Mamici de septembrie-octombrie 2007 (42)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gema spune:

Nu-mi vine chip sa iau camasi si chiloti "moartea pasiunii" cand le vad ce lalai si uratele sunt. Eu de obicei port pijamale iar vara costumase micute de noapte.
Credeam ca doar mie mi se par urate dar vad ca este generala problema. Offfffffff babutele de noi.
Si apropos fetelor care ati mai nascut.........chiar asa ca stricam camasile? chiar asa rau "pica"??????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by moldoveanca

Nana sa ma anunti si pe mine care e treaba cu zmeura,da?Te rog mult,eu chiar cred in chestii de astea

teo

Da, da, clar te anunt!
Eu mi-am luat de acasa tot felul de ceaiuri pentru perioada de inainte si dupa nastere.
Verific ceaiul si te anunt!

Nana, 29+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

apropo de camasi
eu am gasit unele in Sir la 280 mii super haioase cu personaje din desene care au in dreptul sanilor niste pliuri cu niste taieturi special pt alaptat, le-am vazut si in careffour da erau 400

poze
31+ Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

quote:
Originally posted by moldoveanca

Dani,nu mai accepta conturi noi pt ca oricum se inchide.Poate reusesc eu pana la urma sa vezi si tu burtica de baietel mumos
Care iti mai e dpn-ul?Mie mi-a spus data trecuta 23 sept dar o sa vedem.Acum fac galerie pt surioara mea care naste in Londra si a intrat in sapt 41 si bebe se lasa asteptat

teo

galerie ptr. sora ta.sper sa nasca usor.

astept pozele sa te vad
dpn-ul meu a ramas 24 sept.dar nu cred ca o sa duc pana la capat.multe fete au nascut mai repede cu o sapt. doua.
purtatoare de fetite,ma refer.

danielle 28+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

quote:
Originally posted by gema

Nu-mi vine chip sa iau camasi si chiloti "moartea pasiunii" cand le vad ce lalai si uratele sunt. Eu de obicei port pijamale iar vara costumase micute de noapte.
Credeam ca doar mie mi se par urate dar vad ca este generala problema. Offfffffff babutele de noi.
Si apropos fetelor care ati mai nascut.........chiar asa ca stricam camasile? chiar asa rau "pica"??????

eu n-am stricat camasile (doua bucati) la prima nastere.Le am si acum in dulap,tot pe alea le iau cu mine.Numai aveti grija sa nu fie foarte lungi,maxim pe genunchi,ca va incurca.Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
si bb din burtica blogul meu

Mergi la inceput

Gema, si pe mine ma dispera chilotii d egenul ala. Nu am mai purtat de ani buni insa mi-am luat. Mi-am luat de la Pompea, ca sa imi indulcesc amareala, sunt din aia antistres si se intind. Sper sa-i si pot purta. Nu mai conteaza ca sunt de aruncat dupa. Daca nu or sa ma faca sa ma simt ca naiba, dupa ce ca o sa arat ca o balena esuata pe mal, e bine atunci.
Camasa de noapte eu am doar una, luata de aici, insa nu imi fac probleme ca aici nu se sta in spital decat 1 zi, la genul, daca nasti dimineata si esti ok si tu si bebe, seara pleci acasa. Sau ce, credeai ca esti in statiune? E he he mamaie!!!!!

Nana, 29+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Multumesc,am sa-i tarnsmit ca noi ii facem galerie aici.Mi-e mila de ea ca e singurica cu sotul dar asa ai sa fii si tu si cu siguranta o sa descurcati

teo

Mergi la inceput

Moldoveanca, nastere usoara surioarei!

Nana, 29+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Inca ceva sa va intreb si plec la plimbare cu al meu catel .Ceaiul de chimen si anason se bea innainte sa nastem sau dupa?

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Nana sa stii ca daca mi se da la bere,am baut de aia cu alcool,fara alcool parca nu e asa buna.Bine,n-am facut exces,si cand era f. cald.Nici al meu nu bea,dar ii mai zic eu:hai nu te duci sa-ti iei o bere?

Danielle cum adica nu pari de 21 de ani?Mi-e imi pari ca un copil cu alt copil in burtica..

Tomitza chiar sunt curioasa si eu ce 'tarife' aveti voi acolo.Aici oricum sunt mai mici;mi-a zis o tipa care a nascut normal,anul trecut in septembrie, ca i-a dat 100 euro la dr.

Dana +26s

Mergi la inceput