* Ghiocei de martie-aprilie 2006 (38) *

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Simona, si eu iti tin pumnii de pe acum!!! Doamne da sa fie cu okisori! oau, Edutu are toti dintisorii??? Marc abia daca are 8 (ultimii 2 i-au iesit zilele astea)...
Si io speram sa raman gravi la mare, asa cum am ramas si cu Marc, dar n-a fost sa fie...acum is in Z5. Am fost cam dezamagita ca mi-au venit "bucuriile", dar m-am mai linistit acum, ca mai am o sansa sa prind Odiseea de ghiocei daca prestez cum trebuie luna asta . Exact zilele fertile nu le-am prins, dar ce sa-i faci, acuma nu mai e asa usor ca si inainte...avem mai multe pe cap Ma bucur totusi ca am scapat de anexita si CM s-a reglat cat de cat in sfarsit!

Mari, ce fain ca ai fost la Albena, cum s-a comportat Teo fara tine? cand mergeti la mare? Pai Marc e a doua oara in viata lui la mare, e obisnuit cu calatoriile, noi l-am tot plimbat, de aia cred ca se acomodeaza repede... Cred ca io dau bine in poze cu silueta, ca in realitate...nu prea! apropo, ieri m-am cantarit si am doar 46 kg, ceea ce e chiar putin pt. inaltimea mea. Marc are 13 kile , mai are putin si ma intrece

Mihaser, voi sapt. viitoare mergeti in Grecia, nu? drum bun si distractie placuta! super!!!

Lady Hawk, bine ai revenit! am vazut pozele cu beba ta, e o scumpa! pune si tu mai multe poze!

Micaalsa, bine ca Iulia e ok acum! ce bine arata, se vede ca mananca bine, e bufli bine! desi bufli era si inainte

Mariana,

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Simona_Toma,
bafta multa cu testul, sa iasa cu ochisori :)

Alinaalex, fii optimista si... tine-te de treaba :) e bine ca ai scapat de anexita, mie anexita mi se pare a fi un bau-bau de care nu scapi in veci...

Delia, Noe a explicat de ce pleaca, pina la urma...

Kim, felicitari pentru post, si mai ales iti doresc sa se descurce soacra cu Alicia (dar eu cred ca va fi super, soacra ta emana bunatate si intelegere, cel putin din pozele in care am vazut-o asa mi-a parut)

micaalsa, ce bine ca e Iulia ok, m-am ingrozit cind am citit experienta din spital...

Ciufulici, multz'ani sotului! eu sunt total pe dinafara cu ideile de cadou...pe 2 august e ziua sotului meu, iar eu nici acum nu stiu ce sa-i iau. el e innebunit dupa gadgeturi electronice, se pricepe extrem de bine la ele, dar asta inseamna si ca are deja tot ce-i trebuie.

Rocsana, nici nu stii cit de rau imi pare ca pleci si ca s-a ajuns aici. Dar nu o sa incerc sa te conving sa te intorci, pentru ca iti respect decizia si-mi dau seama ca nu aiurea ai luat-o. Plus ca exista si alte canale de comunicare, nu ma gindesc eu ca ne pierdem. La fel si Ile77, sigur ca tinem legatura.

Daca nu am spus nimic legat de plecarea Tinei, a fost pentru ca am mai fost implicata in niste discutii cu Ada, si nu am vrut sa mai rascolesc trecutul. Si Tina a gresit, pentru ca a sters acele mamici de pe lista fara sa se consulte cu ele/unele dintre ele inainte (eu asa as fi facut), dar nu cred ca ea a meritat sa fie luata la rost asa de tare. Se putea rezolva mult mai diplomat si fara apelative jignitoare.

Iar daca Tina nu a sunat pe telefon sau nu a jubilat cind unele dintre noi au nascut, nu trebuie sa ii scoatem ochii pentru asta. Mi se pare ca dai dovada de maturitate daca accepti ca fetele din grupa noastra au simpatii aici, si alt fel comunica (,) cu acele fete pe care le simpatizeaza.

Oricit ne-am dori ca pe noi sa ne placa toata lumea, sigur nu vom fi niciodata pe gustul tututor oamenilor de pe planeta, sigur vor exista prietenii legate, prietenii mai putin strinse si... prietenii de conjunctura. Si sigur vor exista persoane care ne vor zimbi de complezenta, la fel cum si noi zimbim altora de complezenta. O facem pina si in familie, cind ne viziteaza verisoara X care ne strica papusile cind eram mici. Am fi ipocrite sa nu recunoastem ca ne place X mai mult decit Y. Noe a scris odata aici despre faptul ca avea anumite preferinte pe forum, si cine o putea invinovati? Toate suntem la fel. Dar atita vreme cit nu ne scoatem ochii una alteia, atita vreme cit ne comunicam experientele cu copiii (pentru ca - helloooo - DE-ASTA suntem aici), ar trebui sa existe mai multa armonie in grupul nostru.

Asa ca noi, astea care mai raminem pe-aici si mai scriem (chiar si daca din an in Pasti), hai sa nu uitam esenta: ca suntem aici pentru puii nostri. Si ca, daca vreodata ne deranjeaza ceva la una dintre noi, o putem rezolva fara sa ne punem miinile in sold. Iar - odata rezolvata problema - hai sa nu mai rascolim trecutul si sa nu mai aducem mereu la suprafata bube vechi, pe care le credeam vindecate.

Si as mai avea multe de spus, dar sunt la birou si am treaba cu tonele, din pacate. Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania2 spune:

nu pot sa cred ce se intampla!!!!!!

Am venit de la mare cu asa multe de povestit, dar sa va spun drept mi-a pierit tot cheful.

pup, nu stiu cand o sa mai intru

Bianca Alexandra Iris 15.04.2006

http://community.webshots.com/user/red_tania

Mergi la inceput

Tania scumpa,
eu sa stii ca te astept cu povesti de la mare, totusi :)
(apropos: ieri iti admiram pozele de cind erai burtoasa, cele din contul comun :)

Hm, ce chestie: de ce "clubul scutecelor" se adreseaza parintilor cu copii pina la 4 ani? Sa-nteleg ca sunt copii care stau in scutece chiar pina la virsta de 4 ani?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Aida
Kim, stiam ca am uitat ieri pe cineva , pe tine. Am uitat sa te felicit pentru post, eu sunt sigura ca o sa te descurci, iar daca e un post cu responsabilitate mai mare si te solicita mai mult, nu trebuie decat sa fii mandra ca ai fost TU cea aleasa sa il ocupi. Si nu am uitat de ia pentru Alicia.
Claudia, pai Laguna Beach era chiar langa Orlov, daca stiam, macar cateva ore le petreceam impreuna. La Laguna si Beach si Garden au stat colegi din alte departamente din companie.

Asa, ca ma intreba Alina, Teo in prima zi cat a stat cu Catalin si cu socrii mei,( mama plecase acasa si au venit socrii pentru 3 zile, inainte de a pleca si ei la mare) a fost foarte mofturoasa. A stat mai mult la Cata in brate, nu a vrut sa manance, de cate ori am sunat acasa o auzeam plangand (va imaginati ce era in sufletul meu), imi parea rau ca plecasem. Am sunat-o si pe mama sa-i spun sa se duca din nou la noi , Teodora se intelege foarte bine cu mama, poate pentru ca are mai multa rabdare, nu stiu...stateam cu inima stransa, dar ma gandeam ca totusi nu are ce sa fie asa rau, ca doar era cu tatal ei si cu bunicii. Pana la urma s-a acomodat, deja a doua zi ii striga mamaie si tataie si se tinea dupa ei. Deci totul se reduce la obisnuinta. Cand m-am intors, ma astepta in fata casei cu Cata, mai intai a pus un botic... ca si cand ar fi vrut sa inceapa sa planga, probabil vroia sa ma pedepseasca, dar a intins bratele sa vina la mine si ma strangea asa tare in brate , ca pe cineva pe care nu l-a vazut mult timp si a pus capul pe umarul meu...am simtit-o atunci asa de aproape de sufletul meu...asa cum numai o mama poate simti. Am gasit-o schimbata, parca mai mare si mai independenta si am lipsit numai 3 zile.

Weekendul viitor , de pe 13 pana pe 17 vom pleca impreuna, toti 3, la mare, pe litoralul nostru (abia am putut sa-mi iau 3 zile concediu) abia astept sa vad cum reactioneaza cand va pasi pentru prima data pe nisipul cald, sau cand va intra in mare (anul trecut avea doar 4 luni jumatate). Vom vedea...

Mari si Teodora Maria (26.03.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marybat_78/my_photos

"Eu muncesc, tu muncesti, el fura" - conjugarea verbului "a munci"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Aida,
nu stiu exact daca am scapat si eu de anexita, ca am facut-o de mai multe ori, dar ideea e ca ma simt mai bine, nu ma mai doare deloc burtica de cand am luat antibiotic si nu mai am CM asa dureros. Deci, cred ca macar pt. o perioada, am rezolvat problema...
chiar, ma gandeam si eu, chiar 4 ani in scutece??? mai potrivit ar fi fost clubul scutecelor - 0-2 ani

Tania, bine ai revenit, hai povesteste-ne cum a fost! plizzz!!! asteptam si pozeee!

Mari, stai sa-ti zic cum a reactionat Marc cand l-am dus prima oara la plaja (de fapt nu chiar prima, dar anul trecut, la 4 luni, cand era in carucior, nu se pune ): in prima faza s-a enervat, ca nu putea sa se deplaseze pe nisip cum vroia el , era cam greu...noroc cu piscina gonflabila, ii puneam apa calda in ea (de la robinet, ca aia din mare mi se parea cam rece), ii puneam jucarii in ea si asa avea ocupatie. Si am avut noroc ca majoritatea de pe plaja erau familii cu copii, asa ca Marc ii vizita pe toti, mai schimba o jucarie...baie in mare nu i-am facut, mi s-a parut prea rece apa pt. el, mai ales ca sufla vantul destul de tare, a stat cu piciorusele doar. La inceput i-a fost frica, dar apoi s-a distrat, mai ales ca l-am lasat sa se joace in nisip. De fapt l-am lasat sa faca ce vrea el
Voi unde mergeti la mare? in care statiune?

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Alina, la Eforie Nord. Vezi ca ti-am dat un PM .

Mari si Teodora Maria (26.03.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marybat_78/my_photos

"Eu muncesc, tu muncesti, el fura" - conjugarea verbului "a munci"

Mergi la inceput

mari78,
ai povestit atit de frumos revederea voastra, incit mi-au dat lacrimile imaginindu-mi-o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

buna la toate mamicile!
desi eram pe punctul de a sta departe uite ca nu pot...
vazusem niste poze frumoase si nu m-am abtinut sa nu le spun aici pe forum:Claudia, foarte frumoase pozele de la mare. Acum am inteles ca voi ati fost la Bulgari, eu eram pe punctul de a te intreba daca ati fost la Neptun!
sunt conditii bune acolo pentru copii?
Aida ma bucur ca incerci totusi sa imbunatatesti atmosfera si sa continue ghioceii...(poate candva vor reveni majoritatea fetelor care acum sau decis sa stea pe margine)
mai pune niste poze cu Alex, imi place sa vad bosumfliciu
voi ce faceti, ajungeti prin ro anul acesta?
Mari78 ce scumpa este Teo! si are nsite ochisori frumosi.
vad ca sta motata, ii place, sai i le pui si apoi ii distragi atentia?
Ambra nu sta cu ele, daca uita de ele,are obiceiul sa-si puna mainile in cap, si daca le gaseste le trage cu tot cu par.
Kim pot sa te felicit si eu penrtru postul obtinut?! cu siguranta va fi bine si cu Alicia
Roxana si Ile imi pare rau ca ati decis asa.
eu sper sa va mai citesc, undeva... candva...
Catrinutza eu sper sa te mai inveselesti si sa vii curand cu noutati despre atomica
Fetele care pleaca la mare, eu am vazut la ai mei copii ca intra in apa cum simt ei apa. si pot sa va asigur, ca daca pentru noi este rece, pentru ei este buna. Ambra daca considera ca este rece pt ea, nu intra, sta doar la mal...
eu pana acum am facut baie odata in mare, iar ei stau in apa de cum ajungem si pana plecam, fara sa raceasca. daca este vant ii acopar cu prosopul. deh.. acum fiecare cum considera.
Noi suntem bine, Ambra a devenit o obraznicuta, si se baga peste tot..uneori parca l-ar intrece pe fratior la obraznicii
stam mai mult afara, ca in casa se intrec la ce sa mai combine.nici de scris nu prea ma lasa.
de vorbit...inca nu vrea sa vorbeasca, suntem tot la àà,àà....
mai sunt alti bebelusi care tot nu vor sa vorbeasca? sau noi am ramas de coada?
am pus cateva poze mai recente incepand de aici
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/ciuffi67/detail?.dir=5209&.dnm=5be1re2.jpg&.src=ph

pupici si sper data viitoare sa gasesc mai multa veselie si activitate pe aici

cristina + i miei tesorini

Mergi la inceput

Sarbatoritele lunii iulie:

DANANITA
(07.07.1977)

Andra Simona
(13.07.1984)

Otilica
(15.07.1973)

Cristina30