Stelute de ianuarie-februarie 2007 (38)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Lili, iti multumesc pentru incurajare

Daconst, mai stii? Direct la carnea de vita s-a infipt! Ce morcovi, ce supa ei? merci ca m-ai facut sa zimbesc nu eram neaparat stresata, dar sunt obosita si home alone. Si tb neaparat sa fac ordine in casa. Gresia am sters-o cu servetele de hirtie... Ce mai, sunt pe marginea abisssssssului....... Glumesc, miine va fi mai rau

Ella de www.youtube.com/watch?v=deHt6udGM6k" target="_blank">Iulia Maya 16 februarie 2007
Un altfel de ticker cu Maya

Mergi la inceput

www.notcelebrity.co.uk" target="_blank">I'M (NOT) A STAR

Ella de www.youtube.com/watch?v=deHt6udGM6k" target="_blank">Iulia Maya 16 februarie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

As vrea sa va rog la vizionarea slide-ului sa nu va imbulziti toate deodata, sau daca intampinati incarcare greoaie sa renuntati in favoarea altei fete care deja e pe fir. Haideti sa nu patim ca data trecuta, e timp pt toata lumea sa ii vada pe pitici S-avem nitica rabdare!

sa vad daca e careva pe aici la ora asta, desi vad agitatie...

pot sa imi bag ceva in forum? nu pot vizualiza si nici nu stiu daca se vede link-ul...e o postare pe NV

www.rockyou.com/show_my_gallery.php?source=ppsl&instanceid=75663790" target="_blank">colectia de stelute 2

Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 , www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Ylilimic foarte frumos slide-ul!!! Super!
Am reusit sa-l vad. Am fost doar putin dezamagita ca Isabella este tot cu poza de la 2 luni... Nu-i nimic, pe ea oricum o stiu! M-am bucurat sa vad celelalte stelute. Sa ne traisca!

Va pup,
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salina spune:

Bey, Lili, m-ai terminat. Vino sa te pup , fata harnica! Vreau sa-ti zic ca am urmarit montajul cu lacrimi in ochi. Ce copii frumosi! Bai, nu ca-s ai nostri, da'-s frumosi tare!

Imi parea tare rau ca n-am apucat sa trimit si eu poze cu Eviusha mea...si spre sfarsit a venit si surpriza. Fetelor, chiar daca nu apuc mereu sa scriu sau sa citesc decat pe fuga, sa stiti ca sunt foarte fericita ca suntem (Evi, David si cu mine) printre voi, cele mai frumoase stelute si cele mai bune mamici!!!!

Ce bine ca am baut azi doua cafele si n-am somn...uite cum am reusit sa fiu si eu pe faza, sa vad montajul. Macar atat daca cu cititul sunt cam corigenta

ALINA, cu doua comori: printesa EVI (3 ian 2007) si DAVID (18 iul 2003)

Mergi la inceput

Am fost prima!
Te-am pindit, Lilimicule
Esti o minunata, si copiii nostri la fel
Te puuuuuuup!

Mergi la inceput

pitilache - cred ca n-ai vazut tu bine frumoasa Isabella e acolo, ca acum nu au voie poze mai mici de 4 luni.
iertare, eu sunt de vina, dar am remediat

www.rockyou.com/show_my_gallery.php?source=ppsl&instanceid=75663790" target="_blank">colectia de stelute 2

Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 , www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2

Mergi la inceput

io la ora asta calc rufe de copii si astept impresii la cald...
primele sunt de bine! hmmm! imi place!
va multumesc ca existati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ivona1977 spune:

Frumos Lili! Multumim! Ce frumosi sunt toti...Daca poti pune te rog si o poza cu Ellutza mea, www.dropshots.com/day.php?userid=309787&cdate=20070623&ctime=102704" target="_blank">asta e favorita mea...sau poate iti place www.dropshots.com/day.php?userid=309787&cdate=20070623&ctime=102704" target="_blank">asta, mai de aproape...

N-am ajuns la Stonehenge (m-am laudat degeaba...) pentru ca sotul meu a lucrat noaptea inaintea zilei in care trebuia sa plecam asa ca nu am mai putut merge. Am mers in shimb la un acvariu, intr-un oras la o or distanta cu masina si ne-am uitat la pesti, ne puteti vedea
www.dropshots.com/day.php?userid=309787&cdate=20070701&ctime=135030" target="_blank">aici. Mama ce se mai uita Ella cum inotau pestii, mi-a placut si ca era un acvariu cu tunel de sticla, treceau rechinii pe deasupra noastra, a fost foarte interesant! Dar greu de surprins in fotografii, din cauza refractiei sticlei acvariilor...

Altfel, eu am inceput munca, 8 ore pe zi, si nu ma bucur, dar nu am ce face...Am inceput sa fac si traduceri pentru o companie americana, si vad ca sunt multumiti, ca mi-au propus sa ma adauge la lista lor de translatori...Sa vedem ce-o iesi...

Va pup fetele ca sunt varza si maine iar la 6 ma scol ca la 7 tb sa fiu laserv. Macar dorm cu printesica mea...

la fete

Ivona si Ella 12 ianuarie 2007

Poze botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Misha_tp spune:

SUPERB !!!
Am ramas fara cuvinte. E cea mai frumoasa colectie de stelute. Iti vine sa-i mananci pe toti de dragalasi ce sunt. Felicitari tuturor mamicilor pentru puiutii lor si felicitari ylilimic pentru eforturi si inspiratie.
Baaaai, ce emotie m-a cuprins!

Mergi la inceput