Mamici de septembrie-octombrie 2007 (42)
Raspunsuri - Pagina 8
Happiness_4_us spune:
Roxule, lasa ca nu ai de ce sa te panichezi, o sa le faci tu pe toate pana apare bb. Sunt sigura de asta. Numai ca dupa ce a fost haos la servici, abia ai "scapat" de ei, vb vine ca doar ii ajuti in continuare, dupa ce o sa reusesti sa te odihnesti putin, o sa te apuce febra cumparaturilor si pregatirilor . Tu stai linistita si ptr ca stii de la Alex ce presupune asta si ptr ca ai cele necesare de la Alex, ma refer la patut si altele. Sunt convinsa ca atunci cand erai gravidutza cu Alex, erai si tu la fel ca noi. Nu mai aveai rabdare si cumparai de toate numai sa fie, sa nu-ti lipseasca. Cat despre nascut prima, eu sincer abia astept, ca o sa ne povestesti si noua ce si cum, informatii proaspete. Sigur la tine va fi mult mai usor ptr ca esti la a doua sarcina si contractii si travaliu sunt mai scurte decat la noi.. Pupici.
Annisia, nu te mai stresa cu zugravii ca sigur o sa se apuce de treaba si or sa termine la timp. Dar tu esti agitata ca mine si pana nu iese ca tine nu ai liniste si pace. Cunoastem, cunoastem.
Nana, 29+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Happiness_4_us spune:
E hehe, Annisia, pai tu probleme din astea iti faci?
Dar eu ca voi naste aici la draq in praznic cu moasa care va fi de garda, ca de, asa e procedura. Moasa mea personala, ca sa zic asa, ca ma urmareste una de la "stat" si mai am una in particuler, o prietena de familie, a zis ca o sunam la orice ora si femeia apare la spital sa ma ajute. Treaba e ca eu vreau epidurala si ea a facut niste ochi cat cepele, zice: esti sigura ca asta vrei? nu o sa fie nevoie, las-o-ncolo, ca o sa te ajut eu, de parca ea imi ia durerile. Eu am zis ca macar la prima nastere sa nu fie ca dreaq, ca sa mai am chef sa mai fac un copil 2 pe urma. A zis in cele din urma ok, desi u mi s-a parut f convinsa si mi-e frica sa nu-mi faca vreo surpriza. Daca face vreo figura, nasc eu cum oi naste, dar pe urma a dat de naiba. Nici mie nu mi-e frica de nastere, cel putin asa cred acum, la momentul asta, poate ca atunci, la momentul T0 o sa nu mai vreau s anasc. Vom vedea. Cert este ca nu mai am cum sa dau inapoi. Cu Dumnezeu inainte! Yuhuuuuuuuuuu!!!!!!!
Asa ca nu te mai gandi. Sa vezi ce o sa te mai mobilizezi tu atunci. Sunt sigura de asta.
Nana, 29+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Annisia spune:
Bai, de mobilizat va trebui sa o fac... Si daca o sa uit ceva, in primele ore nu-mi trebuie decat gaura la mine, pe care nu am cum sa o uit... Il trimit pe al meu acasa sa ia totul si se rezolva. Dar in fiecare seara ma uit in bagaj sa vaz daca mai trebe ceva... Cred ca o sa ajung la spital cu un camion sau tir. Deja am trei genti si nu-mi ajung... Va trebui sa le mut in altceva sau sa imi iau stricyul necesar si restul sa imi aduca al meu pe parcurs...
Bebe Yannis Edmond in evolutie
Annisia spune:
Fetelor, voi cum va impacati cu ideea de a lua haine de la alti bebei? La mine se tot ofera tipesele mele, dar eu sunt cam reticenta. Hai una e sa le dai de la fratele mai mare, cum e Alexandra pentru Andrei (ai Roxanei). Dar alta e sa le iei de la straini oricat de apropiati ar fi, de fitosi, curati etc... Eu tot zic da, da, da si cand vor sa mi le aduca o dau in diverse. Pai nu am facut asa si cu caruciorul, de a trebuit sa ma duc sa-mi cumpar urgentisimo unul nou, ca sa nu ma mai pomenesc cu vecina la usa...
Annisia spune:
Hey, ati fugitara cu toatele? Atunci eu ma bag la somn, ca sa nu pierd timpul. Pai sa stau asa fara lipsa de activitate? Oricum, vine al meu si ma ia de noua... Plus ca trebuie sa ma duc cu Misha la veter, dar mai tarliu pe racorica...
Happiness_4_us spune:
Annisia, eu nu am nici un bagaj de spital pregatit. Unu la mana ptr ca nu stiu daca aici se practica asa ceva si am tot amanat sa intreb moasa, asta de uituca, si 2 la mana ptr ca am zis ca si daca o trebui incropesc eu atunci repede ceva si daca mai e nevoie se duce al meu sot si aduce.
Cat despre lucrurile de la alti reclama - reclama mascata , si eu sunt reticenta. Nora proprietarului firmei la care lucrez, s-a oferit sa-mi dea un patutz nou noutz pe care l-a primit cadou cand era insarcinata, mi-a si zis ca e alb, si mi-a mai zis ca orice am nevoie sa nu ezit sa-i cer. Doamne fereste! Astia asa sunt ei prietenosi.
Apoi, seful meu care este si directorul de vanzari internationale, este f bun prieten de familie cu noi, si ptr ca noi nu avem rude aici, s-a oferit sa fie el bunicul lui Razvan, asa incat atunci cand avem nevoie sa putem lasa copilul in liniste la ei acasa, ca vor avea ei grija de el, plus ca vrea sa ne dea lucruri de la fii-su care acum are 14 ani, si pe care le-a pastrat in stare f buna. Omul nu a insistat, a zis ca intelege daca nu le vrem, ca e normal, ca si ei la primul copil au avut pretentia sa cumpere totul nou, dar ca el s-a oferit.
Si tot asa.
Asa ca, am refuzat diplomat pe toata lumea, vom cumpara noi totul nou-noutz pentru Razvanel si am rezolvat problema.
Pai nu?
Nana, 29+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
toma_lly spune:
eu n-am fugitara
sunt aci, pe baricade, adica la serviciu
eu nu stiu ce sa-ti zic cu hainele de la altii ca la mine nu s-a oferit nimeni cu nimic
Tomitza 30+ Natalia Ioana
Poze cu mine gravidutza
Lucruri pt Natty
Nunta-11 iunie 2005
Happiness_4_us spune:
Moama, Annisio, daca nu bagi la somn in tine, de n-am vazut!
Ma cam roade invidia la faza asta!
Vreau si euuuuuuuuuu!!!!!!!
Pana una alta ma multumesc cu ce am, adica un job unde stau lejer pe net, ca daca nici asta nu puteam, eram turbata acum. Brrrrrr.
Nana, 29+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Happiness_4_us spune:
Tomitza, mai bine ca nu s-a oferit nimeni ca este tare delicat. Nu stii cum sa multumesti omului ca s-a gandit la tine si vrea sa-ti oefere ceva, dar in acelasi timp sa il si refuzi diplomatic, astfel incat sa nu interpreteze ca esti al draq si sa nu il faci sa se simta prost! Mai ales daca este o persoana draga tie si la care tii, asa cum e Kristjan, seful meu.
Nana, 29+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Annisia spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
Annisia, asa da cu cateii, ma gandeam nu numai la Yannis, dar si la tine. Uite al meu ma innebunea sa ii iau Alexandrei catel acum, si i-am zis ca asta ar insemna sa trec de la un copil direct la 3 si eu nu fac fata.
Roxana, si daca ai un catel si daca ai trei e acelasi lucru. Oricum trebuie ingrijiti, plimbati, avut grija si luati in calcul cand pleci undeva. Eu de cand ma stiu am o tona de animale. Am mai spus de n-spe ori ca pana prin martie aveam in casa si doua persane, inca doi caini... Acum am ramas cu broastele testoase, pasarile si catelul mic, mic... Bine si Misha care e in trcere pe aici... Plus ca ba e catelusa mamei la mine, ba bazaie Bogdan dupa Brisa si o mai aduc aici... Deci in permanenta am doi catei.... Dar, de cand va veni Yannis, gata cu zoo! De fapt, cum termin cu zugraveala ii repartizez care pe unde, ca vreu sa fie totul proaspat si dezinfectat... Va ramane Happy, de care doctorul mi-a spus ca nu e problema, deoarece nu lasa par si e foarte mic. Si maimuta mare si paroasa, achizitioanta cu multi ani in urma, de care avem nevoie ca de aer... Sa-l pupe mama pe el!!!!