam de el prin casa.

Andra
38s Mara Teodora

"Cere si ti se va da!"

AMR 17 de zile !!!!!

Mergi la inceput