Mamici de septembrie-octombrie 2007 (42)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

quote:
Originally posted by danuta36

Nana sa stii ca daca mi se da la bere,am baut de aia cu alcool,fara alcool parca nu e asa buna.Bine,n-am facut exces,si cand era f. cald.Nici al meu nu bea,dar ii mai zic eu:hai nu te duci sa-ti iei o bere?

Danielle cum adica nu pari de 21 de ani?Mi-e imi pari ca un copil cu alt copil in burtica..

Tomitza chiar sunt curioasa si eu ce 'tarife' aveti voi acolo.Aici oricum sunt mai mici;mi-a zis o tipa care a nascut normal,anul trecut in septembrie, ca i-a dat 100 euro la dr.

Dana +26s

ce m-ai facut sa rad... multumesc de compliment.dar multi multi... nu cred ca am 21 ani...

danielle 28+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

teo draguta.o sa fie soramea cu mine cand nasc si poate maicamea,nu sunt sigura.dar nici nu stii cat ma bucur ca sunt singura si la domnul meu sot i-am zis:daca vrei sa mori strangulat...treaba ta,poti sa vii sa asisti la venirea pe lume al copilului tau numai atunci o sa ma pot razbuna cum trebe pe el...

danielle 28+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gema spune:

Interesant subiectul cu tarifele la Dr.
Eu m-am interesat la tipe care au nascut la Elias si cica in jur de 500 lei - Dr. la nastere normala, 150-200 neonatolog pe care cica este bine sa ii dai in reprize (ma mai gandesc daca voi face asa) asistente 5-10 lei.
Am auzit si de preturi mult mai mari dar sincer mi se pare exagerat de aceea nici nu le mai pomenesc.

Aha .........la fel este si pe la Polizu.

Asteptam si alte pareri.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Gema, mai ai rezident, anestezist (daca e cazul), moase. Iar cu Tutu stii ca nu se aplica aceeasi regula ca in cazul celorlalti dr.

Sim 31+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada28 spune:

Fetelor eu de doua zile incerc niste dureri in oasele bazinului (intelegeti voi). O fi grav? Contractii am si eu dar putine intr-o zi si nu dureroase.Ce ziceti de la ce or fi durerile?
Am vazut ca si voi aveti probleme cu picioare umflate si lipsa de somn noaptea.
Mai e putin tre sa rezistam pentru puii nostrii.
La mare azi e racoare
Va pupa

+29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by moldoveanca

Inca ceva sa va intreb si plec la plimbare cu al meu catel .Ceaiul de chimen si anason se bea innainte sa nastem sau dupa?

teo

Fiind pentru lactatie, banuiesc ca se beau numai dupa nastere.
Eu asa o sa beau.
Vezi ca la Humana este un ceai Still tee, care contine si fenicul si este pentru lactatie dar si ptr colici ptr bebelus. Adica il bea mami si pe langa ca stimuleaza lactatia, este bun si la bebe ca e anticolici. Eu mi-am conadat pe bebelusul tau , dar am vazut pe urma ca se gaseste si in farmaciile SensiBlue.

Nana, 29+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Buna si de la noi,

Ati muncit ceva zilele astea, eu nu am mai intrat am venit tare obosita de la BAC, cand ajungeam acasa mancam si dormeam, o sa recuperez din urma sper azi sau maine.

Mandarinuta scuze ca nu ti-am raspuns dar abia acum am citit ce m-ai intrebat cu 3 zile. Da, eu am luat caruciorul de la magazinul Auchan, dar nu din hipermarchet.Iti explic unde este magazinul in Auchan, eu intru dinspre Peny( parca asa se numeste)cum ai intrat in magazin nu te duci in fata spre hipermarket faci pe primul culoar stanga, pe partea dreapta este un magazin cu hainute pt copii, iar 2 magazine mai incolo pe stanga este un mag cu carucioare, patuturi, etc. Eu de acolo l-am luat.Au marfa destul de buna, multa din ea adusa din afara. Asa a fost si carutul pe care l-am luat, era singurul model(babideal).Magazinul se numeste Visak Impex.
Eu am luat aseara si patutul de la ei, este marca brevi, este din acela pliabil,albastru cu gri, alb si potocaliu, are masa de infasat, doua buzunare pe o parte, iar pe cealalta fermuar pt a putea iesi bebe cand o fi mai mare.Daca intri in magazin este primul patut expus, dar alte culori( ceva cu albastru si rosu),a costat 3,9mil.
O sa pun si poze cu patutul si carutul,mai tarziu sau maine.
Sper ca nu e prea tarziu pt raspunsul meu.

Gata ma apuc sa citesc din urma si mai revin.

cecilia,31+Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

am o prietena care a nascut la Polizu acum o luna si a dat 200E la dr cu epidurala, 2mil la anestezist cate 1 mil la moasa si neonatolog si multi de 50 si 100 in rest, daca mai are cineva informatii eu tot la Polizu o sa nasc

poze
31+ Miruna

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Mada28

Am vazut ca si voi aveti probleme cu picioare umflate si lipsa de somn noaptea.

+29

Mada
, mie pentru picioare umflate mi-a zis Anuska, moasa privata, sa maninc pepene si struguri si sa stii ca intr-adevar au efect.
La birou mi-am luat un suport special de tinut picioarele pe el, astfel incat sa fie mai sus, si acum sunt tare multumita.

Nana, 29+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Annisia, mami de bebe Yannis Edmond, pe unde bantui?

Nana, 29+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!

Mergi la inceput