Mamici de septembrie-octombrie 2007 (42)
Raspunsuri - Pagina 9
Annisia spune:
Da mai fetelor, e tare delicata treaba cu hainutele astea second hand... Si cum ma stiti mai badaranca din fire, ma gandesc sa nu stric niscaiva prietenii. Numai ca ajung la exasperare cand vad ca nu se prind, mai vere, ca nu vreau nimic de la nimeni. Pai daca vezi ca iti zice omul o data, de doua, de tzispe ori ca sa vedem ca mai e timp, ca nu am unde sa le pun acum, ca o fi si o patii... Cum naiba sa nu realizezi ca ala nu are de gand sa le ia neam indiferent de cat de dragut esti tu si de bunele intentii avute????? Astia vor sa iti tatuezi mare pe frunte - NU VREAU HAINE DE LA COPIII VOSTRI!!!!!! Indiferent cat de fumoase si de bine pastrate sunt... Am si eu posibilitatea sa imi iau singura, tot ce am chef, ce imi place si ce consider ca e necesar.... Fara sa fie pishate si cacate de bebelanii lor...
Bebe Yannis Edmond in evolutie
Annisia spune:
Nana cateodata si eu te invidiez pe tine. As vrea sa vin eu la tine la birou si sa te las pe tine sa zaci cat e ziua de lunga... Ma simt ca o closca pe cuibar. Inainte puteam sa fac orice, acum trebuie sa imi calculez orice miscare in functie de gabarit, de bebe, de barbat maltratat, de Misha, de pisha.... Uneori de asta ma si bag la somn, ca sa treaca perioada asta mai repede si sa revin la viata, ca atata hibernare cauzeza la intelect....
Annisia spune:
Ma uitam aseara cu al meu pe pozele facute prin strainataturi anul trecut. Si-m zicea cu jind - Doamne, cat erai de scheletron.... Adevarul e ca atunci mi se parea ca sunt chiar bine, dar in comparatie cu dimensiunile impozante de acum, mi se pare ca eram mult prea silfida.... In unele ipostaze aratam ca o scandura imbracata frumos... Ce haine, ce vremuri, ce locuri de vis.... Acum stau intre patru pereti si imi sterg transpiratia de pe frunte si de sub clatite... Mai am si oglinzi pe peste tot, ca sa nu imi scape nicio sunca... De, cand mi-am mobilat casa am crezut ca voi ramane vesnic fotomodel.... Yannis, Yannis, Yannis....ce-mi faci tu mie.... Nici nu s-a nascut si eu ii planific o papara...
urmychance spune:
gagici, eu azi si maine mi-am luat liber...mai am 6 zile de concediu si ma mai duc o luna la servici asa ca in fiecare joi-vineri (timp de 3 sapt) o sa stau acasa. Am o stare tare naspa. M-am trezit pe la 6.45 sa ma intalnesc cu un coleg sa ii dau un cadou pt o colega, apoi am venit acasa, cica sa invat ca am examen la master duminica, citesc ceva, nu mai pot de foame, imi fac cartofi prajiti in ceaun si omleta, halesc, transpir toata, imi simt burta grea si ma enervez. Stau asa putin cu gandul ca am ceva drumuri de facut, imi zic:hai sa fac o baie poate imi revin, intre timp asud in continuare, pun de baie, adorm, ma trezesc la un moment dat speriata, imi aduc aminte: apa in cada...fug ca bezmetica, ma lovesc la un san , ajung la baie, acolo abur de nu se mai putea si apa din cada la limita. Ufff, am scapat....si apoi ma culc iar si la un moment dat ma trezesc ca imi baga bb un hei-rup puternic la fofoloanca ...stiti cum sunt aia cu cate un tun de vor sa sparga o usa? asa si bebe al meu,...nu stiu ce are...i-o fi si lui cald...acum, in timp ce citeam ce ati mai scris (asud in continuare), simt cum bebe s-a infasurat pe dinauntru in jurul pelvisului meu...frate, zici ca se joaca cu oasele mele....oare s-a plictisit, credeti ca vrea afara mai devreme? Si acum simt asa ca ma apasa in partea dreapta pe oase. Acum 2 sapt, cand am fost la eco, bb era cu capul in jos. Ramane asa sau isi mai schimba pozitia...? sper sa nu imi faca vreo surpriza....
alice a intrebat: "Voi faceti exercitii din acelea de intarire a musculaturii, aaa, cum ii zice...acolo jos? Ca doctora mea de familie imi spune sa fac zilnic macar 10 minute. " - nu fac, mai faceam inainte de sarcina cand nu aveam ce face, acum mi-e frica sa nu il stimulez pe bb sa iasa mai devreme....
cand zic ca mai am 10 sapt mi se pare putin, dar cand zic ca mai am doua luni jumate pana nasc, ma ia cu calduri...ca si nasterea in sine, bineinteles.
afibebe - felicitari pt bebe si pt licenta...numai succese pe toata linia!
ramonaiani- sa te faci bine!
Eu am racit doar trei zile de Paste si sper sa scap pana la sfarsitul sarcinii.
Annisia - ti-a facut-o Tom Degetel cu salteaua....si noi ziceam ca suntem smekere...dar ce a patit la deget...asta ca sa ma lamuresc pana la capat:)
am vazut ca va streseazaa vezica...eu pana acum , la serviciu, in 8 ore ma duc de max. 2 ori. Si nu am scapat nici o picatura pe chilotei pana acum. Sper sa fie asa pana nasc. Daca nu, nu-i bai...
in afara de Annisisa mai are cineva bagajul facut? Eu ma gandeam sa ma apuc de toate dupa 15 august.Poate chiar la inceput de septembrie. ,,,
cu hainele de alti bebei....eu am sa iau dar nu de la oricine,...si nu orice...o sa iau de la varmea doar ce e nou(copilul ei are un an). Cam atat..daca sunt nishte hainute super de ce nu le-as lua..le fierb bine si asta e...desi, de ex varmea, nu e murdara sau mai stiu eu cum. Am sa cumpar si eu pt bebe, dar totusi sunt cam scumpe si nu ma dau banii afara din casa..
urmychance29baietelul nostru
Annisia spune:
Fata,urmychance, tu pe ce planeta traiesti? Nu esti buna la barfa ca esti depasita de evenimente... Pai mie nu imi scapa nimic din ceea ce faceti voi, bebelinii, sotii, parintii si socrii, nepotii si stranepotii....
Cunosti sprotul acela unde o sleahta de neispraviti alearga dupe o basica de porc pana le ies ochii din cap, apoi beau bere pana le sta ceasul si intarzie acasa, totul pe nervii sotiilor iubitoare? De acolo i se trage, mama lui de hotoman... Ca daca se batea cu bagabontii pentru mine eram multumita si il iertam de toate pacatele. Dar cand stiu ca de o luna e handicapat si va mai sta inca pe atat inutil societatii, de trebe sa fac totul singura, numai de la nenorocitul lui de fotbal cu cine l-a mai inventat, pai ma puca dracii aia mari, mai vere auzi la el....
Annisia spune:
Bai urmy, am uitat de vecini si de colegi de birou... Si pe aia ii monitorizez...
Annisia spune:
Si bebe al meu e cu capul in jos de pe la 5 luni asa... Doamne fereste sa-mi faca figura! Deci eu cezariana nu fac. Sa stea acolo, in piz-bip masii, si sa-i fie invatatura de minte altadata sa nu se mai intoarca el de capul lui asa....
Annisia spune:
Gata pauza, ca vorbesc singura... Pai eu scriu cate patru mesaje si voi abia postati unul amarat... La alte fete zboara capitolele de zici ca altceva nu mai fac pe pamantul asta. Cum naiba din 144 de creiere gravide si dublu maini la tastat, numai 10 asa isi dau silinta????
aeperju spune:
quote:
Originally posted by NanaMotoc
Emma, cand am fost acasa in Ro, aproape zilnic m-am vazut cu finutza mea care peste cateva zile implineste 1 anisor. Trebuie sa-ti spun ca avea momente in care era dragalasa, numai buna de giugiulit, dar cand obosea si o apuca, ma uitam la maica-sa care avea atata rabdare cu ea si mereu ma gandeam ca eu nu cred ca voi fi in stare. Sper doar sa ma ajute bunul DD si sa ma inzestreze cu rabdarea necesara atunci, ca altfel e jale.
Annisia, pe unde bantui? Hai la apel, lasa somnul!
Nana, 29+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Asa si baietelul prietenilor mei. E simpatic foc, dragut, mai sa-l mananci.dar cand incepe sa se enerveze ca nu i-ai facut pe plac incepe sa zbiere si sa urle vai vai. Parintii lui vad ca nu prea mai au rabdare s-au cam saturat de mofturile lui si-l mai si altoiec cu cate o palma. E jale cu el, e super agitat.
Emma
urmychance spune:
quote:
Originally posted by Annisia
Fata,urmychance, tu pe ce planeta traiesti? Nu esti buna la barfa ca esti depasita de evenimente... Pai mie nu imi scapa nimic din ceea ce faceti voi, bebelinii, sotii, parintii si socrii, nepotii si stranepotii....
Cunosti sprotul acela unde o sleahta de neispraviti alearga dupe o basica de porc pana le ies ochii din cap, apoi beau bere pana le sta ceasul si intarzie acasa, totul pe nervii sotiilor iubitoare? De acolo i se trage, mama lui de hotoman... Ca daca se batea cu bagabontii pentru mine eram multumita si il iertam de toate pacatele. Dar cand stiu ca de o luna e handicapat si va mai sta inca pe atat inutil societatii, de trebe sa fac totul singura, numai de la nenorocitul lui de fotbal cu cine l-a mai inventat, pai ma puca dracii aia mari, mai vere auzi la el....
draga Annisia:) iertare...dar stii ca m-am apucat mai tarziu de voi...daca vrei sa stii, eu initial intelesesem ca are o mana cu probleme, nicidecum un dejetzel...ei, lasa, daca e baiatul sportiv, inseamna ca e sanatos....
voi faceti curat in casa? Eu ar cam tb sa mai aspir, dar mi-e oarecum greu cu aspiratorul....adica cu aplecatul e cam naspa...
pe dansa o mai vedeti? cum o aranjati si cum o sa va pregatiti pt momentul nasterii....eu, cand ma duc la epilat, pe picioare, ma chinui rau de tot, nici nu imi smulge tot parul ca transpir, si imi jupoaie pielea ...de ex, acum am cicatrici de vreo luna de zile..imi smulg straturi de piele in loc de par...acum, ce-i drept si eu am pielea mai sensibila....
de fumat, fumeaza cineva pe aici..eu am pofta ...sudate le-as trage...
urmychance29baietelul nostru