Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (60)
Raspunsuri - Pagina 14
danutz spune:
Neatza!
Aoleo Chris, exact asta nu-ti trebuia acum. Ai mare grija...cu miere de albine sau propolis ai incercat? Multa sanatate!
Ralumat, nici o secunda nu m-am gandit la casele din Pantelimon, stiu cat de prost sunt construite si mai e si faza ca majoritatea nu au acte de proprietate pt terenul de sub ele. Plus ca panza freatica e foarte aproape acolo.Cunoastem aspectele...
Am vrea mai degraba ceva teren in zona Cernica, pe partea cu padurea nu cu lacul, e cam la 8 km de Bucuresti, sa vedem daca gasim ceva convenabil, fiindca si acolo au crescut preturile foarte mult si nu vrem sa facem credit pentru teren, ne pastram 'curati' pentru creditul de consructie!!!![]()
A-dejule, Dianarus, felicitari pentru bebelusii care au revenit la sentimente mai bune fata de lapte. mey, eu cred ca e si din cauza ca a mai scazut un pic temperatura afara!!! Nici Maria-sa Rares nu prea mai servea lapte, incepusem sa ma ingrijorez, dar in ultimele zile baga la greu si azi dimi , dupa ce a dat gata un bibe de 240ml, a mai cerut!!!
Felicitari Octavian de Desiree pentru ridicatul in picioruse...baiat mare deja. Aviz Desiree, sa vezi tu de acum incolo chin!!!
Rares aproape a invatat sa stea in fundulet!!! Zic aproape fiindca mai are momente cand cade fix in nas, dar rare si mai ales cand are chef sa se batzaie! Daca e mai linistit, sta fara probleme minute in sir...Tinand cont ca maica-sa la 7 luni statea lejer in picioare si facea primii pasi ajutata, nu se poate zice ca-mi seamana...dar, stie el mai bine ce face!!!
Tema zilei, daca bebe ne-a afectat relatia ? Pai pot spune ca am inceput sa fim un cuplu abia in momentul in care s-a nascut Rares. Pana atunci aveam doar o relatie, acum suntem un cuplu...E un tata minunat, m-a ajutat si s-a implicat in cresterea lui Rares cu totul! Iar cu mine e tandru si atent si spre deosebire de mine...e caalmmmm!
Dandusa, eu stiu de o endocrinoloaga buna, consulta la Sanador si la Parhon, Corina Neamtu se numeste!
Bambo, cum e cu Humana? L-a acceptat Antonia?
Fetelor din Iasi, neaparat sa ne tineti la curent cu intalneala voastra de azi!
Salutari lui Yagmur din container. Sau la ora asta esti pe teren cu casca-n cap?
Fug la trebi!
Va pup!
Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares
Laura13 spune:
salutari mamici!
pe fuga, dar trebuie sa rasp:
dianarus eu am sfatuit-o de nenumarate ori sa incerce sa se impace cu iulian. sa stea de vorba, sa se linisteasca amandoi, sa isi rezolve problemele, sa ajunga la un compromis. pt mine, divortul nu e o solutie, solutia e sa discutam, sa vedem ce nu merge si sa reparam. i-am propus la un moment dat sa mearga impreuna la consiliere. eu am fost cu sotul meu, anul trecut cand am avut si noi problemele noastre si pe noi ne-a ajutat. nu consider o rusine, pur si simplu, ajusesem intr-un impas si nu ne descurcam singuri. ea este cea care tot o trage cu divortul. nu stiu tot ce e in casa ei, asa ca mai multe nu pot spune.
trimit pm cu nr de tel, dar un pic mai incolo ca ma strigaaaaaaaaaa
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!
m_monique spune:
Laura13 cred ca Loredana percepe divortul ca o modalitate se a sterge cu buretele tot ce s-a intamplat in ultimii ani in viata ei.
dar, din pacate, divorul in cazul in care este si un copil, implica mult mai multe lucruri. nu cred ca ea e pregatita pentru un astfel de "nou inceput".
Cred ca nici sotului ei nu ii este usor. e greu sa incerci sa ajuti o persoana care e intr-o faza depresiva, oricat de bune intentii ai avea.
Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei
Mirona spune:
buna de dimineata,
mi-am trimis sotul la plimbare cu fiica pentru a putea da cu aspiratorul si a face o mancare de fasole verde ... si eu ce fac? Citesc forumul si scriu PM-uri.
-ici celor ce se implica cu Lory - pupici celor ce i-au scris/telefonat/ macar incercat.
Inclin sa-i dau dreptare unei fete ce mi-a scris urmatoarele pe mess:"daca era vorba de bice ... sigur primea inzecit fatza de cate pupicuri a primit acuma."
Eu una o inteleg foarte bine - si eu mai pic in cate o depresie din cand in cand - si vad in jur doar negru si nu vad cale de scapare. Al meu ... numai cand aude de forum incepe cearta - deci din partea lui nu am nici un ajutor de a iesi din impas - asa ca tot singura "ma rezolv". Si stiu cat imi este de greu - dar ceea ce simte acum Loredana e mult mai grav decat ceea ce am simtit eu la cea mai grea depresie. Trebuie s-o ajutam.
Zau fetelor, ea nu e de-a noastra? Nu va mai aduceti aminte de odisee? Cand si o mica
conta ... un mic
si ne stiam iubite. Haideti sa nu o lasam asa. Pana sa accepte fata un ajutor specializat - sa-i fim alaturi si s-o sustinem.
Va multumesc.
fug la bucatarie
Miro
flore26 spune:
CHRIS sanatate multa!
si eu am avut o tentativa de raceala, si tot din cauza apei de la frigider, dar acum sunt ok.

! Pai de/acu poti sa/l insori, fara nici o grija
YAGMUR 
Pentru amandoi, nu facem diferentza.DANDUSA asa...eu pe 21 sunt nasa. Am prioritate? Imi tragi o freza?
Te tin la mine un weekend, all inclusive...nu ca n/as vrea mai mult
, cu toate ca ne lipsesc clipele de demult, enorm. Ne chinuim sa facem mansarda, tocmai pentru a avea si noi viata noastra. Dar cu toate astea ne iubim enorm, ma ajuta ff mult ( calca, spala, face papa, o plimba pe Alessia..., chiar daca doarme doar cateva ore), imi suporta toanele si iesirile mele. Nu cred ca as reusi sa fac nimic fara el. LORYM divortul nu e o solutie, in cazul in care inca va iubiti. Discutati si incercati sa ajungeti la o cale de mijloc. Te pup!

FLORE
ALESSIA LIANE 16-12-2006) LUNA 7
Mirona spune:
hai ca am curatat fasolea si acum am lasat-o sa se spele singura
- adica curge apa de la robinet in castron - pe ea.![]()
Incerc si eu sa raspund la temele zilelor din trecut.
ca nu am facut-o pana acum. Si asta - doar din ce imi aduc aminte:
oua-le le procuram de la un coleg de-l lui Dani care si-a facut o mica ferma cu gaini de casa in afara Timisoarei. Aviz timisorencelor - daca vreti oua de casa - spuneti-mi.
carnea de pui si ficatelul am incercat cu pui de casa - si e FFFF tare si atzos - asa ca incercam sa cumparam din comert - doar sa nu fi fost in prealabil inghetat - deci totul proaspat.
carnea de vitel avem o macelarie in apropiere si suntem mana in mana cu una din vanzatoare - ne spune cand e marfa proaspata, proapata si luam doar atunci.
peste luam din metro - pentru noi pastrav atunci vicerat proaspat - iar pt fata salau file - la fel de proaspat.
Despre atasamentul fata de mama. Karina plange oricand cand o las singura - dar nu plange daca o trimit cu ta-su la plimbare, sau daca o las in parc cu alta mamica cat eu fac un mic comision prin apropiere. E super sociabila(seamaa pe ma-sa
).
Sa va mai pove ceva haios:
fii-mea zambareste la oricine, atat de mult s-a obisnuit sa le zambeasca trecatorilor ca intr-o zi stteam pe o banca si o urmaream ce face. Trece o tanti - ii zambeste - asta incepe: ptiu pe ochii ei de frumoasa .. .etc. la care fii-mea cu gura pana la urechi scotea niste sunete in extaz ... de ti-era mai mare dragul s-o vezi.
Cam asa s-au perindat mai multi pe langa noi. La un moment dat trec doua ... VACI ... pe langa noi si asa discutau cu foc ... ca nu mi-au vazut copila care le zambarea nevoie mare.
Karina le-a zambit de cand le-a vazut venind spre noi si pana au trecut de noi. Ba chiar a si intors capusorul dupa ele, apoi s-a intors dezamagita si se uita la manutele ei, apoi la mine ... apoi iar a intors capul dupa cele doua trecatoare si iar dezamagire in ochii ei, intr-un final s-a resemnat. Doamne ce mila mi-a fost de ea ... imi venea sa fug dupa cele doua dobitoace si sa le rog sa-i zambeasca fetei ... Doamne ce vaci!
Atat s-a obisnuit fii-mea sa zambeasca trecatorilor ... ca unul dacan u o baga in seama ... e jale. Bine - are episoade si ea ... nu e chiar zambarila tot timpul.
Problema la noi e sa o obisnuim sa pape si cu tati, sa adoarma si cu tati ... etc.
P.S. am introdus banana - nu-i prea place ca e prea muci.
am introdus pestele - mama mama ce mai papa - se vede ca e fata lu tati - ca mami si cand ii dadea fetei in gurita se tinea de nas. (pt mine - orice peste PUTE).
hai ca v-am inebunit - fug la fasolea mea - s-o fi spalat deja in trei ape??? 
Miro
dandusa spune:
quote:
Originally posted by Mirona
Inclin sa-i dau dreptare unei fete ce mi-a scris urmatoarele pe mess:"daca era vorba de bice ... sigur primea inzecit fatza de cate pupicuri a primit acuma."
ba sa stii ca eu am vazut contrariul...,toate fetele de ieri incoace,au raspuns,care cum au putut...,cu pupicuri,cu sfaturi,cu imbratisari...,mie mi se par minunate,toate
...,plus ca sint sigura ca ii mai scriu si pe mess,o mai si suna...,fiecare dupa prioritati...da'Lorym,ne citeste?...ma intrebam eu
Mindrete de Crinuta
dandusa spune:
Danutz,
multumesc de informatie...,am sa sun la Sanador,sa vad ce rezolv...
Mindrete de Crinuta
Mirona spune:
quote:
Originally posted by dandusaquote:
Originally posted by Mirona
ba sa stii ca eu am vazut contrariul...,toate fetele de ieri incoace,au raspuns,care cum au putut...,cu pupicuri,cu sfaturi,cu imbratisari...,mie mi se par minunate,toate...,plus ca sint sigura ca ii mai scriu si pe mess,o mai si suna...,fiecare dupa prioritati...
da'Lorym,ne citeste?...ma intrebam eu...,ca pe mess nu prea o vad...
Mindrete de Crinuta
nu stiu daca ne citeste - ultima data cand am vb cu ea zicea ca a avut laptopul stricat - daca l-a reparat ori ba - habar n-am.
dandusel - suntem mult mai multe - decat au aparut pana acum. jos palaria pentru cele care au pus umarul pana acum si mii de

Miro
dandusa spune:
Bebinuta,
am simtit calciiul tau...
si mi-am adus aminte de intrebare...
Nu m-am programat inca sa dau examenul...,sint in Bucuresti si nu stiu cind am sa reusesc sa merg in C-ta...Dar tu?Cind dai,zi sa-ti facem galerie...
Puuupam pe Ada
Mindrete de Crinuta