Bebelusi "made in USA" (4)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns i_dica20 spune:

Ma bucur Madalina sa aud ca ai deja un baiat mare!
Si puiul meu doarme daca al las toata noaptea, dar eu al iau pe la 4 in pat la mine si ai dau sa manance. Nu tb sa te sperii de constipatie ca nu e, la mine de la o luna asa face o data la doua, trei zile dar si cand face se murdareste din cap pana'n picioare. Asa am inteles ca e normal la unii copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Cami sa razi si sa plangi cu mutarea voastra! Bine ca pana la urma s a rezolvat totul si ati ajuns la casuta cea noua.
Cum v ati acomodat?
Bravo Sofiei ca ajutat o si ea pe mami!!!

Cami si luna asta.. Aug. sare ca plecam, eu si Raluca, in RO. Mai vedem din sept incolo...

I dica si Madalina asa fuge timpul asta ca acusi citesc ca v au pornit bebeii in picioruse!!!

Va pupam pe toate!!!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salutare!! iar e prea liniste pe aici..

Madalina multumim frumos. Felicitari si lui Sebi cel cuminte!! Sofia nici acum nu doarme mai mult de cinci ore neintrerupt. Si-a revenit cu ? Noi a trebuit sa ii dam Sofiei supozitor ca nu facuse mititica vreo 8 zile nimic. Sper ca la voi s-a rezolvat mult mai usor.

Corina lasa nu fii necajita, vine ea luna septembrie!! Drum bun si distractie placuta in Romania!! Cand va intoarceti?

Anuntam cu mandrie ca de cateva zile am mutat-o pe Sofia la ea in camera si face nani singurica.. ei... bine recunoastem ca de cateva ori pe noapte o mai striga pe mami pentru cate un snack dar eu zic ca e un pas inainte!!

Cami & Sofia
www.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">pozici si filme



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Cami multumesc ptr incurajari si ptr urari. Ai fetita mare, daca si doarme singurica...

Maine pornim catre tara. Stam pana n 31 august cand vom fi inapoi pe meleagurile americane. e 5 sept. incepe Uca scoala.

Va pup pe toate, o sa mi lipsiti fetele!!!!
In continuare o vara placuta bebeilor, mamicilor si gravidutelor!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Scumpelor,am lipsit motivat:m-am mutat in Florida caci am fost acceptata la o scoala si deci incepui scoala pe 23 iulie....inca nu am adus de la Ny tot...si sunt suuuper ocupata cu aranjatul lucrurilor,Rudy,scoala,etc.Si nu am net acasa deocamdata,...dar urmeaza.Pup toti bebei si minunile de toate varstele!!!!Si pe mamici binenteles!!!Deci sa stiti ca nu v-am parasit,da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Salutare, mamici si pitici!!
Noi suntem bine, au venit bunicii in vizita pentru 2 saptamani. Dupa ce-or pleca o sa ma urc pe pereti. Ca s-a invatat deja sa stea cineva cu ea tot timpul. O sa vedem noi cum ne-om descurca...
Am fost si la vaccin, a plans nitel, si se pare ca are o usoara lipsa a poftei de mancare. In rest gangurim, ne place cand ne face tati avion, chiuim de placere, si cand o tinem in Baby bjorn, e cea mai fericita. Nu o mai putem tine pe spate, vrea sa vada toate cele.
Intrebare pt cele care aveti deja bebei mai mari:
voi cand ati schimbat carseat-ul la bebe? noi mai avem juma' de inch si ajungem la limita, dar parca n-as vrea sa-l schimb inca, la greutate mai avem vreo 5lb...

Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Bianca, te referi la trecutul de la scoica la carseat? Noi am facut-o pe la 4 luni si jumatate, ca deja era prea mare pentru scoica. Apoi am tinut-o in carseat cu spatele la sensul de mers pina pe la un an si apoi am intors scaunul. Doamne, ce mirata si incintata a fost!

Pupa piciulica mica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Aha, deci ai luat unul e ala ' convertible'... Ma cam bate gandul sa iau si eu unul care sa-i fie bun si pentru cand trecem la stat cu fata...

Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena2001 spune:

Bianca,

noi am schimbat scoica exact la un an....fetita mea deabia acum, la un an si jum. are 25 lbs.....scoica o poti folosi pana la 22 lbs deci noi ne-am incadrat la greutate....am fost si eu tentata sa schimb scaunul de masina mai devreme dar pana m-am hotarat la un anumit model, a facut Cezara un an...

Vroiam sa te intreb daca vrei sa ne intalnim....ne-am putea intalni la jumatate de drum sau daca iti face placere, te invit pe la noi cu Amalia...am putea sa mergem la o plimbare cu fetitele....da-mi un Pm...

Irina, mami de Cezara (15.01.2006) si Bianca (20.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Elena, si tu tot prin zona Biancai stai? Sau esti mai departe? Ar fi frumos sa ne intilnim cumva cu toate. Ce, numai in Ro sa se faca intilneli cu membri DC? Aici nu?!

Cu schimbatul scaunului am avut noroc de o buna prietena care m-a ajutat cu scuanul ramas de la baietelul ei. Fain de tot, si acum tot pe ala il folosim. Are mai multe pozitii, si pentru bebe pina intr-un an. Raluca a crescut mult de tot la inceput, apoi a stagnat vreo 2 luni si acum a inceput s-o ia in sus. Adica in inaltime. Nimeni nu ma crede ca inca nu are 2 ani cind o vede. Dar la fel a fost si Andrei la virsta ei, iar acum e slabut de-i plingi de mila. Desi maninca toata ziua, si numai mincarica buna.

Mergi la inceput