Mamici de iulie-august 2007 (75)
Raspunsuri - Pagina 21
liadorian spune:
quote:
Originally posted by Ioana75
A nacut Carla! Sabina s-a nascut astazi dimineata la ora 4, si a avut 2.800g si 48 cm! Sa fie sanatoasa si norocoasa!
Carla e foarte fericita, a nascut fix de DPN cum isi dorea, natural cu perineul intact.
[size=1]Ioana, mama [url="http://new.photos.yahoo.com/miruna_2508
Wow, Carla! Felicitari pentru micutza [b][red]Sabina, sa fiti amandoua sanatoase si vesele! Iar despre "performanta" perineului intact, mi-o doresc si mie!
LIA si domnita Miruna Demetra
Mai avem 4 saptamani!
arhdy spune:
Felicitari Carla. Sa-ti traiasca mandretea de fetita si refacere usoara!Fetelor azi am umblat toata ziua pprin oras si am mai completat cu lucrusoare la bagajel. Mai am putin si il termin. Este cam trei sferturi din ce ar trebui. Am exagerat putin si am ajuns acasa pe la 15:30, plecata de dimineata, cu niste dureri de picioare, de burta si de mijloc de nu mai puteam. Am luat un No-spa si m-am asezat direct in pat, mai intai imbracata pana m-am simtit in stare sa ma schimb.
Azi am intrat si noi in saptamana 38.
Fetelor, am si eu o intrebare: Ce folositi pentru funduletul lui bebe, crema sau pudra????? Si ce crema sau pudra, ca nu stiu ce sa iau?????
Pupici.
Diana 37+ si Alexandra Maria
mai avem 3 saptamani
estecri spune:
Intai felicitam si noi pe mamica Carla, pentru printesica Sabina!!Sa fie Sabina papacioasa si cuminte.
Mamii imi cer scuze, chiar nu m-am gandit ca pot sa fac pofte !!!
Selut la mine bebe la 36 saptamani (ultima oara cand l-a vazut doctorul) avea 3,276 g (masurile astea nu sunt fixe deoarece dupa cum stii aparatele au o marja de +- 300 g-cred).Cat despre BCF-uri nu pot sa-ti zic nimic deoarece nici doctorul nu mi-a zis mie nimic.
Sorina 38+
poze1; poza2; uite asa cresc 23 saptamani
AMR 7 ZILE
arhdy spune:
Si am uitat ceva care vroiam sa va mai intreb. Va rog frumos daca se poate sa-mi spuneti si mie cam cat merg cotizatiile la nastere. Cine nu vrea sa apara pe forum sa-mi scrie pe PM. Va rog frumos ca nu stiu si imi este sa nu ma fac de rusine sau sa nu fie multumita doctora,etc.
Multumesc mult anticipat.
Diana 37+ si Alexandra Maria
mai avem 3 saptamani
selut spune:
acum m-am ridicat din pat mi-a fost putin mai bine vre-o 2-3 ore dupa injectia cu nos-pa dar acum au inceput iar durerile mai intense si sunt si insotite de niste contractii neregulate, acum ma duc smi fac un dus si sa ma pregatesc si apoi il sun pe dr.
Sper sa fie ultima data cand il chem la spital, si la sf zile sa-mi tim comoara in brate.
Daca nu mai dau nici un semn inseamna ca am plecat.
Va astept si pe voi.
pupici
Luna1 spune:
Carla felicitari pt Sabina!
Diana nu pudra la fundulet la bebe. S-a descoperit ca nu ajuta in plus poate afecta. Crema e cel mai bine. Aici e o crema foarte buna Sudocream dar nu stiu daca se gaseste acolo. Oricum sunt multe creme bune.
Selut eu cred ca nasti, suna doctorul cel mai bine, iti spune el ce si cum.
Va pup pe toate.
Luna 34 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin
Is the final countdown!!!
liadorian spune:
quote:
Originally posted by selut
acum m-am ridicat din pat mi-a fost putin mai bine vre-o 2-3 ore dupa injectia cu nos-pa dar acum au inceput iar durerile mai intense si sunt si insotite de niste contractii neregulate, acum ma duc smi fac un dus si sa ma pregatesc si apoi il sun pe dr.
Sper sa fie ultima data cand il chem la spital, si la sf zile sa-mi tim comoara in brate.
Daca nu mai dau nici un semn inseamna ca am plecat.
Va astept si pe voi.
pupici
Selut, bafta multa! Daca e ca bebe sa vina acum, sa fie intr-un ceas bune!
LIA si domnita Miruna Demetra
Mai avem 4 saptamani!
jadi spune:
Carla felicitari si sa te bucuri de mica Sabina!
Eu am profitat de fiul cel mic si am plecat un pic prin oras, o vajaiala scurta de aproape 2 ore si tare bine mi-a prins mai putin puseu de sangerare ce m-a luat la final de program. Am ajuns acasa patata rau dar vad ca iar intind patul si nu o sa mai curga nimic. Frisoanele m-au lasat, le mai simt un pic dar mult mai atenuate!
Anto, eu ii dau un san circa 20-25 de minute si nu am idee daca il goleste complet dar il vad cum inghite si ma pot orienta daca mananca sau nu, 1-2 supturi la 1 inghitit si 3-4 spre final. Dupa care cred ca mai consuma circa 10-15 minute din sanul celalalt si ori adoarme ori sta in stare de veghe si asteapta sa il alint pentru a se culca. Dupa care doarme minim 2.5 ore, a dormit si 4 ore uneori. Ii face mama baie in fiecare seara si dupa baie adoarme cel mai repede, de regula dupa ce suge la 1 singur san. Masa urmatoare incep cu sanul care a fost mancat cel mai putin.
Pap.Elena, nu cred ca e ok sa bei ceaiurile de stimulare a lactatiei inainte, cel mult poti sa incepi sa iei Galactogil dar laptele va veni tot cand va vrea el. Nu ti-am scris nimic de Giulesti pentru ca stiu ca vrei sa nasti normal si chiar nu am informatii in domeniul asta .
Deni & Vlad & Tudor
jadi spune:
Pudra/talcul nu se mai foloseste de mult. Eu folosesc pentru fund creme de la Mustela, este una impotriva iritatiei de scutec (crema bariera si e cu albastru pe ambalaj), e preventiva, inainte sa apara roseata si una care trateaza iritatia (Stelactiv, e cu verde) si care s-a dovedit foarte buna la Vlad, deocamdata nu am folosit-o si la cel mic, vad ca prima il mentine curat!
Stiu ca se mai poate folosi si Bepanthen, am folosit asa ceva la Vlad pana au aparut cei de la Mustela!
Deni & Vlad & Tudor