Mamici de septembrie-octombrie 2007 (42)
Raspunsuri - Pagina 25

danielle02 spune:
quote:
Originally posted by moldoveanca
Pai Dani nu prea stiu cum.Ai tu rabdare sa-mi explici?
teo
ti-am dat PM
danielle

http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici

danuta36 spune:
Gabriela imi pare rau ca nu te simti bine,am vazut ca n-ai mai scris.Dar de la ce,asa dintr-odata?Sper sa-ti revii cat mai repede
Nana,mi-e imi place cafeaua,dar pt. ca mi-a fost frica sa nu-mi creasca tensiunea,am optat pt. cea decofeinizata.Si eu beau zilnic una mica dimineata,dar si pt. efectul anti-constipatie..Stiu ca nu prea e indicat sa bei,caci iti 'mananca' calciul si fierul din organism,dar daca nu ma pot abtine...
Dana +26s

toma_lly spune:
n-o iau, n-o iau...e prea draguta
mai am una alba cu trandafirasi bleu si halat la fel (tot de pe la BIG)
Tomitza 30+
Natalia Ioana
Poze cu mine gravidutza
Lucruri pt Natty
Nunta-11 iunie 2005

Happiness_4_us spune:
Sarumana mult de raspunsuri , burtici. M-am linistit. Deci merge o cafelutza slaba. Tensiunea o am mica, cateodata 8 si 9, alteori maxim 10, deci e ok, mi-a zis is moasa ca am tensiunea f buna.
Nana,

In asteptarea lui

Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

alehiam spune:
Nana se pune probleme la baut cafea daca depasesti 4-5 cani pe zi... asa ca poti bea linistita daca ai tensiunea ok. oricum sa o bei cu lapte, ca asa nu iti papa calciul cafeina
Mad

Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by moldoveanca
Nana,tu spuneai de ceaiul de zmeura.Dar cica cel de frunze de zmeura e bun,nu cel de fructe.Acum problema e ca nu gasesc din frunze.Stie cineva de unde as putea cumpara?
teo
aaa, daaaaaa???? Uite ca nu mai retin daca fructe sau frunze. Eu mi-am luat de acasa dar de capiata nu am sesizat de care. O sa vad diseara daca e de fructe sau frunze. Dar parca vad ca e de fructe. Offffff.
Nana,

In asteptarea lui

Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by danuta36
Gabriela imi pare rau ca nu te simti bine,am vazut ca n-ai mai scris.Dar de la ce,asa dintr-odata?Sper sa-ti revii cat mai repede
Nana,mi-e imi place cafeaua,dar pt. ca mi-a fost frica sa nu-mi creasca tensiunea,am optat pt. cea decofeinizata.Si eu beau zilnic una mica dimineata,dar si pt. efectul anti-constipatie..Stiu ca nu prea e indicat sa bei,caci iti 'mananca' calciul si fierul din organism,dar daca nu ma pot abtine...
Dana+26s
Aoilica, si fierul????????
Pai nu mai beau, clar. Dupa ce ca n-am si iau supliment mi-l maninca?
Groaznic.

Merci ca m-ai luminat.
Referitor la decofeinizata, sa stii ca e mult mai nociva decat cea normala, spun ei ptr ca e super tratata sa o decofeinizeze. La fel si berea fara alcool. Chiar am vazut un documentar pe Discovery la canadieni. Deci beti cafea si bere normala ca sunt mult mai "sanatoase"!
Nana,

In asteptarea lui

Nunta noastra de vis!

Happiness_4_us spune:
Urmychance, am actualizat linkul cu pozele.
Enjoy!
Nana,

In asteptarea lui

Nunta noastra de vis!

moldoveanca spune:
Dani,nu mai accepta conturi noi pt ca oricum se inchide.Poate reusesc eu pana la urma sa vezi si tu burtica de baietel mumos
Care iti mai e dpn-ul?Mie mi-a spus data trecuta 23 sept dar o sa vedem.Acum fac galerie pt surioara mea care naste in Londra si a intrat in sapt 41 si bebe se lasa asteptat
teo

moldoveanca spune:
Nana sa ma anunti si pe mine care e treaba cu zmeura,da?Te rog mult,eu chiar cred in chestii de astea
teo