Stelute de ianuarie-februarie 2007 (38)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

am plecat la bebica... poate mananca si doarme bine... pupici
fiti sanatoase si bebei mancaciosi

Mergi la inceput

bai cand se inventeaza un GPS pentru suzeta sa ma anuntati!!! O caut uneori in disperare... oare unde o fi si de data asta? Inebunesc sa o tot caut... daca gasiti una cu galben - e a noastra!

Mergi la inceput

pai noi la 5 luni ne certam pe tastatura si calculator... ce o fi la 1 an? nu ma mai lasa... tastatura este a paduchelui ! la ce imi mai trebuie restul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

www.dropshots.com/day.php?userid=239028&cdate=20070704&ctime=173654" target="_blank">Hai sa va arat ce a invatat fi-meo sa faca si ce a facut toata ziua.

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Salutare fetele!
Azi am bananait iar prin oras,dar macar n-ati mai scris mult.

Multumim la fetele care ne-au vazut si pe noi.
Lucas e cu plover ca la noi e frig de mori.Si azi tot cu plover am iesit ca vremea nu tine deloc cu noi.

Cum spunea si Mcbeal,mucegaim de tot cu atatea ploi aici.
Macar eu o sa ma usuc o luna cit stau in Ro.

Elena,astazi mergem iar la inot si intra tati cu el in apa,ca e randul lui.Lucas sta cu capul la suprafata daca-l tii de fundulet...nu stiu sa explic,dar m-am mirat cu sta intins si-si tine capul afara deasupra apei.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/707998650/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

hihi kate ce ranjeste ane fasolea!

mira felicitari! si io vreau la dr la cantarit sa vad daca a ajuns si emmi la 7 kile.

catalina ff bine ca papa baiatu'. emmi a papat azi carnitza cu mare placere.

kate parca vad peste ceva ani cum face ane tot din astea si arunca fetele cu euroi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Liudo,ma bucur ca mananca fata.Doamne tine-i naravul!
Tati cum a fost de mic?N-a fost mai slabutz cumva?

Cu fierul,am citit in Spock,ca la copii alaptati la san ar trebui dat fier,dar cei care beau formula nu e nevoie ca are destul in copozitie.Probabil de asta aici nu se da,ca nu e cazul.
Dar in Ro cred ca a ramas de pe vremuri cu laptele ala praf de la spital care nu era prea mult imbogatit si se dadea suplimentar Ca si Fe.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/707998650/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

daconst eu am facut analize si e anemica cu tot laptele... ar ma asteptam ca si eu sant si am fost si la sarcina, asa ca ea din burta a iesit cu minus de fier...

fata vreau 2 zile sa mucegaiesc si eu.. apoi sa vin sa ma mai usuc aici... 38 de grade afara... mori, merge aerul non stop ma usuca la factura de curent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

si acum vreau sa ma laud: intr-o luna am slabit 5,5 kg...hihihi sunt ff fericita. stiu ca nu o sa fie mereu asa, acum e faza cea mai usoara, dar pic cu pic se face lacul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcbeal spune:

Aoleu Kate, de acum a inceput sa traga de pampersi...
Ai putea sa-i pui niste chilotei pe deasupra si cu asta ai scapat de problema .

Mergi la inceput