Bebelusi "made in USA" (4)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Taby spune:

Cristina fetita ta este superba...,mi-au dat lacrimile de emoti cind am vazuto!

da Musetto se pare ca numai noi doua am mai ramas la rind...vad ca tu mai ai putin pina la marea intilnire cu ,... Iti doresc nastere usoara si refacere rapida
...eu mai am vreo 6 saptamini dupa calculele doctoritei mele....si imi doresc sa treaca mai repede sa imi vad si eu ingerasul
pupici si o imbratisare calda pentru toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_dica20 spune:

Am pus si eu cateva foto dar vreau sa vad daca le ataseaza



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina78 spune:

rodica, chiar ma gandeam ca nu am vazut pozele tale!
e un scump puiul, si are niste ochisori superbi.

sebi nu a facut caca de luni, ultimul scutecel a fost abundent, cu mucisori. am citit pe forum ca e normal, oricum astept sa ma sune pediatra inapoi.
ma ingrijoreaza putin ca dimineata i-am luat temperatura si de la termometru a iesit putin kk , nu tare dar mai legat decat de obicei pentru ca el facea mici explozii si era gata.

o sa citesc in urma la ca ati scris voi despre vaccinuri, ca acum imi sta pe creier problema asta!

pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena2001 spune:

Buna fetelor! Am intrat si eu sa o FELICIT pe Cristina pentru asa mandrete de fetita !!!
Cristina, sa-ti traiasca bebita si sa-i dea Dumnezeu multa sanatate!!!!

TABY si MUSETTO, va doresc si voua sa va tineti bebeii in brate cat mai repede si sa aveti o nastere cat mai usoara!!!

CORINA si CAMI, va asteptam si pe voi cu vesti

ARTHURANA, voi ce mai faceti? cum va mai simtiti? ce v-a spus gastroenterologul?


Noi suntem relativ bine...cam obosita mami ....si tati la fel....dar nici nu ne asteptam altfel.....

Va pup si poate reusesc sa scriu mai multe data viitoare...

Irina, mami de Cezara si Bianca


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Fetele ce liniste aici!!!
NU v am uitat, va citesc de fiecare data dar nu am mai scris eu...

Elena2001 astept... sa vad daca luna asta a fost cu "pretzizie"...

Cristina e o dulcica micuta!!!!

Taby ,Musseto mai un pic si apareti cu pozele bb ilor vostri. Va tin pumnii!

I dica frumos iepurasul tau!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salutare, salutare!! V-a fost dor de noi?
Noua ne-a fost tare dor de voi!! Dependenta crunta asta cu DC-ul!!
Am gatat: ne-am mutat la statul cu piersici, ne-am aranjat cat de cat avem si bunatate de acces la internet!! Yupiii!!
Ce sa mai va salutam pe toti si ma duc sa citesc din urma sa vad ce am pierdut, dupa asta poate apuc sa povestesc sa vedeti ispravi cu ale mutatului!!



Cami & Sofia
www.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">pozici si filme



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Zi-ne, zi-ne! Ca aici sintem...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salut!!

Acum ca Sofia face nani-nani am vreme sa scriu cateva randuri despre mutare fara seaman ce petrecuram noi. Asadar sa incep: am decis sa mutam mobila si restul lucrurilor cu o masina mare inchiriata pe care sa o conduca sotzul si un prieten de-al lui, care oricum trebuia sa il ajute si la incarcat si descarcat. Buunn pana aici totul bun si roz au luat masina joi au incarcat frumos si vineri dimineata au pornit la drum iar vineri seara la 10 dupa un drum de vreo 1400 de km au ajuns la destinatie. Fetele adicatelea eu si Sofia urma sa mergem cu avionul sa plecam vineri dimineata si jungeam pe la ora 1 dupa amiaza in Georgia. Plecam noi frumos si de aici lucrurile incep sa nu mai mearga asa bine: mai intai la aeroport in Philadelphia coada luuunga la dat bagajul, dar astept cuminte la rand , cand sa dau bagajul nostru hop se strica masina si nu mai imprima etichetele .. hmm.. sa fie oare vreun semn? nu se poate!! Vine cineva si imi scoate etichetele la imprimanta in alta parte si se rezolva, trecem la controlul de securitate aici iar coada( vreo 100 de m ) asteptam frumos . intre timp Sofia se cam impacientase dar trecem si de asta, eu felicitandu-ma ca am plecat la aeroport devreme , ajungem la poarta de imbarcare unde aflam cu multa" bucurie' ca avionul nostru s-a stricat si ca asteapta piesa si ca nu stiu cand plecam si trec 30 de minute apoi inca 30 si tot asa pana trec vreo doua ore si ne anunta ca se poate sa nu mai plecam deloc.. hmm minunat!!! urmatorul avion catre Atlanta era la 7 seara cand nu mai aveam legatura din Atlanta catre oraselul nostrupana a doua zi..iar in Philadelphia nu mai aveam casa.. urata alegere.. dar din fericire piesa se gaseseste chiar la bordul avionul defectiunea se repara si plecam in cele din urma!! Yupii hai ca merge..!! Imi schimba ei frumos biletul din Atlanta la un avion care pleca mai tarziu, ratez intalnirea cu tipul de la agentia de imobiliara care trebuia sa imi predea cheile apartamentului nostru da nu-i bai se rezolva si asta.. multam fain pentru telefoanlele mobile.. eu sun sotz el suna coleg care se duce si preia apartamentul in locul nostru. Ei hai ca tot e bine, ajungem in Atlanta aici iar dezastru: fusesera ceva furtuni in zona asa ca multe avioane erau fie cancelate fie amanate asa ca puzderia de oameni care asteptau nu puteti sa va imaginati, nu era loc sa invarti o mata de coada vorba aia..bun inteles ca avionul nostru era si el pe lista: ba pleca cu doua ore intarziere, ba cu trei, ba deloc, ba era la timp .. uite asa fluctuau informatiile pe ecran de ma zapacisera.. eu din ce in ce mai putin calma.. eram deja si obosita, si ingrijorata( nici macar scutece de schimb pentru Sofia nu mai aveau.. ca doar erau majoritatea in bagajul de cala.. si pe aeroport nici un loc unde sa aiba asa ceva la vanzare in schimb se vindeau in vreo 15 locuri bijuterii.. mda.. ca omu' cand pleaca in calatorie se gandeste ia sa mai iau eu niste lantisoare cine stie .. poate ajuta la drum!!

In fine gasesc o cucoana binevoitoare care imi valideaza biletul la noul zbor sir ma anunta cu zambetul pe buze ca trebuie sa ma duc la poarta de imbarcare sa imi iau loc cu vreo ora inainte de zbor.. alo!! cucoana..!!! care e poarta minune ca am stat la cozi in vreo cinci locuri pana acum si cand ajung in fata dispare zboru' fantoma de pe " tablita de marcaj"!!

Alerg mai ceva ca Don Quijote dupa morile de vant si in cele din urma victorioasa capat loc apoi ne imbarcam si pleaca avionul.. bunn.. sa nu credeti ca lucrurile de aici au mers bine ..nuuu!! La destinatie surpriza: mi-au pierdut o parte din bagaj , fac scandal si ca prin minune se gaseste.. Yaiii! Trag nervoasa dupa mine carucior cu copil in el, scaun de masina si geanta de mana plus una bucata valiza.. sublim!!!...prin aeroport spre iesire unde caut un taxi .. astea pauza..!!! aflu mai tarziu ca se trasesesra la umbra( ca de :nu-i munca mai usoara ca statul la umbrisoara) dau de un nene politist care era pus pe glume( ca sa stau sa isi verifice globul de cristal sa vada unde sunt taxiurile) dar privirea mea turbata cred ca l-a cam linistit , apoi gasim un taxi care ma duce la destinatie, sotul suna colegul care vine binevoitor sa imi dea chiea sa intru in casa. Slava cerului 6 ore mai tarziu ajungem si noi..!!

Acasa alta surpriza: nu merge aerul conditionat!! Deja vedeam albastru sun la reparatii si imi spun ca ei nu pot trimite decat a doua zi pe cineva intre timp sa " hang tight"!! Hai nu zau!! I-a sa ma bag eu putin in seama cu domnul aparat si cu niste butonari dibace si vreo trei palme incepe si merge snur, telefonul nici asta nu merge dupa vreo trei zile am descoperit ca merge o singura priza in spalatorie.. hmm tot e ceva, intre timp am sunat peste tot si s-a remediat si problema asta, si internetul dupa ce am cumparat modem nou ca ala vechi cica nu se poate reseta..ya right!!! Si toate astea intr-un apartamnet relativ nou( complexul care arata altfel foarte fain, a fost construit acum trei ani)

Ehh dar acum suntem fericiti avem si telefon si aer conditionat si internet, ne-au instalat si masina de spalat si uscatorul, am cumparat si masina ( ca aici uitai sa precizez daca nu ai masina esti condamnat sa stai frumos in casa ca astia nici trotuare nu au) si am cam aranjat prin casa si am amenintat una bucata sot ca daca ma pune iar sa ma mut in urmatorul cincinal eu bag divort!!

No.. cam astea sunt povestile asa cat de cat pe scurt ale aventurii noastre din ultima saptamana scuze ca m-am intins asa mult !!



Cami & Sofia
www.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">pozici si filme



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Am uitat in tot mesajul ala monstruos sa laud comoara mamei pe Soficu' gogoshicu' !! A fost extrem de cuminte,asa cum nici nu ma asteptam chiar daca totul ar fi mers excelent; bine zic cuminte in limite rezonabile: nu a zbierat incontrolabil in avion ( deja ma si vedeam ca pe tipa de la stiri de au dat-o jos din avion ca tipa copilul) iar pe aeroport a fost ok, a pocnit ea o babuta cu cana peste picior si l-a apucat pe un baietel ceva mai mare de obraz cu gherutele dar altfel a fost un ingeras..mance mama pe ea!!

Gata v-am plictisit destul azi mai las si pe alta data!!

Simina mercisi tie.

Elena merci.. sper sa fie vesti bune curand dar luna asta cu toata zapaceala ma cam indoiesc.. da nu-i bai mai asteptam.Poate e Corina norocoasa!!

Madalina si Sofia a avut un episod cand nu a facut caca vreo cateva zile and avea vreo doua luni, la noi a functionat super un supozitor cu glicerina.Sper ca Sebi si-a revenit deja.

Cami & Sofia
www.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">pozici si filme



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina78 spune:

felicitari Soficu "gogosicu" pentru ca ai fost cuminte!

fetelor, mai , am baietel mare!!!
ASEARA A DORMIT TOATA NOAPTEA PUIUL MEU
l-am luat eu in brate la alaptat pe la 3 dimineata, ca nu mai papase de la 8 seara , a mancat fara sa sa trezeasca scumpicul meu.

azi in schimb pana sa ies din Costco ca dadea semne de foame a facut un circ de mama mama- am zis ca moare, nu alta, a urlat da isi pierduse vocea nici zana tzatzelor nu l-a mai linistit!

in rest binisor, a facut caca luni, joi si azi din nou, sper sa isi revina ca ideea cu supozitoare , termometre nu imi place.

oare ca mai fac celelalte fete?


Sebastian

Mergi la inceput