Stelute de ianuarie-februarie 2007 (38)
Raspunsuri - Pagina 11
Ivona1977 spune:
www.dropshots.com/day.php?userid=309787&cdate=20070701&ctime=135030" target="_blank">Aici e Ella cu calutii de mare...
Ivona si Ella 12 ianuarie 2007
Poze botez
pitilache spune:
Ylilimic
Dar eu tot poza veche cu Isabella in balansoar la nici 2 luni o vad si nu pe cea care ti-am trimis-o. 
Nu-i nimic, asta e... dupa cum am mai zis, nu asta-i important!
Va pup,
Roxana
mihacarm2002 spune:
quote:
Originally posted by ylilimic
As vrea sa va rog la vizionarea slide-ului sa nu va imbulziti toate deodata, sau daca intampinati incarcare greoaie sa renuntati in favoarea altei fete care deja e pe fir. Haideti sa nu patim ca data trecuta, e timp pt toata lumea sa ii vada pe piticiS-avem nitica rabdare!
sa vad daca e careva pe aici la ora asta, desi vad agitatie...
pot sa imi bag ceva in forum? nu pot vizualiza si nici nu stiu daca se vede link-ul...e o postare pe NV
Ce rabdare??? Noroc ca e noapte si cele mai multe mamici dorm ca am vazut filmuletul de 5 ori. Asta pt ca multe poze nu le cunosteam.
Liliana, dar cand ai mai avut timp si de el?
Mihaela si
Eva Florina (9 feb. 2007)Eva~Florina
ylilimic spune:
am terminat de calcat, am pus Ella la locul pe care-l merita alaturi de prietenii ei virtuali; bine ai revenit ivona
pitilache - poate vedem maine lumea cu alti ochi, si cine stie..o sa fie si Isabella cea marisoara i slide; jur ca am facut schimbarea, asta era interesul, sa vedem cum a crescut de frumos
mihaela - de 3 zile scotocesc dupa poze prin albume comune si private, pe mess sau e-mail...dar e pt o cauza buna, nu?
e drept ca am ramas in urma cu calcatul rufelor, dar asta nu-i bai, le-a facut mama pe toate.
ma bucur ca de data asta am reunit copii de care nu mai stiam nimic de mult.
credc ca e timpul sa plec la nani, ca acusi se trezeste piciu la alaptat! vb maine! 
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?source=ppsl&instanceid=75663790" target="_blank">colectia de stelute 2
Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac -
Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! -
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 , www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2
marybell spune:
hello, dragele mele, ce mai faceti?
noi am ajuns in ardeal, de pe data de 2 iulie, dimineata, a fost foarte bine in tren, fiindca am mers la vagon de dormit si Erik a dormit toata noaptea. la inceput cand, am intrat in tren s-a tot uitat el mirat in dreapta si in stanga dar dupa vreo ora a adormit si dus a fost pana dimineata cand am ajuns. aici toata lumea il place, iesim cu el prin oras, si toata lumea il admira fiindca e un "ranjit"
la toata lumea. in rest ne chinuim in continuare cu gingiutzele dar nimic nu apare la orizont, nici un dintisor.
aici e mult mai bine fatza de cum e in Bucuresti, e mai placut, putin mai racoare, si aer mult, mult mai respirabil
cel putin fara atata praf.
Erik mai toata ziua sta la aer in curte, in carucior, si ii place tare mult.
in alta ordine de idei...creau sa spun ca am vazut o multime de poze noi cu "frumosii" nostri copilasi, pe care ii pup
dragutzii de ie.
si... am vazut si "lucrarea" superba a lui Lily-sor dragutza de ea
care a muncit acolo si a scos un "slide" perfect care ajunge direct la inimile noastre. fata draga iti multumim pentru rabdarea si daruirea ta, esti extraordinara 

vreau sa va mai spun ca abia azi am terminat de despachetat, sa imi aranjez lucrurile intr-o camera, asa ca de maine sper sa fiu mai mult timp online
acum va pup dulce, si ma duc la somn
ca nu mai pot de obosita ce sunt...cred ca am scris numai prostii, imi dau seama
cat de coerenta sunt la ora asta ![]()
Marybell
de
Erik (23.12.2006) si
Edy (22.06.1994)
poze bb
varsta lui Erik
mihacarm2002 spune:
Marybell, ma bucur ca ati calatorit bine, ca bb Erik a dormit si cum putea sa nu doarma la felul in care il legana trenul?
Cred ca e tare placut acolo spre deosebire de Bucuresti.
Am vazut si primul filmulet (din pacate, doar o parte ca nu stiu de ce nu se vad toate stelutele) si am remarcat ca multe mamici nu au mai intrat demult pe la noi.
Mihaela si
Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina
ylilimic spune:
mary - cand calcam rufe ma gandeam la tine...maine te sunam daca nu intrai in noaptea asta...
mihaela - "large collection" are coloana sonora inspirata de la tine, sper sa-ti si placa
gata, ma duc la nani ca deja am alaptat piticul...
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?source=ppsl&instanceid=75663790" target="_blank">colectia de stelute 2 sau www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=311b8bfd46865c52b577a6" target="_blank"> sau "large collection"
Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac -
Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! -
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 , www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2
Pepsi spune:
fetelor sufletistelor, sinteti minunate, va multumesc din suflet m-ati impresionat ff mult, ca ati fost atitea alaturi de mine, nici nu ma asteptam la asa ceva!merci din suflet, sanatate multa sa aveti!
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
elena_mvl spune:
Buna din nou dragi mamici,
Dupa o plimbare nocturna cu rolele (nocturna, din motive de caldura excesiva) iata-ma pt putin timp pe forum ca apoi vreau la nani.
Aelita, ma imbrac cat mai subtire posibil, adica fusta cu maieu sau pantaloni ¾ cu maieu si sandale.
Lili, zi mersi ca mananca bine si des. Ai vazut si tu ce naspa e sa refuze mancarea. Acum uita-te la Liuda ce se mai strofoaca ca Paduchele ei nu prea ia in greutate. Nici a mea nu e mai breaza. Noi am zice saru’mana sa manance si ai nostri gupili mai bine. Chair si Messa, cat e ea de operativa si obiectiva si tot tre’ sa faca ca avionu’ si alte cele sa mai ia fie-sa cate o lingurita de mancare.
Katerina, Anelin e un descurcaret
. Daca de la varsta asta isi da chiloti jos probabil ca va fi un mare casanova 
![]()
Aha, deci Lucas face un fel de pluta sustinut de funduletz. Foarte bine ca face miscare. Mi-ar placea sa o duc si eu pe Iulia la bazin.
Eee, felicitari Marinar!
Esti demna de lauda si trebuie sa recunosc ca te invidiez un pic.
Eu nu am slabit mai deloc. Adica aveam 79 inainte sa nasc iar acum am 68. Deci doar 11 kg am dat jos din care 7-8 le-am pierdut la nastere si in urmatoarele 3-4 zile (inainte de a ramane insarcinata aveam 58 si nu stiu daca o sa mai ajung la acceasi greutate ca mi se pare tare greu sa slabesc)
Lilimic saru’mana pentru efort si daruire. Meriti cel putin cate un
si
de la fiecare mamica si fiecare stelutza. Ai facut o treaba f.f.buna. Foarte emotionant slide-show-ul (imi place mai mult colectia marita)! Ma uitam la stelutzele noastre favorite si imi aminteam ce emotii aveam in legatura cu bebelacii nostri cand eram gravidutze, nu stiam ce puiuti o sa avem, cum o sa arate, cat de cumintei o sa fie, cat de grea si cum e nasterea si uite ca am ajuns sa ne vedem progeniturile la 4-5 sau 6 luni, care mai de care mai nazdravana si speciala.
Noapte buna si vise placute, sa aveti somn odihnitor!