Mamici de iulie-august 2007 (75)
Raspunsuri - Pagina 22
jadi spune:
Cristina-Ana, ai incercat si Seba Med pentru igiena intima? Se gaseste prin sensiblu si la mine a mers de minune in sarcina si vad ca merge bine si acum!
Deni & Vlad & Tudor
jadi spune:
Am pus cateva poze noi incepand de www.flickr.com/photos/9219269@N03/749012676/in/set-72157600493489463/" target="_blank">aici.
Deni & Vlad & Tudor
brazuca25 spune:
Doamne jadi e atat de dulce Tudor ca imi vine sa-l mananc! Adorabil! Te felicit pt asa "papusha" de bebe! Ca sa nu mai zic ce dulci sunt pozele cu fratiorii!
Denisa Maria 37+
poze cu noi + poze cununie
hainute bebe Denisa Maria
Miillyy spune:
Wow, Jadi, ce baiat superb! Felicitari!Sunteti o familie extraordinara!
Carla. felicitari pentru papusica!Sa va traiasca si sa fie sanatoasa!
M. si Mihnea Gabriel
andicu spune:
Buna fetelor!
Felicitari mamicilor Lorina si Carla ! sa va traiasca bebeii, sa fie sanatosi si mancaciosi si voua refacere rapida!
Eu tot intr-o fuga, sunt obosita rau, dar asta este! macar am inceput sa ma obisnuiesc. Singura probblema e ca nu apuc sa fac altceva, cu atat mai putin sa citesc de pe DC, ca in timpul liber dorm sau am alte urgente.
Am reusit sa descarc poze si aveti aici minunea noastra : www.flickr.com/photos/9457501@N02/sets/72157600689970094/detail/" target="_blank">Bebe Filip.
Pupici tuturor!
Andicu mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
Ultimele poze cu burtik
Camera bebe Filip
andicu spune:
Deni, bebe Tudor e un dulce! frumos foc ca si Vladut! multi pt toti 3 !
Andicu mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
Ultimele poze cu burtik
Camera bebe Filip
jadi spune:
Andicu am vizionat pozele, de mai multe ori chiar si le-am si comentat . Este frumos foc! Si seamana cu Vir, putea sa ia ceva si de la tine dar o sa descoperi tu amanuntele asemanatoare!
Deni & Vlad & Tudor
karligutza spune:
fetelor, jadi si andicu m-am uitat si eu la poze "dus-intors" si-apoi inca o data, cautand detalii... eu nu stiu daca la mine o sa imi dau seama cu cine seamana mai mult, nici chiar la bebelusii vostri, cunoscandu-va si pe voi si pe tatici, nu mi-am putut da seama si as fi putut fi obiectiva... dar nu asta e problema, sigur ne vor zice bunicii intr-a cui 'samanta' s-a dat , nu?
baietii sunt niste mititei dragalei, mamicile n-au nici o durere in poze (dar in realitate doar ele stiu...) iar gandurile noastre sunt clar indreptate spre ce pastram inca in burtica atunci cand vedem bebei asa de crudutzi ... ufff; si noi mai avem asa putin!
am citit ieri/azi insa n-am apucat sa mai si scriu; am dormit cam mult; mi-am dat seama trecand prin experienta de ieri ca nu eram pregatita-odihnita sa nasc si m-am pus pe dormit se pare ... ca presimt ca o sa ma apuce din senin, durerile devin tot mai dese si se si intensifica (ca ma intrebai si tu andreea_c) si ma rog la Doamne Doamne asa sa fie ca sa nu mai trec o data pe 11 prin ce-am trecut pe 6.
le felicit si eu pe proaspetele mamici Lavi si Carla si le asteptam acasa vesele si sanatoase cu bebicii la fel si papaciosi foc! Ascultam in curand si povestile nasterilor?
mai felicit o mamica de iedutzi (Gabi) pentru ca abia acum am ajuns cu gandul la asta si n-as vrea sa uit... s-a botezat iedutzul cel mic si poate mai vedem niste poze ; ce zici Gabi? cand ai timp, desigur... si FELICITARI!
karligutza, sapt.40 cu la purtator
am fugit dupa karligugurutza!
si ea a zis sa n-o deranjez inca
jeni71 spune:
quote:
Originally posted by Agri
Am uitat sa va spun ca pe bubu o cheama Ioana Camelia.Si au gresit cantarirea initiala...a avut in jur de 3.200 si 52cm si s/a nascut la 11,25. am nascut foarte repede, 2 ore dupa ce mi/a rupt membranele.Va pup.
Felicitari fetelor care au mai nascut si bafta celor care se pregatesc.
Vio si Eva (27.09.05)
Sa fie norocoasa si sanatoasa Ioana Camelia .Esti meseriasa ce rapid ai nascut. De fapt vad ca pana acum se naste f usor. Sper sa fiu si eu printre cele care nasc asa model Speedy Gonzales in 2 timpi si 3 miscari.
Si pe baietelul meu, fiimea l-a botezat bubu momentam, insa o sa-l cheme Radu, si inca deliberam daca Cristian sau Teodor. Cristian il cheama pe nas, si vreau eu, si Teodor il mai cheama pe sotul meu si vrea el. Oricum vreau musai un nume de sfant care sa fie in timpul anului scolar, sa nu se simta frustrat ca el nu duce never bomboane la scoala de ziua lui.
Jeni34+
jeni71 spune:
Jadi ce dulcic e Tudor. Si cum doarme..........mmmmmmmmmmmmmmm, abea astept!
Andicu, m-am emotionat toata la pozele tale din maternitate.Iar Filip e o dulceata de baiat..
Cand ma gandesc ca mai am si eu putin, ma incearca ba teama, ba emotii, ba dorinta de a-mi vedea odata puiul.
Amandoua sunteti mamici fericite
Carla felicitari pentru printesa si pt nasterea ideala
Jeni34+