Stelute de ianuarie-februarie 2007 (38)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcbeal spune:

Meg, fi-mea mai nou si-a facut singura program (n-am fortat-o in nici un fel). Se scoala dimineata la 7, papa, dupa care mai doarme de la 8 la 10 jumate. Pe urma inca o repriza de somn de la 12 jumate la unu, una la pranz de pe la 3 la 4 jumate si inca o jumatate de ora seara de la 7 la 7 jumate (sa avem forte noi la baitza!). Seara adoarme la 11.
Deci in total doarme vreo 13 ore din 24.
As vrea cumva s-o invat sa adoarma seara mai devreme si sa nu mai doarma asa de mult dimineata dar nu stiu cum sa fac. Mai astept sa mai creasca.

fetele si bebeii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

Neatza si de la noi dupa o luuuuuuuunga absenta! Cauze de examene. De duminica, cand am terminat ma tot chinui sa recuperez capitole.

IN primul rand multumesc Adinush, dadap, lauraionescu pt info despre carucioare. Inca nu m-am hotarat la nimic , ca sa mai simplific treaba incerc la metro, am vazut la cineva pe strada unul care mi-a placut, dar la metro astept sa primeasca, deocamdata nu-l au pe stoc. Azi nu stiu cum ies din casa, copilul meu nu mai vrea sa stea deloc in acest carucior, ieri am venit cu ea in brate. Fie se apleaca intr-o parte, gata sa cada, fie se aseaza in patru labe si se balanseaza inainte si inapoi, vrea sa se ridice pe varfuri si sa stea in cap. E de belea. Nu stiu cum va sta in viitorul carucior insa, ca nu suporta sa o prind in hamuri - cand o asez in leagan.

Lilisor, am vazut si eu noua colectie de stelute. Absolut superb! Noi am tot amanat cu pozele si am ramas cu cele de la 3 luni. Am vazut insa bebeii ce au crescut si ce frumosi sunt... Pe unii nu-i mai vazusem de mult.

Marinar, felicitari pt kg pierdute. Si pt mamica gospodina. Eu nu am mai facut dulceata de cel putin 10 ani, dar cea de visine, cirese se face cel mai usor. Eu insa nu sunt adepta gelatinei, mancam destule de gata, daca tot ma chinui, as face mai natural. La visine se merge cam kil de fructe/ kil de zahar, insa eu puneam ceva mai multe fructe. In varianta mea se face numai la foc mare (vezi ca spumeaza abundent, deci tb vas potrivit) si e gata cand bulbucii devin grosi. De atunci eu o mai lasam cam 5 min - sa nu caramelizeze, dar imi place un pic mai grosuta sa nu curga din clatite sau de pe paine. Dar cum faci tu dulceata cu cura de slabire? Nu mori langa ea? Aaaaaaaa! V-am vazut pozele de ma mare. Ce bine se simte Emma... Eu sunt reticenta in a duce bebe deocamdata la mare dar se pare ca vom merge totusi.

Messa, cred ca la 2 mai ti se si potriveste daca stau sa ma gandesc. Vacanta placuta. Pupam Arianna ca e fata cuminte si papa.

Dana, te-am vazut si pe tine in poze, arati f bine. Burta nu se vede, iar noaptea stinge si tu lumina L-am vazut si pe superman, ii sta f bine. M-am tot uitat la el sa vad daca intr-adevar e asa gras, dar nu stiu cum si unde pune, ca arata f bine.
Si eu ma tot uit dupa un scaun de luat masa, dar eu nu mi-am pus intrebarile pe care vi le puneti voi! Eu vreau sa aleg intre unul din lemn care mai tarziu se transforma in masuta cu scaunel, sau unul pe care sa-l folosesc si mai tarziu ca sa stea fata cu noi la masa, sa ajunga bine - si deci sa se poata urca si singura. Imi aduc aminte cand eram copil ce chin era sa mananc in genunchi pe scaun. Insa daca va avea masuta cu scaunel, poate sa manance acolo. Sa vad ce zice si tati, daca tot e desteptul familiei!

Pitilache, felicitari! Multumim si pt poze, sunteti o familie frumoasa si implinita.

Marybell, nici pe tine nu vroiam sa te uit. M-a topit Erik ce frumos zice el tata, fff clar. Sa-l pupe mama de diversificat! Nu se complica el cu prostii, trece direct la lucruri serioase. Sa aveti un concediu minunat la Bistrita, ne bucuram ca ne-ati dat vesti.

Aelita, e dulce foc Sofiuta! Cum merge cu diversificarea? Ti-au zis fetele cum sa te imbraci, mai bine zis cum sa te dezbraci.
Bafta multa cu trambalarea in Romania si sa nu ai surprize de la nimeni.

s-a trezit puiul, intrerup un pic

Pupam mamicile si bebicii!

criss de Ligia (26.01.2007)
Aici ne laudam cu pozuci

Cat de mari am crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamizzi spune:

tot in casa suntem. e vijelie afara.

MEGBENG - si eu am avut o perioada cu thea la fel cum zici tu... avea program frumos si dintr-o data s-a stricat de tot de nu dormea nici ziua, iar seara adormea pe la 12, si se frichinea si plangea si era asa agitata... de la oboseala .... eu cred acum ca era de la caldura si de la faptul ca la noi in casa era o mare tensiune... sotul agitat de pe la servici. eu din cauza lui si uite asa. ea ne-a simtit si s-a agitat dupa noi. sigur era sta pentru ca uite... acum suntem in romania si e fata linsitita si si-a luat programul bun a doua zi de cand am ajuns. plus ca e mult mai racoare aici la pitesti decat de unde venim noi. sotul a fost sa comande si AC pentru fata sa aibe cand ne intoarcem, in camera ei, ca nu se poate sta altfel acolo...
uite poti incerca ce zicea catalina in traducerile alea... cand verzi ca se freaca la ochi inseamna ca a aparut oboseala. mergeti in dormitor, singurei. cu lumina slaba, faceti ceva activitati linistitoare, vorba cu ton scazut. apoi baita si asteapta sa vezi ce face... tre sa vina si somnul. dar asa linsitita atmosfera . succes, va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Lili,m-ai facut sa lacrimez de drag de dimineata.E superbbb filmuletul si comentariile pe masura.Cel mai tare m-a distrat cel cu masca de fructe.
Am vazut multe poze noi pe care nu le vazusem.Sunt grozave de-a dreptul.
Fata,meriti toate din lume si multi

Mary,bine ai revenit.Asteptam vesti de la tine.

Meg,nu stiu daca ai citit mesajul meu,dar te intrebam cum se calculeaza indicele ala,de spuneai ca ti l-a calculat colega.Daca nu e prea complicat.
Cu programul,stai linistita,ca si-l face el.Faza e ca la cei alaptati e mai greu ca nu tine de foame asa mult laptele de mama ca si formula.
Cu somnul,iar e ok,daca el e vioi si jucaus.Lucas acum doarme mai mult ca luna trecuta.Deci iar nu e regula.

Marina,sa inteleg ca tu tii disociat?Sau Montignac?
Eu cu poftele nu am treaba,dar cu foamea da.
M-am invatat cu dieta mea cu stomacul plin si mi-e cam greu sa trec la alta,dar mai vad peste 2 saptamani poate ma incumet la ceva mai drastic.Doar ca sigur pun inapoi tot ce slabesc asa rapid.

Salina,iti spun ce zic astia la noi cu carnita:-in luna a5a se dau in 2-3 zile cite 20g de carnita,in luna a6a se dau 30g iar lunile 7-9 cite 50g,dar tot 2-3 zile pe saptamana.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/707998650/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

criss merci si tie de reteta. sa stii ca nu sunt pofticioasa, deci nu am probleme cu gatitul. si oricum un gram acolo de pofta nu cred ca e jale.

dana nu stiu de care e pt ca nu e luat dupa net ci de la dr. azi merg la dr si mai intreb ce si cum si-ti spun. daca fac rost de un scaner scanez ce am de la dr si-ti trimit.

Mergi la inceput

Criss,fata pe mine nu ma deranjeaza burta noaptea,ci ziua ca ma vad.
Am intrebat ieri moasa in cit timp isi revine uterul complet,dar a zis ca depinde de femeie.Ma intreba cum e mama...desi mama nu e grasa,dar burta are.Asa ca m-a omorat.
Lucas,are 9kg cred (nu l-am mai cintarit de la control cind avea 8,450kg) dar nush unde sunt depuse.Pe falci sigur.

Cu scaunul de masa inca stau pe ginduri ca al meu nu e incintat de plasticuri in casa...si asa nu prea avem loc.mai vedem ce se iveste.Deocamdata ma arde scaunul de masina ca trebuie pentru drumul de Ro.Nu pot sa-l aduc in scoica pe Lucas ca-i atarna picioarele in jos la lungan.

Elena,sa inteleg ca ai fost si tu cu rolele si caruciorul?Sa-mi spui daca nu e super senzatia.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/707998650/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

daconst, nu vazusem cand ai intrebat..indicele nu se calculeaza dupa o formula..sunt niste tabele..da-mi "parametrii" si o rog sa se uite..

diana, cu frecatul la ochisori..recunosc si eu ca e semn de oboseala..doar ca noi stam in garsoniera in bucuresti...si cred ca e o problema, ca noi nu putem sa ne incetam activitatile la ora 8 si nici sa stam pe intuneric ..al ai mei matei avea camera lui ...da, in mod sigur asta e..plus ca in bucuresti e mult mai cald ca in suceava...

meg,dematei(9.02.2007)

Mergi la inceput

Marina,mersi mult.Ti-as ramane indatorata sa scap de astea 3kg mai rapid.

Mergi la inceput

Meg,iubita,daca-mi spui si care "parametrii",ca sunt in ceata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

neata. hai ca daca tot incepe furtuna la noi am zis sa bag si eu un ochi pe aici ca pe afara nu prea am cum sa ies.
Fetele din Bucuresti vedeti ca s-a dat avertizare de furtuna cu vant puternic (80km/h). Ca sa faceti o comparatie cea de sapt trecuta sau acum 2 sapt (cand o fi fost) a avut 50 de km pe ora.

Lilica, superb filmuletul.

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

Mergi la inceput