Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (60)
Raspunsuri - Pagina 23
bamboletta spune:
Am aparut si eu
impostoarea ![]()
Hai ma ca mai sunt fete impostoare pe forum nu numai eu 

ma bucur ca v-au placut pozele cu mamicile si fulguletii din iasi 
cum a zis si Laura a fost frumos la intalnire fulguletii au crescut f mult
Rianna a fost cea mai cuminte,ii place tare mult afara era toata numai un zambet
Antonia a vb cel mai mult certa pe toata lumea ![]()
Laura-si tu acuma ma dai de gol? ![]()
![]()
Antonia inca nu papa nici outz si nici ficatel cred ca vom mai amana 1-2 luni pana cand le vom incerca ![]()
Alexandra-
felicitari pt licenta sotului 
Flore-sa-l folositi cu placere scaunul de masa 
Chris80-bine ati venit in clubul
felicitari pt coltisor 
Adina-f frumoase pozele 
Dia_bi-multa sanatate Biancai 
Ktrinel-Antonia la fel doarme mai bine si mai mult cand ploua
felicitari pt "mama"
mersi de compliment 
Dia-nici Antonia nu mai doarme afara decat f rar nici nu-mi mai aduc aminte de cand
Dayanara-bine ai venit 
Mirona-wow bb 2? 
fug ca m asteapta tati sa iesim la plimbare![]()
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 8
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
aelita spune:
cris-felicitari pt dintisor!
miro- eu una ii incalzesc mancarea in incalzitorul de biberoane,are un buton pt mancare.
acum,ce sa zic,bineinteles ca toate facem greseli,adica sunt mamici care dau una dar nu dau alta..care fac una dar nu fac pe cealalta...Dar daca tot fac o greseala,sa nu le facem pe toate,nu?
daca as sta sa analizez care ar fi mai grava..as zice ca treaba cu mancarea,pt ca este probata stiintific.restul,ne ferim de ele ca o fi,nu o fi rau,dar deocamdata nu e nici o proba stiintifica impotriva microundelor sau a telefoanelor,sunt doar supozitii.
pe cand cu mancarea e treaba clara.
a nu se intelege ca sunt pt cele pe care le consider mai putin grave decat celelealte,pt ca am specificat ca le evit oricum,in necunostinta de cauza
pupici pt Karina!
acum,discutam si noi discutii,daca sustin o cauza la care eu tin,nu inseamna ca cine face invers sa se supere .doar suntem liberi sa facem ce vrem.
Alina,suntem alaturi de tine ! Ne rugam pt sufletul lui ROBERT !
S.
asiza spune:
...aaa...hac...hac...io am dat iama-ntre sticlele de vin...
...ca e ziua lui Cristi maine, da' am serbat si azi...mmmm, ce bun e vinu'...
...
...sa traiti! hai noroc!!!! ![]()
Oana cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
Laura13 spune:
picam de pe pagina!!!!!!!!
unde sunteti????
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!
carla2005 spune:
quote:
Originally posted by Dia1609
lavinia, chiar, intrebare: mai e vreun copil care nu mai doarme deloc afara in carucior???? oana n-a mai dormit in carucior de mai bine de 2 luni
Diade
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna a-7-a
Alexuta nu mai doarme de la 4-5 luni afara! Asa ca se poate...mi se mai intampla sa adoarma in fundulet cand e prea obosita dar daca vreau sa o iau si sa o intind se trezeste!
carla2005
de
Alexandra Maria 16.11.2006www.ringo.com/photos/albums.html?memberId=164309722" target="_blank">Alexuta
carla2005 spune:
Chris felicitari pentru dintisor!
INTREBARE-voi la cate luni incepeti sa puneti copii pe olita?! Asta e intrebare cu iz de tema pentru maine! Puup si merg sa recuperez ca vad ca asti scris!
Eu am sotul in concediu si nu am loc de el la calculator!Puup!
carla2005
de
Alexandra Maria 16.11.2006
www.ringo.com/photos/albums.html?memberId=164309722" target="_blank">Alexuta
adinazot spune:
ASIZA,ce pofta mi-ai facut de vin,acum beau si eu un pahar,singura...si nu e ziua nimanui...beau pt sotul tau La Multi ANi!!!
Am fost la o plimbare lunga cu ratusca mea,de cateva zile incoace nu mai vrea sa doarma peste zi,nici afara nici in casa,niciunde,zau ca nu stiu ce are,si doar e obosita rupta..dar devine de o agitatie greuuuu de suportat,si asteptam seara,ca macar atunci doarme pana dimineata.
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia
carla2005 spune:
Vreau si eu nr. Loredanei! Sau cum as putea sa-i scriu cate ceva despre ce inseamna sa ai parintii divortati! NU DIVORTUL e solutia...parerea mea...sunt atatea lucruri frumoase in viata...insa pentru un copil parintii sunt cei mai importanti! Ea stie mai bine cum stau lucrurile intre ea si sotul ei...nu am cuvinte!
carla2005
de
Alexandra Maria 16.11.2006
www.ringo.com/photos/albums.html?memberId=164309722" target="_blank">Alexuta
Teutz spune:
Auras, e sotul in concediu, dar imi mai da si mie cate o seara libera, ca sa mai forumesc putin.
Felicitari Ancutei pentru ridicatul in picioruse!
Luly, Chris, felicitari pentru dintisori!
Desiree, imi pare rau pentru accidentul sotului tau! Slava domnului ca el nu a patit nimic!
Alexandra, felicitari sotului tau pentru licenta!
Kikineata, Lavinia, felicitari si puiutilor vostri pentru ridicatul in fundulet!
Adina, frumoase pozele, dar si mai frumoase fetele!
Carla, eu voi incepe sa o pun pe Alexia pe olita dupa un an, poate pe la un an si 2-3 luni.
Asiza, Aelita 
A_deju, unde eeeeesti?
Teutz
de
Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
Teutz spune:
Asiza, la multi ani sotului tau!
Sa fie sanatos si la punga foarte gros!
Teutz
de
Alexia Iarina (10.12.2006)