Stelute de ianuarie-februarie 2007 (38)
Raspunsuri - Pagina 9
Daconst spune:
Marina,bravo fata cu kg.Ambitioasa nu gluma.Ce inaltime ai si cite kg?(daca nu e secret
)
Eu incep sa incap in hainele de dinainte,dar mai am probleme cu burta asta care ma seaca.
Liudo,hai fata incoace la racoare,dar iti trebuie haine groase ca eu noaptea sunt cu plapuma dubla pe mine.Noroc ca i-am luat la fi-miu hainute groase si mai putine de craci goi ca ma asteptam sa fie asa la noi.
Pitilache,interesant centrul vostru de activitati,dar nu e cam devreme de pus in picioruse?
Eu inca oscilez daca sa-i iau sau nu premergator.As vrea sa mearga intai de-a busilea si apoi are vreme si de picioare.
Azi am fost la bazin si vreau sa va zic ca l-am bagat pe Lucas in colac.Exista un fel de colac special pentru bb pina la un an.Asa ne-am distrat ca statea singur in el si dadea din craci.O sa caut sa vad daca se gaseste de cumparat,ca mi s-a parut super tare.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/707998650/" target="_blank">
Lucas Paul(18.01.07)
pitilache spune:
Daconst ce avem noi nu este premergator si nu sta cu toata talpa jos. Asa se si recomanda, sa atinga doar cu varful degetelor de la picioare, daca atinge cu toata talpa se mai inalta, are 3 trepte de inaltime, si este safe de la 4 luni ce avem noi. Deja Isabella este la a doua treapta. Sper sa-l mai putem folosi totusi macar vreo 2-3 luni, daca nu s-o plictisi de el pana atunci...
In premegrator nu as pune-o nici eu, poate dupa 7 luni incolo. Dar aici sunt interzise, asa ca nu se gasesc... si am rezolvat problema!
Va pup,
Roxana
eli1977 spune:
buna, fete dragi,
maaai frumoaseleor, dara ati scris ceva..
n-am mai intrat 2 zile din motive de calculator si am cam tras azi sa va citesc si sa va vad minunatiile..
m-am uitat pe pozici..frumoase rrau, ma minunez ce se schimba stelutele noastre, cum cresc..
Cristiana, iubita, cum sa ma supar?nu, nici vorba..
ma mai ia gura pe dinainte, va mai zic cate ceva, pe urma ma gandesc daca nu e bai, nu e prea secret de serviciu...nu de alta, dar nu stiu cum mai baga "prietenii"vreun ochi pe aici si ma trezesc trasa de urechi..
ma bucur sa vad ca sunteti bine, ca bebicii si bebelinele papa(si Matei papa legume de la mamaita si Diana papa mai bine), ce bine ca e liniste..si pace..
imi pare rau , Alinuk, ca n-am reusit sa ajung ieri..
aaa, Marina, bravoooou fata!brava!
fetelor care pleaca in vacanta sau mini vacanta-Messuta, Marina,va doresc timp minunat si distractie si bebelinele sa fie cuminti sa va puteti si voi distla putin pe langa ele!
Mihaela, Alinuk, multi ani fericiti impreuna cu minunatii vostri!
cam atat,
va pup pe toate
Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
taina botezului
marinar spune:
dana nu e secret fata: acu am 71 de kg si am 1,68 m. ca sa nu mai fiu incadrata la supraponderali dr a zis ca tre sa ajung la 70 de kg si nu sunt departe, dar eu vreau sa ajung undeva la 58 de kg daca se poate si asta cam intr-un an.
Messa spune:
marina, mergem la 2 MAI ![]()
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
Si aici sunt www.animalutze.com/images/messa/bebe/" target="_blank">pozele si filmuletzele noastre.
Shine spune:
Marina, te rog muuuult, am vazut ca mergi in eforie,
baga un ochi pe la vilele de acolo, k merg si eu dupa 19 iul, si ma gandesc ca imi va fi mai usor in vila decat in hotel.
am gasit eu ceva pe net, dar una e sa vezi poze, alta e sa vezi la fata locului.
mirandolina spune:
Sunt rupta
Ultima isprava a Mayei a constat in deplasarea cratitei cu carne si sos direct spre centrul pamintului. A intilnit insa in drum gresia din bucatarie![]()
![]()

Acum avem gresie roz asezonata cu rosii si carne de vita, si-asa nu mai apuc sa gatesc in seara asta...
F SERIOS: CAUT MENAJERA!
Ella
de www.youtube.com/watch?v=deHt6udGM6k" target="_blank">Iulia Maya 16 februarie 2007
Un altfel de ticker cu Maya
ylilimic spune:
pitilache - am primit mailul. e ok.
messa - cine stie...poate o sa vin sa te caut...meriti si tu atata lucru, insa depinde de atmosfera piticilor, in ce toane sunt.
am strans f multe poze pt slide, de la persoane care nu mai sunt asa active (e de bine, ca vedem si noi puiutii lor) insa sunt si disparuti mai de-ai casei, asa ca incerc sa finalizez lucrarea si sa ii dau drumul la vizionari si fara ei...
daca vin mai tarziu, no pb!
mirandolina - si asta e doar inceputul...
Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac -
Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! -
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 , www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2
Daconst spune:
Marina,pai arati super,fata.Eu am cerut dimensiuni exacte sa-mi imaginez cam cum esti.Dar e super bine!
Ce dieta ai tinut exact?Doar salate,gratare,fara paine si in genul asta?Foame?
M-ar tenta ceva mai dur pentru ultimele kg,dar nu stiu daca mai rezist.Ca eu acum mananc si paine si cartofi si paste,doar ca slabesc incet.Si nu mai am atata timp pina la concediu.![]()
Mirandolina,te simte fata ca esti stresata si face si ea boacane.Poate i-a fost pofta.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/707998650/" target="_blank">
Lucas Paul(18.01.07)
mihacarm2002 spune:
Katy, pai te-ai scos intr-o luna: acum stie sa isi dea scutecul jos, apoi il inveti sa isi puna unul nou si gata stresul cu schimbatul.
Numa sa nu se invete sa il dea jos cand nu esti tu pe faza si sa stropeasa de jur imprejurul lui. ![]()
Liuda, ai un prenume tare frumos. Era o gimnasta rusoaica cu numele tau.
Marinar, felicitari pt reusita in lupta cu kg.
rali,
pt mesajul legat de cum ne spunem varsta.
Mihaela si
Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina