Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (60)
Raspunsuri - Pagina 15
bamboletta spune:
Neata 
Antonia a dormit de la 22 la 6.30 dim
super
Desiree,M_monique-felicitari pt progrese 

Tema zilei-relatia noatra s-a schimbat f mult dar in mai bine de cum am aflat ca vom fi parinti,dupa ce s-a nascut comoara ne-a fost f greu in primele luni dar ne-a unit si mai mult,ne mai certam si noi,mai divortam dar doar pt moment ![]()
viata intima s-a schimbat nu mai este cum era,el este cam pe locul 2 de cand sunt mamica...totul se invarte in jurul Antoniei
Dandusa-si eu zic sa consulti un alt medic,asta la care ai fost e de 
super pasajul mi-a placut tare mult 

wow ce tare cu view my webcam ![]()
![]()
bravo voua
Danutz-Antonia a papat Humana de cand s-a nascut,am schimbat pe lapte HA dupa ce am facut analiza pt alergii alimentare si ar fi alergica la proteina din laptele de vaca,dar mai rau a fost cu laptele HA asa ca ma revenit inapoi la Humana si e mai bine
Mirona-manca-o-ar mama de ochioasa zambareata ca tare scumpa e 

fug sa pregatesc papa pt printesa ca a facut ochi ![]()
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 8
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
Mirona spune:
Asizaaaaa remember the PITICU pe creier???
ei bine - apa are 30 de grade acum ... si doar iarna o ridica la 32. 
ptiu .... ca bine e sa te scapi de un pitic. 

Miro
bebinuta spune:
quote:
Originally posted by dandusa
Bebinuta,
am simtit calciiul tau...si mi-am adus aminte de intrebare...
Nu m-am programat inca sa dau examenul...,sint in Bucuresti si nu stiu cind am sa reusesc sa merg in C-ta...Dar tu?Cind dai,zi sa-ti facem galerie...Puuupam pe Ada
Mindrete de Crinuta
Ai simtit si prostiile ce le-am mai facut azi la sofat???

Luni mai fac 2 ore si gata cu practica, iar miercuri e ziua cea mare.
Sper sa trec cu bine peste el, ca doar trebuie sa conduc daca ma mut la 10 km de Timisoara.
Pupici si Crinutei si mai cere neaparat o alta opinie in legatura cu presupusa problema a Crinutei. Tinem pumnii.

Bebinuta
de
Ada(30 nov)poze Ada
varsta Ada
dandusa spune:
quote:
Originally posted by bebinuta
Sper sa trec cu bine peste el, ca doar trebuie sa conduc daca ma mut la 10 km de Timisoara.
Pupici si Crinutei si mai cere neaparat o alta opinie in legatura cu presupusa problema a Crinutei. Tinem pumnii.
facem galerie miercuri...
,cind ti-o fi mai greu,sa te gindesti la noi si rezolvam telepatic,intrebarile...,promit sa fiu pe faza cu legislatia deschisa in fata...,ca pe de rost,nu mai stiu nika..., am uitat ce-am invatat...
hai Bebibuta
,hai Bebinuta
...Mindrete de Crinuta
bebinuta spune:
Referitor la tema a te muta sau nu la casa va spun din experienta mea: initial am vrut sa ne luam apartament nou contruit in oras tocmai datorita lucrurilor ce s-au discutat si aici: faptul ca esti in oras, cheltuielile sunt mult mai mici, ne descurcam si cu o masina, nu trebuie sa faci curat in curte, sa repari una alta la casa etc. Pentru ca nu am mai reusit acest lucru, ne-am orientat spre casa noua, la 10 km de TM (dar oricum nu se compara cu 10 km de Bucuresti) si cred ca pentru copil va fi foarte bine mai ales acum cat e mic.
Mai tarziu, va fi intradevar mai greu cu plecatul in oras, dar cred ca ne vom descurca si cu asta. Nici eu nu suport gandacii si alte insecte dar cred ca la casa nu sunt mai multi ca la bloc
.
Abia astept sa ma vad mutata sa va spun mai exact care sunt diferentele, eu fiind crescuta la bloc.
Flore nu uit de poze, dar mai vreau sa amenajez ceva acolo si apoi.
.
Dia Ada a inceput sa aiba deja preferinte pentru anumite persoane. Chiar daca in general e foarte sociabila si rade mai tot timpul, sunt persoane pe care, cand le vede incepe sa planga: persoane care vorbesc mai gros, care au palarii etc, dar destul de rar. PLange dupa mine doar daca ii este foame sau e obosita si plec din camera. In rest o pot lasa cu oricine: sotzul, mama, tata, chiar si cu socrii. Ca si precizare pe toti ii vede cel putin o data pe saptamana.
In picioare nu se ridica, nici in fund singura. Sta in fund foate mult, de fapt vrea numai in fund, dar nu reuseste sa se ridice singura. In patut dupa ce mami o ajuta sa se ridice in fundulet, se prinde de marginea patului si da semne ca s-ar ridica in picioare.
Ea a fost tot timpul mai lenesa, asa ca nu imi fac probleme.
In rest nu ne plac cerealele combinate cu fructe, ce sunt alea?
Eventual simple, da.
Bebinuta
de
Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada
Am editat pentru ca nu am citit bine pe prospectul unor borcanele si am pus o intrebare idioata.
bebinuta spune:
Tema zilei
Relatia noastra a avut multe incercari in ultima vreme, dar se pare ca a ramas solida. Nu mai e ce a fost la inceput de 2 ani si ceva, din momentul accidentului sotzului. De atunci incercam sa ne revenim la normal, dar inca nu am reusit. Pe langa asta stam in casa cu ai mei, dormim cu Ada in camera, nu prea suntem singuri acasa, asa ca va imaginati cam ce inseamna asta.
Eu imi doresc din tot sufletul ca in casa noua sa recuperam timpul pierdut, chiar daca e si Ada. Sper sa reusesc sa ma ocup si de sotzul meu la fel de mult ca si de Ada, ca tare l-am mai neglijat in ultima vreme.
Chiar daca ne iubim copiii foarte mult si tindem sa uitam ca mai avem un "copil" de ingrijit, pentru fericirea noastra ar trebui sa nu uitam ca suntem si femei, nu doar mame.
Bebinuta
de
Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada
bebinuta spune:
quote:
Originally posted by dandusaquote:
Originally posted by bebinuta
facem galerie miercuri...,cind ti-o fi mai greu,sa te gindesti la noi si rezolvam telepatic,intrebarile...,promit sa fiu pe faza cu legislatia deschisa in fata...,ca pe de rost,nu mai stiu nika..., am uitat ce-am invatat...
hai Bebibuta,hai Bebinuta
...
Mindrete de Crinuta
[pup
Cat mai aveti pana plecati?
Bebinuta
de
Ada(30 nov)poze Ada
varsta Ada
saryta spune:
Salutare mamici.
Lorym - sper din tot sufletul sa se rezolve problemele voastre ... pentru Riana si pt. dragosta voastra trebuie sa reusiti.

.
Aku sa va spun despre dragostea in 5 ... voi va plangeti, dar io ce sa mai zic
... am reusit sa le impacam pe toate si capra si varza si lupul ... dar e greu, noi ne intalnim cel mai des ziua cand dorm cele mici si Andra de obicei e la scoala, caci noaptea e cam greu, dar se mai intampla sa fie cuminti alea mici si sa mai facem si noi o baie cu spume cum zice Dandusa eu zic ca daca se vrea se poate.Trebuie sa avem grija si de ei ... ca au fost candva pe locul unu.

Mariana - mamicuta de 3
-ANDRA, SARA si ANTONIA(21.11.2006)
ANTONIA gazuta cea mica
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by desiree
si pentru ca tot veni vorba, as propune si eu o tema a zilei sau a noptii ca la ora asta de obicei se doarme si eu stau pe forum cu inca fo 2 nebune !
CUM S-A SCHIMBAT RELATIA CU PARTENERUL DE VIATA ? ....este aceeasi ca inainte? viata intima s-a schimbat? il neglijati, l-ati pus pe locul 2? sau relatia e mai buna si mai trainica?
eu personal trebuie sa recunosc ca uneori il neglijez, nu ii mai acord atata atentie ca inainte,il mai pun cateodata sa isi calce singur camasile iar uneori sunt atat de obosita ca nu imi doresc decat sa se culce ca sa ma pot culca si eu...cat despre viata intima, daca inainte trageam eu de el acu trage el de mine ! ups, am zis-o !asta e!dar exista intelegere si eu zic ca aste e cel mai important !
Alina,mami de Mihnea-Octavian
pozici Octavian;varsta Octavian;
relatia cu sotul? nu, nu este la fel ca inainte... este mai solida, mai trainica, mai frumoasa, ne simtim amandoi mai impliniti prin faptul ca suntem parinti... si suntem o echipa bine sudata, facem totul impreuna, chiar daca asta inseaman ca ne mai neglijam uneori si avem timp de noi doi mai rar pt ca suntem de cele mai multe ori f obositi ... sotzul lucreaza f mult, pana la 9-10 seara, si sambata, uneori si duminica, si isi mai aduce de lucru si acasa... asa ca in timpul saptamanii mai greu avem timp de noi... dar tot timpul ramas il petrecem toti 3 impreuna: seara dupa baitza si dimineata pana pe la 9-9:30 ca doar atunci pleaca el la servici
despre camasi nu se pune problema, ca nu i le-am calcat niciodata, intodeauna si le-a calcat singur, iar de mancat mananca la servici... oricum si inainte noi gateam numai impreuna, niciodata doar eu ca o gospodina, ca nu-s
se mai intampla uneori sa nu mai am chef sa-i ascult toate problemele de peste zi sau sa fac brainstorming cu el la 12 noaptea
si cu siguranta nu as fi reusit sa-mi cresc copilul echilibrat si fericit (asa cum zic eu ca este Oana) fara el si fara implicarea lui totala
si cu siguranta vom mai face cel putin inca un copil, daca nu doi
Dia
de
Oana (29.11.2006)poze OANA
luna a-7-a

Puuupam pe Ada