Stelute de ianuarie-februarie 2007 (38)
Raspunsuri - Pagina 12
Catalina spune:
Neata fetelor, am cazut si io din pat. :) Cu botul direct in cana de cafea.
Vad ca plecati la mare care mai de care. Bravo voua... noi... mai stam pe tusa.
Pitilache, multumim de poze. Sa inteleg ca incepem dezbaterea pe tema e bine sa mearga in premergator sau nu? Maaaama ce au mai crescut puiutii....!
Eli pupici multi!
Marina esti bine bine. Bravo. Io am fro 58 si 1 metru 55 (incaltata :) ). Piticania vorbareata.
Oau Mirandolina! Bine ca nu s-a intamplat vreo nenorocire.
LILI SUPEEEEEEEERB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Chiar ca asta a meritat o trezire la 5 dimineata. Ca si pe Pitilache, si pe mine m-a luat plansul. Doamne, cand a trecut atata timp???? Suntem o familie superba!
Pepsiiiiiiii bine ai venit pe la noi. Sa fii sanatoasa si cu bebe care sa te bucure mult mult.
Gata fetili, merg sa bag un piure de fructe. Acu ca m-a mobilizat si slide-ul lui Lili o sa fac mai cu foc.
Pupici si sa aveti o zi buna (atentie ca se anunta furtuni - mai ales care sunteti la mare)
pitilache spune:
Catalina dar ce matinala esti. Incepi serviciul cu noaptea in cap? Cum a fost readaptarea? Cand ma gandesc ca nciic eu nu mai am mult.... parca ma trece un fior. Cu primul, am stat un an acasa si de abia m-am dezlipit de el. Acum mai am o luna-doua... parca-i prea mica, dar nu am ce face.
O zi buna va doresc! Eu ma pregatesc sa ma duc la nani!
Roxana
marinar spune:
neata
pitzilache sa-ti traiasca printzesita!
shine la ce ai vrea sa ma uit? la o vila anume?
dana e dur daca esti pofticioasa. foame nu am facut: ai 3 mese principale si 2 gustari ceea ce mi se pare ok. la sapt de fructe si legume sa zic ca am mancat asa, pt ca am mai bagat o piersica, un mar, dar la carne-lactate nu am putut decat 3 mese si alea ametite. am facut analize si au iesit ff bine, deci nu m-am dat peste cap. dar asa e, fara fainoase, cartofi decat acum dupa primele 3 sapt pot sa mananc, dar 2 lg de piure de ex, fara sucuri, etc.
lili supeeeeerba colectia, multam! nu mai spun ca emmi a ras de la inceputul filmuletului pana la sfarsit.
dianamizzi spune:
neata fetelor!
YILIMIC - superb! 

noi suntem bine, iesim pe afara. vad ca se anunta vreo ploaie cred, nu plecam departe. o zi frumoasa tuturor!
laura ionescu spune:
Neata,
Intru si eu dupa 2 zile si am 20 de pagini de recuperat
. Va zic intai de noi si dupa aia, mai dupa amiaza, raspund si eu ca azi ma duc la sport la ora 10 si pana atunci fac fructele si sucul pt piciutanka sa se duca in parc.
Referitor la sesizarea cu parcul national, nu o sa va vina sa credeti dar am primit raspuns si pana in septembire, domn primar Niculai Ontanu, se angajeaza ferm ca rezolva toate solicitarile. HA! Sa o va si pe asta!
Ieri am fost cu Eva la ORL - control total. REzulta copil normal, chiar daca se uita crucis, manca-o-ar mama. La final i-am taiat fraul limbii. Mai mult m-am stresat eu , decat ea, ca i-a facut cu laserul acolo si nici macar nu i-a curs sange. Si sa o vedeti ce tzoncane de ieri ca are limba mai lunga.
Sraluca - bai frate, m-am trezit chitita sa-ti dau un mesaj azi si sa-ti spun sa intri la noi ca ai castigat pariul! Gata! Si am gazit mesajul tau. 
Acum vestile bune - m-am intalnit cu Claudia (sper ca o mai tineti minte, mama lui Emanuel). Si-a scos buletin si s-a ANGAJAAAAAT! URAAAA!
Acum se lupta saraca sa-i scoata certificat de nastere copilului, dar trebuie sa se duca la Tg Mures ca acolo a nascut si am inteles ca e 800 mii numai biletul de tren. Oricum eu vb azi la o alta fundatie care are un program Phare, scoate documente pt cei care nu au, sa vad daca ii pot ajuta, ca aia de World Vision au ajutat-o numai cu sfaturi.
Va tin la curent...
In rest suntem bine, Eva a fost invitata la primul party de copii- un baietel care a facut 1 an. Maica-sa a fost extrem de emotionata. Copilului i-a placut la nebunie, a facut contact cu alti copii, s-au muscat, zgariat, o nebunie, oricum dupa 1 ora a cazut lata si a tras un pui de somn.
Apropo, SRaluca, vreau sa te informez ca si Eva a inceput sa urle ca din gura de sarpe cand se apropie de ea un strain adult. Ea,care era Miss Sociabiliatate, acum urla ca apucata de streche. Am citit prin carti si cica asa se manifesta timiditatea
si nu trebuie sa ii obligam sa se apropie daca nu vor, ci sa se simta in siguranta. E doar o faza, si daca ei prind incredere de la parinti, le trece. Ca sa vezi!
Revin
Laura si Eva
11.ian.2007
poze cu Eva
Salina spune:
'Neata fetele!!!!!
Bag si eu un ochi rapid pe-aici si vin cu o rugaminte, adresata celor care au in meniul bebeilor carnita. Ce cantitate de carne???? Si cum va dati seama? Ochiometric, asa?
Pediatrul nu-l intreb ca el mi-a recomandat borcanelele, numai ca Evi nici sa nu le vada... La un borcanel mic parca sunt 18 gr de carne, ca nu mai stiu... Ca daca e asa, cum Eviusha baga aprox echivalentul a doua borcanele mici ar insemna cam 35 de grame de carne. Si parca e cam mult, nu? Voi ce ziceti?????
Va pup pe toate, sa aveti o zi minunata!!!!
ALINA, cu doua comori: printesa EVI (3 ian 2007) si DAVID (18 iul 2003)
marinar spune:
salina mie mi-a zis dr sa incep cu o linguritza de carnitzxa pana ajung la atatea lingurite cate luni are: la 6 luni 6 lg, la 7 luni 7 linguritze si tot asa. iti dai sea ma ca si linguritzele sunt cum le nimeresc, mai pline sau nu, pt ca eu carnitza am bagat-l la blender si s-a facut pasta.
ylilimic spune:
'neata!
Ma bucur ca v-a placut, desi eu nu am avut nici un merit...Voia sunteti niste mame extraordinare care va ingrijiti puii asa cum nimeni altul nu ar pute-o face, multumita voua ei s-au dezvoltat asa frumos si se poate citi bucuria de a trai in ochii lor
Sunt frumosi cu totii!
Sa ne traiasca!
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?source=ppsl&instanceid=75663790" target="_blank">colectia de stelute 2 sau www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=311b8bfd46865c52b577a6" target="_blank"> sau "large collection"
Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac -
Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! -
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 , www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2
megbeng spune:
vaaaaii..ce copii mari! unii stau in picioare altii in fundulet.
lili, felicitari...sunt siugra ca a fost un volum de munca enorma, mai ales ca tu esti mamica x2 si gospodina...
laura, ce ma bucura vestile despre claudia!
copiii vostri au un program cat de cat fix? ca matei nu are asa ceva...mai spre dupa-amiaza, poate, suge la 14, apoi 17, apoi 20...oricum, e f activ, nu are rabdare sa stea la san..mereu e ceva interesant in jur..ma gandisem ca poate nu se mai satura cu san..i-am facut formula si dupa ce s-a strambat de cateva ori a tzocait 10 ml plictisit, asa..mai mutl nu a vrut..deic nu cred sa fie foamea..poate duap ce incepem diversificarea o sa fie mai bine?
plus ca in perioada in care am fost plecata la ai mei ii faceam baita la 8.30 si la 9-9.30 adormea pana dimineata la 7,...acum inainte de 12 nu adoarme!!!!!!
doarme noaptea cam 8 ore..si ziua maxim 2..nu e prea putin, la nici 5 luni sa doarma 10 ore/zi???
meg,
de
matei(9.02.2007)