Stelute de ianuarie-februarie 2007 (38)
Raspunsuri - Pagina 7
Liuda spune:
am plecat la bebica... poate mananca si doarme bine... pupici
fiti sanatoase si bebei mancaciosi
Liuda spune:
bai cand se inventeaza un GPS pentru suzeta sa ma anuntati!!! O caut uneori in disperare... oare unde o fi si de data asta? Inebunesc sa o tot caut... daca gasiti una cu galben - e a noastra!
Liuda spune:
pai noi la 5 luni ne certam pe tastatura si calculator... ce o fi la 1 an? nu ma mai lasa... tastatura este a paduchelui ! la ce imi mai trebuie restul?
kateryna spune:
www.dropshots.com/day.php?userid=239028&cdate=20070704&ctime=173654" target="_blank">Hai sa va arat ce a invatat fi-meo sa faca si ce a facut toata ziua.
Kateryna si
Anelin-George (7 ian 2007)
Daconst spune:
Salutare fetele!
Azi am bananait iar prin oras,dar macar n-ati mai scris mult.
Multumim la fetele care ne-au vazut si pe noi.
Lucas e cu plover ca la noi e frig de mori.Si azi tot cu plover am iesit ca vremea nu tine deloc cu noi.
Cum spunea si Mcbeal,mucegaim de tot cu atatea ploi aici.
Macar eu o sa ma usuc o luna cit stau in Ro.
Elena,astazi mergem iar la inot si intra tati cu el in apa,ca e randul lui.Lucas sta cu capul la suprafata daca-l tii de fundulet...nu stiu sa explic,dar m-am mirat cu sta intins si-si tine capul afara deasupra apei.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/707998650/" target="_blank">
Lucas Paul(18.01.07)
marinar spune:
hihi kate ce ranjeste ane fasolea!
mira felicitari! si io vreau la dr la cantarit sa vad daca a ajuns si emmi la 7 kile.
catalina ff bine ca papa baiatu'. emmi a papat azi carnitza cu mare placere.
kate parca vad peste ceva ani cum face ane tot din astea si arunca fetele cu euroi 
Daconst spune:
Liudo,ma bucur ca mananca fata.Doamne tine-i naravul!![]()
Tati cum a fost de mic?N-a fost mai slabutz cumva?![]()
Cu fierul,am citit in Spock,ca la copii alaptati la san ar trebui dat fier,dar cei care beau formula nu e nevoie ca are destul in copozitie.Probabil de asta aici nu se da,ca nu e cazul.
Dar in Ro cred ca a ramas de pe vremuri cu laptele ala praf de la spital care nu era prea mult imbogatit si se dadea suplimentar Ca si Fe.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/707998650/" target="_blank">
Lucas Paul(18.01.07)
Liuda spune:
daconst eu am facut analize si e anemica cu tot laptele... ar ma asteptam ca si eu sant si am fost si la sarcina, asa ca ea din burta a iesit cu minus de fier...
fata vreau 2 zile sa mucegaiesc si eu.. apoi sa vin sa ma mai usuc aici... 38 de grade afara... mori, merge aerul non stop ma usuca la factura de curent
marinar spune:
si acum vreau sa ma laud: intr-o luna am slabit 5,5 kg...hihihi sunt ff fericita. stiu ca nu o sa fie mereu asa, acum e faza cea mai usoara, dar pic cu pic se face lacul!
mcbeal spune:
Aoleu Kate, de acum a inceput sa traga de pampersi...
Ai putea sa-i pui niste chilotei pe deasupra si cu asta ai scapat de problema
.