Mamici de septembrie-octombrie 2007 (42)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Afibebe FELICITARI!!!!

Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Annisia,cum se comporta Happy crezi ca el stie ca e cineva la tine in burtica?Eu am un canis pitic pe nume Toto si vine tot timpul langa burtica mea si da cu labutza parca ar vrea sa dea ceva la o parte.Iar bebe Vladutz cand aude lataratul lui da din picioruse.Crezi ca se sperie,sau comunica ei?

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Offf Roxana! Eu tot sper ca Andrusca al meu va fi cumintel. Ca, de exemplu copiii nasilor sunt tare cuminti si-mi sunt tare dragi.Om vedea!

Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

pe flux tv este o emisiune f interesanta: se discuta despre carnatii de peshkoi...vai mama...si e una tare urat imbracata...are o bluza in dungi - alb cu negru si pe deasupra o bluza crosetata galbena...si mai are si parul rosu...

mie mi-e destul de greu sa stau si pe scaun la pc ca ii deranjeaza pe bb....

urmychance29baietelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gema spune:

Mare dreptate ai tu Anissia, suntem tare puturoase unele din noi si ne multumim sa citim doar ce scrieti voi.....harnicutele si sa invatam din povestile voastre. EGOISM recunosc.
Eu de ex. intru de sute de ori /zi sa vad ce mai scrieti si rar postez cate un mesaj dar nu din lipsa de timp sau de lene ci pur si simplu pentru ca am intrat mai tarziu si parca sunt cumva mai straina. Nu mai zic ca eu nici nu sunt din Buc. si voi tot vb. pe aici de magazine iar eu habar nu am.
De ex. am citit mesajul tau ref. la pozele cand erai slabuta si tare curioasa sunt sa vad si eu diferenta.......dar ma gandeam ca imi tragi o injuratura de nu ma vad si atunci am asteptat poate zice altcineva.
Dar uite ca am facut-oooooooooo, arata-ne si noua pozele cu tine " silfida" pentru ca burtica o stim si este mareeeeeeeee si frumoasaaaaaaaaa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Mai fetelor ce va apuca cu nasterea? Eu incerc sa ma incurajez ca mai am pana atunci dar voi numai despre asta discutati?Referitor la lucrusoare primite de la alti bebei(parerea mea) macar primele luni sa folositi lucruri noi, spalate, calcate. Si daca se insista si vi se aduc acasa si nu le vreti multumiti si voi frumos si le pasati mai departe ca exista si oameni saraci care ar fi fericiti sa le aibe. Asta daca nu puteti sa le spuneti in fata ca nu le vreti.Eu de la fetita mare nu am pastrat decat f putine lucruri si alea ca amintire asa(de la botez, cateva rochite, paturica preferata ) si ma uitam la ele zilele trecute ca sigur nu le-as mai folosi acum, deh sunt si cam vechi de acum 9 ani. ORicum nu aveti ce face cu prea multe lucruri ca bebeii cresc repede si au nevoie de altele mai mari, si mai bine mai putine haine si de calitate decat multe si proaste care se strica repede se lasa de la prima spalare.Myral30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Ce motorase la degete mai aveti, abia reusesc sa citesc din urma, ce sa mai vorbesc de raspuns...
Dar uite, azi am fugit mai devreme de la serviciu si ma chinui sa recuperez... Aaaaa, si maine e ULTIMA zi de munca ! Yupiiiiiii ! Gabriela, parca si la tine e la fel, sau aiurez eu ? Nana, imi pare rau pentru tine ca tre' sa-l duci in fiecare zi pe Razvanel la serviciu ... Uite asa il pui la munca de mic
afibebe , felicitari pentru BB si pentru licenta ! Uitati fetelor cate poate face o graviduta: sa creasca acolo in burtica un BB si sa aiba si succes in cariera ... Sa mai zica cineva ca femeile nu sunt puternice
urmy , mult succes si tie la invatat ! In privinta intrebarii tale cu aranjatul ce sa-ti zic, eu am ramas fara cosmeticiana de cateva luni si folosesc epilatorul pt picioare , iar in zonele care acum au devenit crepusculare ... hmmm, va trebui sa folosesc lama, desi nu ma incanta deloc perspectiva. Oricum acum cu siguranta nu as suporta ceara si mi-ar fi si frica sa incerc asa ceva, sa nu declansez ceva contractii sau mai stiu eu ce.
Annisia , nu mai fii suparata pe fete ca n-au sporul tau, unele mai merg si la serviciu si mai tre' sa si munceasca pe acolo, n-au timp de DC, indiferent cat de tare ar dori... Lasa ca recuperam noi, uite, mai sunt fete care in curand vor intra in concediu, cred ca atunci se vor schimba lucrurile. Acu' vad ca te-ai razgandit cu nascutul, esti in faza ca nu mai vrei ...
Roxana , hai ca anunta astia la TV ca de maine o sa fie frumos la mare. Cat mai stati acolo ?

Va pup pe toate !

Luy 31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Ehe pana scriu eu mesajul mai apar vreo 4, dar la mine e de vina pozitia la laptop si tastatul cu o mana, a si cateodata mai uit si ce vroiam sa scriu,deh creier de gravida.Pe dansa o mai vad doar in oglinda, iar de epilat ma descurc cu epilatorul ca si asa nu aveam prea mult par, iar acum si mai putin. Cu pregatirea ei pt nastere e alta treaba dar mai avem timp, nu?Myral30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Am umblat lelea pana acum (dar nu la cumparaturi ). Am fost pe la 2 banci sa imi rezolv niste probleme, m-am oprit sa si halesc ceva si dupa aia m-am dus sa ma uit la reprezentanta Stonefly de pe Mosilor de niste sandale pt husband. Nu prea mi-a placut ce am vazut acolo si sigur nici lui nu ii plac, asa ca o sa mai caut in Mall ca au si pe acolo incaltaminte Stonefly.
Alice, exercitii de alea eu nu fac pt ca imi provoaca alte senzatii , iar de la sot nu mai primesc nimic, asa ca nu are rost sa imi fac rau singura.
Afibebe, felicitari pentru licenta si pt bb grasunel.
Mandarinutza, mai e Trattoria Il Calcio care are terasa si e buna si pizza. Alte propuneri?
Bee, tu pe unde stai? Eu sunt motorizata si poate ne 'cuplam' cand mergem la intalnire.
Tomitza, du-te la dr daca simti ca ceva nu e bine. Si bb al meu loveste jos de tot de ieri si tare mi-e teama sa nu se fi intors iar cu capul in sus si sa imi faca mie probleme la nastere. Ultima data cand am fost la eco statea cu capul in jos, bine mersi. Dar cred ca l-a zapacit si pe el caldurica.
Noi nu am primit pana acum lucruri de la altii. Le-am tot zis de la inceputul sarcinii ca o sa ne luam ce ne trebuie noi, bla, bla si se pare ca au inteles ceva, ceva. Mie mi-e de altceva: ca dupa ce nasc, or sa inceapa babele de pe scara: nu fa aia ca nu e bine asa, de ce nu faci asa. Sa vezi atunci ce show le fac, de nu le mai trebuie sa se bage in seama aiurea.

Sim 31+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Pe dansa si eu tot in oglinda o mai vad, dar asta e. De epilat, pe acolo ma epilez cu ceara pt ca nu am probleme cu durerea. Pe picioare folosesc epilatorul de multi ani.

Sim 31+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput