Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (60)
Raspunsuri - Pagina 24
dandusa spune:
quote:
Originally posted by Ktrinel
wow...dandusa, vezi ca ai competitori seriosi...miro, sunteti curajosi...dar de unde stii ca si a doua oara va dura 2 ani pana sa se intample minunea ??poate i-a placut corpului starea de gravideala ...
Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)
...ma scuzati...,da' io' nu intru in competitie cu Mirona,care are obiectul muncii la indemina...
,iar ea...,zilnic...si in plus ea are si indemnizatie...,eu ciuciu de la Giurgiu......va ginditi bine...si-mi ziceti...,ori am avantaj din start ,ceea ce mi se pare firesc...
,mai mult de 12 zile...,pina la anul in Ianuarie,cind o veni barbatu meau acasa....,sa fie clar...Mindrete de Crinuta
desiree spune:
quote:
Originally posted by carla2005
Chris felicitari pentru dintisor!
INTREBARE-voi la cate luni incepeti sa puneti copii pe olita?! Asta e intrebare cu iz de tema pentru maine! Puup si merg sa recuperez ca vad ca asti scris!
Eu am sotul in concediu si nu am loc de el la calculator!Puup!
carla2005de
Alexandra Maria 16.11.2006
www.ringo.com/photos/albums.html?memberId=164309722" target="_blank">Alexuta
chiar vorbeam cu al meu azi ca nu ar fi rau sa ii cumparam o olitza si sa incercam, el sta bine in fund si cand face kk se screme cu ceva timp inainte asa ca as avea timp ( teoretic) sa ii dau pampersul jos si sa il pun pe olitza...
fetelor, si eu ma gandeam sa fac o fata..ca tare sunt dragalase..da mai incolo peste vro 3-4 ani sa ne mai asezam si noi si sa inceapa Octavian sa doarma noptile
aelita, o fi bine ce scrie in lista ta da proteinele, fierul..cum si le procura pana la 11-12 luni, astfel incat sa nu aiba carente vitaminice? carnitza o sa ii dai inainte de 8 luni, nu? ca altceva nu prea mai ramane sa le dam, daca ou nu, branza nu, iaurt nu, ficat nu.nu te superi ca intreb, nu? hai te pup

teutz nu te-am mai vazut pe mess, te solicita alexia tare, nu? ce mai face pomponica dragutza?
asiza,
pentru Cristi !Octavian e marait, vrea numai la la mine in bratze, doarme reprize scurte de 30 minute, se trezeste plangand, freaca tot intre gingii, si in seara asta a facut febra 38, am introdus supozitorul minune! Oare ne paste si pe noi in sfarsit dintisorul? asta tre sa fie...
Alina,mami de Mihnea-Octavian
pozici Octavian;varsta Octavian;
dandusa spune:
Chris,
felicitari pentru dintiosr...,pune poze...
,ca nu te las ,sa stii...,ce crezi ca scapi?![]()
Bambo,
deci recunosti,ca esti impostoare...,hmmm,cum de nu mi-am dat eu seama?...,m-am lasat furata de farmec si frumusete...
Imi place bentita rosie...a Antoniei...,de unde ai luat-o?Din Bucuresti,cumva?![]()
Laura,
cum te mai simti...,mie mi-a venit mult,dureros si plin de cheaguri...,acum am scapat de dureri de tooot,da' de toooot...,dar cantitatea este la fel...,mi-ar trebui un pampers ca sa nu fac varza patul...,ca mi s-a intimplat de doua ori...,urit de tot...,offf...,las ca mai incolo,vei putea sa iei pastile si ti-l mai regleaza cit de cit...
Adeju,
ma ,tu vrei batatie?...,ce tot faci?...nu mai vorbesti cu noi?
Ce face Eric?![]()
Asiza,
,La multi ani lui Cristi
,sa traiasca ,sa fie sanatos...,multe pahare cu visnata de la noi...
si formatia lui preferata...
Dia bi,
bine ai revenit...,hai mai des pe la noi...
Lavinia,
ce ma bucur ca sinteti mai bine...,ce face Mihaita?...,las ca se face el mare si ii ia calculatorul lui tati...,sa vedem ce-o sa mai faca atunci?...saraca de tine,trebuie sa fii tare necajita cu jocurile astea...
Puuupam si noi ,apasat
Mindrete de Crinuta
aka spune:

avem un dintisor!!!!!!!

si a iesit un incisiv lateral stanga sus. cred ca nu mai nimeni ca noi...eram in parc in seara asta si am simtit ca ma inteapa ceva. la inceput am crezut ca e o unghiuta. dar cand m-am uitat in gurita am descoperit mititelul. asta explica maraielile din ultimele zile.
ma solicita sotul...va pupam, noapte buna
.
Monica
de
www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina (20.12.2006)
Maria Cristina 1, 2, 3,4, 5, 6 ,7
aelita spune:
desiree-nu ma supar,ca doar nu detin eu adevarul absolut.
spun si eu ce stiu despre noile norme.
da,carnita se da de la 6 luni.
si isi ia tot din legume,carne,laptele praf,fructe,cereale,biscuiti..si ce mai e.
sunt prea putine interzise ca sa ne facem probleme ca nu isi iau tot e trebuie din ce ramane .
doar nu are oul existenta vietii![]()
Alina,suntem alaturi de tine ! Ne rugam pt sufletul lui ROBERT !
S.
ylilimic spune:
Buna mamici cu pitici!
Sunt o mamica de ian-feb si va rog sa imi scuzati intrarea fara sa bat la usa
, dar am o intrebare pentru voi: foloseste cineva scaunelul pentru baita la copil? Eu nu sunt asa de convinsa ca se prinde bine in ventuzele din dotare, mai ales pentru ca forma cazii nu e perfect dreapta/plana. In seara asta am folosit si eu unul, l-am primit aseara de la cineva din Germania, insa ventuzele nu s-au prins si bb a fost in pericol tot timpul; noroc cu tati ca l-a tinut de spatar, altfel bb se apleaca in fata sa ajunga la apa si jucarii si exista riscul sa se rastoarne.
Daca aveti experienta si ma puteti lamuri cu acest aspect, v-as ramane recunoscatoare!
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?source=ppsl&instanceid=75663790" target="_blank">colectia de stelute 2 sau www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=311b8bfd46865c52b577a6" target="_blank"> sau "large collection"
Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac -
Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! -
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 , www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2
Teutz spune:
Aka, felicitari pentru dintisor!
Desiree, eu intru rar pe messenger, pentru ca nu prea am timp. Alexia a fost destul de maraita in ultimele zile, pentru ca s-a cam invatat in brate.
Teutz
de
Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
radu.anca spune:
Dia, nici Dani nu mai doarme afara de foarte mult timp. Ei, unde sunt vremurile fericite de ata data cand l dormea si eu ma asezam pe o banca la citit? Nu, acu vrea tobogan, leagan, fantana arteziana, etc. Si pe strada, se uita dupa fiecare masina de parca e prima pe care o vede in viata lui...asa ca de unde somn?
Chris si Aka, felicitari pentru dintishori!
Ylilimic, eu am scaun de baie, care are 4 ventuze, si daca il pui inainte de a da drumul la apa, se prinde foarte bine. Chestia e ca nu poti sa il speli decat pe cap, gat, manute si pentru restul oricum tre sa il scoti de acolo. Al meu e stabil, iar sezutul se roteste, ca sa intorci cupilul cum vrei tu. Dar distractia mare e tot fara el, cand poate sa dea liber din maini si din picioare.
In alta ordine de idei, eu nu mai pot de spate, Dani vrea numai in picioare, incearca singur din 4 labe, se propteste in maini si ridica fundul, da nu are curaj sa desprinda manutele de sol. Da daca il sustin eu, merge prin toata casa. Si in patut mi-e frica sa il mai las singur, ca a inceput manevrele, se ridica in picioare si apoi se muta de pe o latura pe alta, da mai cade...si daca da cu capul de zabrele?
Azi am fost la piscina numai pt plaja, la inot mergem maine. Si cu toata crema solara, s-a bronzat cupilu pe picioare si pe fata, inca o data si ne facem tziganasi de tot, hihihi.
radu.anca spune:
Aaaaaaaaaaa, voiam sa va intreb ceva: ce parere aveti despre hamuri? Mie mi se par utile intr-o oarecare masura, iti mai salveaza spatele, da parca mi-ar fi mila sa il tin asa ca pe un catzelus in lesa. Ce ziceti?

Alexandra Maria 16.11.2006