Mamici de septembrie-octombrie 2007 (42)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Nana, cred ca am fost surori gemene intr-o viata anterioara. Si ieri cand ma chemai la apel, eu scriam de zor. Acum recuperam din urma ca tare imi place cand scrieti mult si vaz capitolul cum se duce si vin altele si altele...

Bebe Yannis Edmond in evolutie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Anissia vezi ca la magazinul de la piata aveau papucei super faini pentru bebei , am fost eu aseara

poze
31+ Miruna

Mergi la inceput

Da prisi, am vazut ca tot aduc marfa de bebelasi. Le-am vazut si reclama aici pe site. E vorba de firma Kiaby sau cum s-o scrie ea la mama ei...

Mergi la inceput

Mama, eu abia acusica m-am trezit, daca va vine sa credeti... Nu stiu ce somnolenta lui Calache m-a apucat, dar as dormi ca scroafa in noroi la soare...
Mai e o purcica asa ca mine? Sa deschidem un fun club, ma gandesc...”la purceaua lesinata”...

Mergi la inceput

Ia stati, ca mi-am adus aminte! Mie de ce nu mi-ati spus fete rele ca zuzu astia au colorat apa fantanilor arteziene din centru? Fusei acu doua zile si mi-a placutara rau. Mai putin rozul ala tiganesc, a la Marean Vanghelie... Dar ideea e sucara... Vrea si fata poze acolo!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by Annisia

Mama, eu abia acusica m-am trezit, daca va vine sa credeti... Nu stiu ce somnolenta lui Calache m-a apucat, dar as dormi ca scroafa in noroi la soare...
Mai e o purcica asa ca mine? Sa deschidem un fun club, ma gandesc...”la purceaua lesinata”...

Esti cu trilla nene, eu am zis. Dar pe bune, pana la 14?????????

Nana, 29+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Annisia

Ia stati, ca mi-am adus aminte! Mie de ce nu mi-ati spus fete rele ca zuzu astia au colorat apa fantanilor arteziene din centru? Fusei acu doua zile si mi-a placutara rau. Mai putin rozul ala tiganesc, a la Marean Vanghelie... Dar ideea e sucara... Vrea si fata poze acolo!!!!

Pai grabeste-te soro, ca din cate am inteles eu, in curand or sa curete fantanile si redevin cum au fost. Asta a fost de testare ca sa vaza cum reactioneaza populatia. Parca am inteles ca acelsi artist ar fi vrut si sa puna nu stiu ce spuma colorata, dar au zis autoritatile sa nu exagereze totusi.

Nana, 29+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Eeee, unde ma? Nu ma duc eu pe aglomeratia asta... Lasa ca pot sa stau si nefotata in apa roz bombon...
Imi este lene si cred ca plec la curte la iarba verde si gratarele... La naiba cu Bucurestiul asta lipsit de fun...

Mergi la inceput

Te doare fix la palarie. Pai da, as vrea si eu. Dar cum nu se prea poate, ma multumesc cu pauza de o ora care urmeaza peste 50 min. Dar lasa ca vine el weekendulllll!!!!! Yuhuuuuuuuu!!!!!!!!!

Nana, 29+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!

Mergi la inceput

Se pare ca numai noi 2 am ramas. Iar a disparut toata lumea?
Numai noi trancanim?

Nana, 29+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!

Mergi la inceput