Stelute de ianuarie-februarie 2007 (38)
Raspunsuri - Pagina 8
mcbeal spune:
Bravo Marina, tot inainte!
Eu n-am slabit nici un gram de la nastere
. Cica daca alaptezi se ard mai multe calorii, da de unde!
Bine ca nu mergem anul asta la mare, n-aveam nici un chef sa-mi etalez suncile.
Cand termin cu alaptatul ma apuc de slabit, diete, chestii... Pana atunci nu e voie.
Catalina spune:
Kate, te-ai scos, iti trebe lacat de pampersi!
Marina BRAVOOOOOOOOOOOOO! Abia astept sa te vad.
As scrie mai mult dar nu mai vad si acum am intrat in casa incep programul de seara.
Va pup
alinuk spune:
Kate e beton striptisul lui fitou!!!
Marina fata brava!! Eu nu m-am mai cantarit de fo doo sapt...da nici la sala nu am mai fost, cu caldurile astea ma topesc naturel....
Alinuk si
bb Teo 10 /01/2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=56926702" target="_blank">poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
pitilache spune:
Kateryna si Liuda dupa cum v-am promis mai devreme m-am tinut de cuvant si am gasit si in Romania un centru de activitati asemanator cu ce am eu pentru Isabella.
Uitati aici. Sper sa va ajute. Ea este incantata si se joaca bine in el. Modelul nostru este www.toysrus.ca/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?storeId=10051&catalogId=10052&langId=-1&productId=86027&N=24 &nvalue=24" target="_blank">asa.
va pup,
Roxana
pitilache spune:
Intru sa va mai spun ca am mai gasit si pe alte site-uri in Rom. Dati pe google.ro, Premergator - Centru de joaca.
Editez s-o intreb pe Yilimic daca a primit poza cu Isabella pe care am trimis-o ieri pe mail. Merci mult!
Bafta!
Roxana
rali spune:
Ceva dragutz:
Viziunea lui George Carlin despre BATRANETE
Constientizati ca singura data in viata cand ne place sa "imbatranim" este in copilarie ?
La mai putin de 10 ani, suntem asa de incantati de asta, incat gandim si in fractiuni de an.
"Cati ani ai?" "Am patru ani si jumatate !" Nu vei spune niciodata ca ai 36 ani ...si jumatate. Da, dar ai patru ani si jumatate... Asta e diferenta !
Ai ajuns adolescent, acum nu te mai pot opri. Sari de bunavoie la numarul urmator sau chiar putin mai departe.
"Cati ani ai ?" "O sa am 16 !" Poate ca ai 13, dar vei avea 16 ! Si vine si cea mai grozava zi din viata ta.... ai 21. Chiar si cuvintele suna ca o ceremonie: ai devenit major, ai 21 ani ! YESSSS !!!
Apoi, faci 30. Oooohh, ce se intampla aici ?
Parca ai fi lapte batut ! Ala "se face" si e numai bun de aruncat, nu mai e amuzant, te-ai acrit.
Ce nu e in regula ? Ce s-a schimbat ?
Ai DEVENIT major, FACI 30, MERGI PE 40. Whoa ! Pune frana, o iei razna. Pana sa bagi de seama, AJUNGI de 50 si toate visele s-au spulberat.
Dar, asteapta !!! IMPLINESTI 60. Nici tu nu credeai ca vei face si asta !
Deci: DEVII major, FACI 30, MERGI pe 40, AJUNGI de 50 si IMPLINESTI 60.
Asa viteza ai luat, incat ATINGI 70. Dupa asta este "de pe o zi pe alta": astepti "SA O DUCI PANA MIERCURI".
In varsta de 80 ani, fiecare zi e un ciclu complet: O TII pana la pranz, AI PRINS si 4:30; AI AJUNS si seara asta. Si nu se opreste aici !
In anii 90, o iei usurel inapoi: "Abia am avut 92"
Apoi se intampla cel mai straniu lucru: dupa 100, devii iar copil "Am 100 si ...jumatate ! "
Va urez tuturor sa prindeti 100 si jumatate cu sanatate !
CUM SA RAMAI TANAR
1. Ignorati numerele ne-esentiale. Inclusiv varsta, greutatea si inaltimea. Lasati doctorii sa-si faca griji in legatura cu astea. De asta ii platim.
2. Inconjurati- va de prieteni veseli. Aia mohorati va deprima.
3. Invatati. Studiati computerul, mestesugurile, gradinaritul, orice. Nu lasati creierul sa leneveasca. "O minte inceata este atelierul diavolului." Si numele diavolului este Alzheimer.
4. Savurati lucrurile simple.
5. Radeti des, mult si din toata inima. Radeti pana nu mai puteti si va trebuie aer.
6. Mai apar si lacrimi. Indurati, suferiti si treceti nai departe. Singura persoana care va insoteste toata viata, suntem NOI INSINE. Fiti "VII", cat sunteti in viata.
7. Inconjurati- va cu dragoste, indiferent ca asta inseamna familia, animalutele dragi, muzica, plante, hobbi-uri, ce-o fi. Casa voastra este refugiul vostru.
8. Pretuiti-va sanatatea. Daca este buna, pastrati-o. Daca mai are "hibe", reparati-o. Daca nu tine de voi "reparatia", cautati sprijin.
9. Nu va cautati vina. Faceti vizita la mall, in alt judet, in alta tara , dar NU unde este vina.
10. Spuneti-le oamenilor pe care ii iubiti, ca ii iubiti, cu orice ocazie.
SI NU UITATI NICIODATA:
Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le aveti, ci in momente care iti taie rasuflarea.
Si daca nu trimiteti acest mesaj catre 8 persoane, cui o sa-i pese? Dar impartasiti cu cineva ce va place. Cu totii avem nevoie sa ne traim viata din plin !
Sa va fie ziua minunata
(31.01.2007)
rali spune:
Marina- bravo pt. kg in minus :))
Deja ai pus castraveti pt. iarna? Esti harnicutza furnicutza si mi-ai facut si pofta de dulceata asa ca cred ca o sa fac si eu anul asta pt. prima data
(31.01.2007)
Messa spune:
adela, prodlacta sunt din brasov, cum vad ca ti-a spus deja rali ![]()
Liuda, deci porecla de paduche (sau urarea mea? aia cu "sa suga tot"
) a fost de bun augur? ![]()
Cata 
kate, pai daca tot are dintzi, trebuia sa descopere si putza, ca e deja baiat mare

marina, felicitari pentru kilele alea de care ai scapat, mare lucru! Eu mai am destule!
Noi weekendul asta, adica de vineri pana luni, ne caram la mare cu juma' de casa si cu gupil. Poate scrieti 3 capitole cat lipsesc, ca sunteti in stare... si p-orma iar ma chinui sa recuperez... ca nu-mi iau laptop la mine, mama ma-sii, e vacanta!
Lilimicule, raluca, nush daca reusesc sa ne vedem, ca ne ducem la 2 Mai si mergem cu frate-meu care a venit in sfarsit in vizita prin tzara, tocmai din Africa, si cred ca vom cam sta cu el. Dar vara nu s-a terminat, asa ca...
Sau veniti voi la 2 Mai ![]()
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
Si aici sunt www.animalutze.com/images/messa/bebe/" target="_blank">pozele si filmuletzele noastre.
marinar spune:
fete va multumesc. sincera sa fiu eu nu vad dar se vede la haine. mai am de dat jos 3 kg si ajung la cele de dinaintea sarcinii...si abea atunci incepe batalia.
rali ff frumos! sa stii ca dulceata de visine nici eu nu am facut, dar reteta cristianei mi se pare ok si sigur o sa iasa. am mai facut acum 3 dulceata de capsuni, 10 borcane, si mai am si acum.
messa unde mergeti la mare? noi de sambata pana marti suntem in eforie. bine ca am mai slabit ca altfel..........se anuntau inundatii pe la bulgari/turci...

!