Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (59)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luly spune:

Dianocica mama te simt cam bosumflata pe mine. Nu vreau sa nasc polemici pt ca nu am timpul si energia necesare pt asa ceva,dar zau dc te inteleg. Doar pt ca am scris un mesaj in care am specificat ca-i voi da lactate Isei ?! Nu mi se pare drept din moment ce in mai toate mesajele fetelor apare in meniu iaurtul si branzica (si nu de ieri de azi) doar ca ele nu au anuntat lucrul asta. Sau la mine aveai pretentii ?

Impacare, impacare, fara nici o suparare....

da' io cred ca te-ai suparat ca n-ai putut folosi biciul

Si gata am inchis subiectul [X]

Hai lasa supararea si sa bem un pahar de vin sa ne traiasca copilasii . D mic sa fie sanatos, sa creasca mare si sa-ti aduca numai bucurii.

Luly mamica de Maria Isabela (03.12.2006) si Diana Andreea (04.12.2003)

Mergi la inceput

Multumim celor care ne-au felicitat de ziua noastra (mai putini ca altadata, deh azi am fost cazuti in dizgratie).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

Luly, nu cred ca e bosumflata, cred ca e dezamagita, e cuvantul mai potrivit. hai sa zicem ca e si mai ocupata azi cu ziua lui D mic? Nu, dianocica?

acuma nu o lua si tu asa....si pe altii ii uita lumea, frecvent, si cica sunt in gratzii ...
eu sincer, decat sa uit pe cineva, mai bine nu mai scriu ca sa nasc discutii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

quote:
Originally posted by kikineata

Dorsilia cum mai papa comoara? Ca suntem pe aceeasi lungime de unda cu mancatu-nemancatu. Cu toate ca de multe ori ma gandeam ca tu iti faci totusi probleme degeaba ca mananca ff mult lapte...asa tin minte..da' nu te baza pe mintea mea!!

Mai fetelor, cele cu copii de podium, supli, fulguleti de...ziceti si voi ce mai papa copiii la ce ore si cat cantitativ...asta sa avem si noi o referinta pt. cei din categoria usoara...Sara Maria are la 7 luni jumate 6.800...of of...nu-i usor...macar azi s-a ridicat de pe burta direct in fundulet, asa ma mai mangaie ea si cu zambetul mereu pe fata.

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Multumim de intrebare :) Mandra mea comoara la vremea cand ma vaitam aici la drumul mare bea si lapte putin. Acum fructe nu. Sub nici o forma, in nici o combinatie. Cereale cu lingurita nu. Legume cu carnita/ou/ficat, papa dar sa-i fie foame bine, si nu depaseste sub nici o forma 120 gr. Cum ajunge la 120 gr cum icneste, parca are cantar in burtica. Dar fata mea e lungana, pediatra a zis ca fotomodel se face, are 77 cm. Nu stiu cui seamana. Ea a crescut f mult in timp scurt in lungime si n-a putut creste si-n greutate cica, are 7500 gr. Dar pediatra zice ca e ok, degeaba mi-am arcuit eu sprancenele la ea in semn de indoiala, ca m-a trimis acasa cu ea cu idemnul calduros sa bag carne in ea ca are nevoie de proteina muuuuuuuuuuuuuuulta. Sa dea Dumnezeu sa ne descurcam si s-o vad sanatoasa si mare, ca parul mi l-am vopsit negru si tuns scurt, ca sa nu mai vad smocuri cazand si fire rebele albe

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ktrinel

Luly, nu cred ca e bosumflata, cred ca e dezamagita, e cuvantul mai potrivit. hai sa zicem ca e si mai ocupata azi cu ziua lui D mic? Nu, dianocica?

acuma nu o lua si tu asa....si pe altii ii uita lumea, frecvent, si cica sunt in gratzii ...
eu sincer, decat sa uit pe cineva, mai bine nu mai scriu ca sa nasc discutii.

Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)

Ktrinel esti o draguta si mai facut sa rad cu "nu o lua si tu asa". Deci chiar nu sunt suparata si nu cred ca va reusi vreodata careva de pe forum sa ma supere. Numai ca Isa si d mic sunt nascuti in aceeasi zi si e evident ca in unele cazuri a fost omisa voit. Si sa stii ca nici eu nu prea fac urari pt ca eu nu prea apuc sa intru decat noaptea tarziu (ca acum de exp) si numai de urari nu am timp .
Dianocica e o sufletista si o persoana f. directa (ceea ce admir la ea pt ca si eu sunt tot asa si de aceea am si scris mesajul respectiv) si chiar mi-ar parea rau sa se fi suparat pe mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radu.anca spune:

Salutare, am reusit si eu sa citesc cate ceva din urma, da vad ca la toate intrebarile s-a raspuns, asa ca ies direct la raport.
1. Ne iese un dintzishor de sus, (pe exterior, stanga, BEBINUTA). E nr. 3, asa ca in curand o sa aratam asa. Pot sa incep sa il invat cu periuta de dinti? Sau sa mai stau, sa am ce peria?
2. Am fost la primul curs de "inot", ne-am distrat de minune, tot timpul a ras, chiar daca a inghitit neste apa( din cauza de mama muuuuuuu, care nu il prindea la timp cand se arunca de pe marginea piscinei). Aaaaaaaaaaaaa, si instructorul e super.
3. Cum tot ne-am obisnuit cu apa, facem baie i cada mare, cu scaunel si cu jucarii. Da ne e frica de dus!
4. Mergem in 4 labe peste tot, si ne ridicam in picioare in patut. Prilej cu care mai luam si cate un nas de gratii, ca nu pot sa le imbrac pe toate in burete.
Cam asta fecem noi. Si toate ar fi bune si frumoase, daca nu ne-ar supara ochishorul ala, la care avem canalul lagrimal infundat si o infectie cu naiba stie ce, ca nu imi amintesc, , carte nu vrea sa treaca. deci s-ar putea sa ajungem la chirurgie. Si acum vine INTREBAREA: stie cineva exact in ce consta operatia asta de desfundare a canalului lagrimal? Ca eu cand aud de chirurg, mi se moaie picioarele...
Noi din biberon bem doar apa, ca laptele e cah (numa a lu mama e bun, sac!) cu capul usor dat pe spate. Si mai nou, ii place sa se stropeasca singur, strange tetina si rade de nu mai poate, chiar daca isi da in ochi sau in nas.

Mergi la inceput

Fetelor, vin si eu cu o intrebare.
De unde procurati ouale? Din comert sau aveti vreo sursa de oua proaspete de la tara
Ca de la episodul urat cu enterocolita mea si a lui Di noi n-am mai mancat oua, iar in curand (de fapt peste vreo 3-4 sapt) tb sa-i introduc si Isei oul in alimentatie si mi-e o friiiiicaaaaa. Ma enerveaza si astia ca pe oua scriu doar data expirarii nu si a "recoltarii" si din cate stiu eu pt bebei se recomanda ca oul sa aiba maxiiiiim 5 zile (de preferat cat mai putine) .
Deci dc aveti vre-un pont pt oua - va rog sa mi-l spuneti si mie.

Va si va doresc o noapte cat mai usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

foarte bine, plimbati-va voi prin Hajduszoboszlo si Abitibitemiscamangue, noi ne petrecem vara prin locatii mai usor de pronuntat si de care a auzit tot poporul, gen praktiker, bricostore si ikea si sa nu aud reclamatii ca nu stiti pe unde sunt, se gasesc, cu exceptia ultimului, prin diverse zone din bucuresti!

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by chris80

foarte bine, plimbati-va voi prin Hajduszoboszlo si Abitibitemiscamangue, noi ne petrecem vara prin locatii mai usor de pronuntat si de care a auzit tot poporul, gen praktiker, bricostore si ikea si sa nu aud reclamatii ca nu stiti pe unde sunt, se gasesc, cu exceptia ultimului, prin diverse zone din bucuresti!

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput

luly, nu pot sa iti spun decat ca si aici pe oua tot data exp scrie...nema data "fabricarii"...asa ca , conspiratia oualelor e mondiala

radu.anca. interventia de desfundare a canalului lacrimal e simpla, usoara pt bebei si grea, ucigatoare, de nesuportat pt parinti
oana de Dia 1609 a facut asa ceva acum cateva luni si poate iti mai spune ea, dar te asigur ca e interventie minora.bafta!

Mergi la inceput